icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi tak cici ma bolia ale janeviem preco brucho len sem tam

mirkamirkaa
14. nov 2012

@sjuuzka hej a u koho? ty si len z kosic? ja som myslela že z dalej tak to je nic len 73 km

sjuuzka
14. nov 2012

@reni1512 ja sa tiez este netesim.K dokymu idem az o 2 tyzdne☹

sjuuzka
14. nov 2012

@mirkamirkaa ano priamo z kosic🙂kamoska zdedila dom po babke.teraz je neobyvany

mirkamirkaa
14. nov 2012

@sjuuzka mam rodinu v kosiciach aj kamarata dobreho

mirkamirkaa
14. nov 2012

@sjuuzka mas nejake priznaky uz aj?

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi a ty mas jake priznaky?

mirkamirkaa
14. nov 2012

kde ste baby?

sarin
14. nov 2012

ja som tu 😕

sjuuzka
14. nov 2012

@mirkamirkaa no parada🙂co sa priznakov tyka tsk ma bolia prsia,chodim vela cikat,chuti mi kysle a slane,toci sa mi hlava obcas

mirkamirkaa
14. nov 2012

@sjuuzka ja nemam ani jedno z toho tak asi nebudem zas tehu skoda no

mirkamirkaa
14. nov 2012

@sarin aj ja ale idem varit obed moj stary obeduje trosku pozdnejsie

sjuuzka
14. nov 2012

@mirkamirkaa nezufaj🙂niektore zeny zistili ze su tehotne az v 2mesiaci prave preto ze nemali ziadne priznaky.

tanickaskorokubikova
14. nov 2012

@t1na Ahoj ty chodíš ku čislakovi ???? akú maš skúsenosť ja som tiež u nho ale som tam nebola odkedy u nho kamoška potratila a bola to jeho vina....

t1na
14. nov 2012

@tanickaskorokubikova akurat rozmyslam ze prejdem k Skladanej, ja som najprv zacala k nej chodit ona je super akurat usg robi iba on tak ked som potrebovala ist na ultrazvuk vzdy som musela ist k nemu tak ma to prestalo bavit a som si povedala ze ostanem unho ale idem naspat k doktorke je dobra, on je zvlastny, neviem ci zly nemam s nim zlu skusenost ale nesedi mi uplne na 100%

t1na
14. nov 2012

@tanickaskorokubikova ako to bola jeho vina?co urobil?resp.neurobil?

depi
14. nov 2012

@mirkamirkaa ja stale ziadne 🙂 mne je uplne uzasne

timmulienka
14. nov 2012

@mirkamirkaa
neboj ešte je na príznaky čas 🙂 a alchemilka určite nesklame .... ja som mala total nepravidelnú mrchu ... 4 mesiace sa nedarilo v septembri som 2a pol tyždna pila alchemilku každý deň, na ruku dala naramky z kameňov (na plodnosť údajne 🙂🙂🙂 ) a dnes ráno boli // 🙂🙂🙂 a tie bolestive prsia úplne stačia a občasne pobolievanie bruška .... a jediné čom som mala iné boli tie divoké sny .... vela za jednu noc a všetky som si pamätala 🙂 takže nestrácaj nádej držím palce 🙂🙂🙂

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi tak este mam sancu potom lebo ani ja velmi nic necitim sem tam brusko a cici akurat ale nic viac

mirkamirkaa
14. nov 2012

@timmulienka dakujem a tebe gratulujem aj ja som pila alchemilku tak uvidim možno som už 2v1 a este o tom neviem

timmulienka
14. nov 2012

@reni1512
ahoj aj ja dnes test prvý pozitívny 🙂 zajtra opakujem držme si palceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nech je to všetko OK 🙂

timmulienka
14. nov 2012

@mirkamirkaa
ja som to tiež nečakala ... lebo nič iné som necítila ... a fakt to pripisujem tej alchemilke ... 🙂 a bez príčiny ťa určite nebolia 🙂🙂🙂 a papáš aj kyselinu listovú? ja som si hned ráno šupla jednu tabletku ako som to zbadala 🙂

reni1512
14. nov 2012

@timmulienka jeeeej parada 🙂 ja som objednana v pondelok na krv a este pockam, zajtra alebo pozajtra si urobim clearblu 🙂drz saaa

timmulienka
14. nov 2012

@reni1512
ja mám tiež ešte nejaké obavy 🙂 nechce sa mi to veriť, preto zajtra ešte pre istotu urobím další a tiež volám mojmu Dr 🙂

mirkamirkaa
14. nov 2012

@timmulienka kyselinu listovu berem už asi 3 mesiac bude, tak už by to mohlo prist tesila by som sa strasne a vy ste sa dlho snažili? my od 1 septembra

timmulienka
14. nov 2012

@mirkamirkaa
ja som od marca vysadila a od mája sme už išli na to ... fakt ja už som videla rôzne katastrofické scenare ..ked som sa pozrela na moj MS kalendar ... a ty si kedy planuješ robiť test? kolko dni si po ovulke?

zabka888
14. nov 2012

Babule viete mi poradiť, už asi 2 týždne pociťujem takú tupú bolesť v podbrušku (ako pri svalovici), začalo mi to po ovulke, som myslela že pri mrche mi to prejde ale už som 7DC a stále neprechádza :( Nemali ste to niektorá, či je to nejaký zápal alebo čo :/ dakujem

tanickaskorokubikova
14. nov 2012

@t1na nebol si istý či dietatku bije srdiečko tak jej povedal že je všetko ok a nech príde o dva týždne na kontrolu a ked prišla tak jej povedal že je mrtve a ze nema ani polku plod. vody a že už minule sa mu to zdalo ale si nebol istý.....takže namiesto toho aby ju poslal na nejake vyšetrenie ju poslal domou že všetko je v pohode

misha1986
14. nov 2012

babule už som tu- pozerám že máme nové tehulky, grtulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. mne mrcha ešte nedošla, čakám na ten 32DC- to je zajtra, ak nedojde v piatok ráno robím test
@t1na moja ako? mrcha nedošla? mne nieeeeeeeeeeeee

misha1986
14. nov 2012

@mirkamirkaa ahoj moja už som tu, ako sa máš? ja ešte nič, čakám do zajtra 😉 ak nepríde v piatok robím test, inak dnes mi ráno bolo zle a vadia mi aj voňavky, bleeeeeeeeeee