Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa moja nedá ti pokoj ten test doma čooooooooooo???? no ako chceš
@misha1986 vykukuje na mna zo skrine
@misha1986 počkam počkam viem sa ovladnut
@mirkamirkaa tak skús, máš ich dosť. som zvedavááááááááááááááá na ráno
@mirkamirkaa testujes?
no kiežby!! Mrcha mi už mala prísť v piatok 9.11. Ale včera som si robila test a negat... ☹ Vy sa ako dlho snažíte?
@misha1986 pokúšaš ma hej? mam 4 kusy, ale nechcem ja sa bojim
@katka_mis to poznam mne meskalo 14dni minuly cyklus a nic, neviem co to ma byt, zacala som tento mesiac pit alchemilku či mi pomože zlepsit cyklus ty si mala pravidelnú stale?
@mirkamirkaa je to na tebeeeeeeeeeeeee
Ten vytok mavam aj ja...len je ho teraz dako ovela viac...tak som zmatena...Pred mesiacom to bolo tiez take zvlastne...po ovulke som mala strasne bolesti v podbrusku a aj teplotu 37,5...uz som bola presvedcena,ze som v tom...ale nakoniec som dostala mrchu este o 3 dni skor ako mavam...a to som mavala na 28 VZDY...Po mrche som ratala plodne a pozorovala vytok...a priesvitny tahavy sa tento mesiac ani nedostavil...len taky mliecny a teraz toto ...To ako naschval sa mi teraz vsetko tak pomenilo...a teraz som z toho cela zmatena ☹
@misha1986 počkam ešte 😉
@mirkamirkaa aj ja som začala minulý mesiac piť alchemilku a Femigard... Tak neviem. Dúfam, že sa to zlepší a čoskoro budeme tehu!!!! 🙂 Keď som sa nedávno dozvedela, že jedna kamoška je tehotná (veľmi jej to prajem samozrejme), ale mne až slza vyšla. 😢
@ivanaliana a to nemusi byt tahavy može byt len priesvitný a riedky
@mirkamirkaa
@misha1986 jaaaj dievcata som na vas zvedava, aj sa tesim zaroven, verim ze vam to vyslo 😉
no ved ani priesvitny nebol ☹
@katka_mis ti verim, každej žene to podla mna tak zle padne ked sa snaži a niekto to ma na prvý krat alebo niekto ti este povie ta vysmyklo sa nam to nechapem lebo nam sa šmýka už 3 mesiac a nič 😠 😠 😠 😠 😠
@t1na a ty co? tebe s nami
no nic ine mi asi neostava len cakat...aaaach...este 11 dni...☹
@mirkamirkaa tak ja pockam asi az do pondelka a to neviem kedy este vysledky budu...ach jaaj neviem ci sa odvazim na nejaky test skor nie
@t1na ja tiež vikedn počkam v sobotu ideme na krstiny sesternicinej maličkej
@misha1986 juj, tak to u teba vyzerá sľubne!!! 😉 Vraj najskôr žena otehotnie po vysadení anti...lebo má hormóny v norme! 😉 No príznaky, hmm, ani nie, prsia ma nebolia (ale to ma neboleli nikdy, ani pred MS), akurát sú troška väčšie, predvčerom a včera mi bolo trochu nevoľno, ale nechcem si to nahovárať.
Ešte som nepočula o tom, žeby mal niekto pocit, že mu niečo zavadzia v brušku. Waw! 🙂
@ivanaliana ja ešte 6

@misha1986 ja som zajtra už 10DPO nemožem ešte testnut? sak mam GS mamatest