Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
no kiežby!! Mrcha mi už mala prísť v piatok 9.11. Ale včera som si robila test a negat... ☹ Vy sa ako dlho snažíte?
@katka_mis to poznam mne meskalo 14dni minuly cyklus a nic, neviem co to ma byt, zacala som tento mesiac pit alchemilku či mi pomože zlepsit cyklus ty si mala pravidelnú stale?
Ten vytok mavam aj ja...len je ho teraz dako ovela viac...tak som zmatena...Pred mesiacom to bolo tiez take zvlastne...po ovulke som mala strasne bolesti v podbrusku a aj teplotu 37,5...uz som bola presvedcena,ze som v tom...ale nakoniec som dostala mrchu este o 3 dni skor ako mavam...a to som mavala na 28 VZDY...Po mrche som ratala plodne a pozorovala vytok...a priesvitny tahavy sa tento mesiac ani nedostavil...len taky mliecny a teraz toto ...To ako naschval sa mi teraz vsetko tak pomenilo...a teraz som z toho cela zmatena ☹
@mirkamirkaa aj ja som začala minulý mesiac piť alchemilku a Femigard... Tak neviem. Dúfam, že sa to zlepší a čoskoro budeme tehu!!!! 🙂 Keď som sa nedávno dozvedela, že jedna kamoška je tehotná (veľmi jej to prajem samozrejme), ale mne až slza vyšla. 😢
@mirkamirkaa
@misha1986 jaaaj dievcata som na vas zvedava, aj sa tesim zaroven, verim ze vam to vyslo 😉
@katka_mis ti verim, každej žene to podla mna tak zle padne ked sa snaži a niekto to ma na prvý krat alebo niekto ti este povie ta vysmyklo sa nam to nechapem lebo nam sa šmýka už 3 mesiac a nič 😠 😠 😠 😠 😠
@mirkamirkaa tak ja pockam asi az do pondelka a to neviem kedy este vysledky budu...ach jaaj neviem ci sa odvazim na nejaky test skor nie
@t1na ja tiež vikedn počkam v sobotu ideme na krstiny sesternicinej maličkej
@misha1986 juj, tak to u teba vyzerá sľubne!!! 😉 Vraj najskôr žena otehotnie po vysadení anti...lebo má hormóny v norme! 😉 No príznaky, hmm, ani nie, prsia ma nebolia (ale to ma neboleli nikdy, ani pred MS), akurát sú troška väčšie, predvčerom a včera mi bolo trochu nevoľno, ale nechcem si to nahovárať.
Ešte som nepočula o tom, žeby mal niekto pocit, že mu niečo zavadzia v brušku. Waw! 🙂

@misha1986 ja som zajtra už 10DPO nemožem ešte testnut? sak mam GS mamatest