icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kotatko1232
15. nov 2012

@mirkamirkaa no tak to vyzera.priatel sa snazil 😵

mirkamirkaa
15. nov 2012

@kotatko1232 aj moj hovori že sa snaži asi ho poslem na preškolenie ku tomu tvojmu 😉

reni1512
15. nov 2012

Hodila som fotky zenusky 🙂

misha1986
15. nov 2012

@kotatko1232 aj moj hovoril, že sa snažil ked som povedala že mešká. ozaj mám otázočku, brala si pred tým antiku, či nie?

misha1986
15. nov 2012

@reni1512 krásne- gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem a teším sa s tebou, len nebud taká nervózna a teš sa

kotatko1232
15. nov 2012

@mirkamirkaa no na prvy krat.neverila som to ked som si tu citala ze niekto 2 roky sa snazi niekto 3 roky

misha1986
15. nov 2012

@kotatko1232 veru veru, to si váž 😉 juj konečne dnes dobré správy

tweeta
15. nov 2012

@kotatko1232 mno to fakt na prvykrat...parada.. 🙂

kotatko1232
15. nov 2012

@reni1512 -gratulujeeeeem presne ako ja 😉

mirkamirkaa
15. nov 2012

@kotatko1232 @misha1986 no ja už neviem ci to daco je so mnou nevporiadku abo čo to ma znamenat som nasrata že sa nam nedarí

kotatko1232
15. nov 2012

@mirkamirkaa no posli 🙂 alebo poziciam ti??

mirkamirkaa
15. nov 2012

@kotatko1232 poslem asi svojho 😎 😀

tweeta
15. nov 2012

@misha1986 ja som iba 28dc, ale ja mam 25-26 dnovy a pravidelny...tak neviem co sa prave tento mesiac deje, ked sme zacali....pockam do pondelka a este zopakujem a ak nic tak, pojdem k dokimu

kotatko1232
15. nov 2012

@mirkamirkaa taaak dobre no posli

mirkamirkaa
15. nov 2012

baby ja som vam zabudla povedat,že som sa dnes oparila čajom na bruchu ☹ skoro som zinfarktovala

t1na
15. nov 2012

@mirkamirkaa jooj davaj pozor

mirkamirkaa
15. nov 2012

@t1na som liala do termoskly a zabudla som vybrat sačok čo sa luhoval čaj a rovno na brucho sa mi taký horuci prilepil

lenn1101
15. nov 2012

@moonica
@tanickaskorokubikova

Babulkyyy...kde ste?? dlllho som o Vás nič nepočula.....niečo nové? 😉

tanickaskorokubikova
15. nov 2012

@lenn1101 @moonica ahoj 🙂 no ja som celkom v pohode moc už sem nechodím lebo ma to deprimuje 😀 😀 ale nie 🙂 tak nejak som potrebovala pauzu od MK lebo potom sa velmi sledujem a som stale nervozna 🙂 takže tak, inak už mám po ovulke tak uvidíme 🙂

kikasi
15. nov 2012

@zuzana0612 ahojki..hej, vsimla som si, ze tu pises menej..ja tak tiez tak nejako, ale inak sa mam fajn..uvolnene snazilkujeme...a ja tak v podvedomi cakam na koniec mesiaca, kedy ma prist mrcha...a dufam, ze nepride. a poctivo papam kyselinu listovu 🙂

kikasi
15. nov 2012

@zabka888 ahojki moja, dufam, ze uz sa mas lepsie..preslo ti to? a co to bolo..?ja v pohode..teraz mam trochu casu, tak som sa tu na chvilu mrkla, pozriet co je nove..ake nove tehulky tu su.. 🙂 . zatim nemam nic nove....snazilkujeme sa uvolnene a cakam a dufam.. 🙂

kikasi
15. nov 2012

@katka2309 dakujem, aj ja ti zelam, aby bol babymaking proces co najskor uspesny.. 🙂 . s alchemilkou ja osobne skusenosti nemam, ale kamoska hej..a ona si to chvalila, ze jej to pomahalo..tak urcite skus. teda uz si asi skusila..ako si spokojna..?

zabka888
15. nov 2012

@kikasi ahooj mojka 🙂 no neprešlo mi to stále, tak sa práve rozhodujem či mám isť zajtra ku gynde alebo až v utorok 😖 ani moc nemám chuť na snažilkovanie ked ma to tak bolí, tak neviem či aj ovulku neprešvihneme 😒

kikasi
15. nov 2012

@mirkamirkaa ahooj..neboj, urcite uvidis tie vytuzene dve ciarocky..vsetky ich uvidime 😉 ...drzim palecky, nech to vyjde co najskor. mne taka mini pauza od MK pomaha...beriem to vsetko tak akosi uvolnenejsie..

kikasi
15. nov 2012

@kotatko1232 jeeej..citam, ze si tehulka...moc blahozelam, a drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo.. 😉

zuzana0612
15. nov 2012

@kikasi ja tiež kyselinu. a ešte C a po ms vždy železo. no ja sa snažím upokojiť a nestresovať. a tiež tak nejak podvedome dúfam, že za týždeň nedarazí. ale inak je mi tak, že ani neverím, že by neprišla. proste nič mi nie je. tak určite dorazí.... 😒

kikasi
15. nov 2012

@zabka888 mojaa..to ma velmi mrzi... : ☹ , neviem co to moze byt, sak uz to trva celkom dlho, ze? ak mozes, tak chod radsej zajtra...je piatok, a radsej pred vikendom. aby ta aspon pozrel a dal ti ked tak nejaku liecbu. to ta teda chapem..ani ja nemam velmi chut na snazilkovanie, ked ma nieco boli..clovek by mal byt v pohode..a vychutnat si to bez stresov, vtedy sa to zvykne aj podarit. naozaj..ak mozes, tak chod radsej zajtra...

zabka888
15. nov 2012

@kikasi no ved práve aj ja chcem isť skor zajtra pred víkendom aby sa mi to nezhoršilo náhodou lebo v pondelok isť nemožem až v utorok, takže to je dosť 3 dni 😒 no mm chudák už za mnou chodí ako psík a ja stále bruško ma bolí, neviem či to zvládne 😀

mirkamirkaa
15. nov 2012

@kikasi aj ja si dam pauzu od MK a uvidim 😉

kikasi
15. nov 2012

@zuzana0612 Zuzi..neboj.. ved tie tehu priznaky nemusia byt u kazdej take ako sa popisuju bezne...je vela pripadov, ked sa baby citili normalne a boli tehu. ja si dokonca myslim, ze mi je lepsie, ked mi nic neni..nez ked som sa minuly mesiac tak strasne pozorovala, ze som skumala kazdy jeden akoze priznak..a potom som bola sklamana. takze neboj..dolezite,a by sme boli v klude a nestresovali sa..mne sa to zatim celkom dari..dnes som sa sice trochu zlakla, lebo mam taky silny vytok..co nemavam, ale inak tiez nic. skoda, ze clovek nevie dopredu, ake priznaky bude mat a ci vobec nejake.. 😀. tebe ma prist uz za tyzden..?juj..tak dufam, ze nepride.