Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa noo..ak mas take smutnejsie stavy alebo obdobie, tak to urcite pomoze..hoci aj na jeden dnik, ci dva..ja som potom prisla na ine myslienky..a hned mi je lepsie.. 😉
@kikasi no mne by mala v sobotu doraziť budúcu. takže o týžeň. ja som aj bola na začiatku mesiaca rada, že dorazila, že môžem začať odznova. len potom prišla depka jak svet. teraz som trochu kludnejšia. trochu ma to prešlo. stále si hovorím, že musím byť kludná a hlavne "neriešiť" a príde to samé. ale veď sama vieš, že nie vždy sa to dá. teraz je to ok, ale čo bude o dva dni, nik nevie. týždeň už vidržím a potom uvidím. keď nič, tak skúsime znova. teraz začínam konečne nakupovať darčeky vianočné. minulé roky o tomto čase som už mala všeličo pokúpené a teraz nič. musím sa polepšiť 😖
@zabka888 tak to je fajn..je super mat manzelikov, ktory dokazu pochopit aj taketo stavy svojich milovanych zenusiek. ja som davnejsie mavala zase pravidelne bolesti hlavy.. bolo to zo stresov v praci..a chudak mm ticho trpel so mnou..teda on trpel z ineho dovodu ako ja.. 😀 , kedze som mala mizivu chut na sexik..ale chapal ma a nic nevycital. teraz mam nove, kludnejsie miesto..a vsetko je fajn. oki..daj potom vediet, ze co ti povedal doki na to...ale verim, ze to nebude nic vazne a da ti nieco, po com sa ti ulavi..
@zuzana0612 tak ten tyzden uz vydrzis a potom uvidis...a ja tak za dva tyzdne.. 🙂 . ano, poznam to...ten smutok a depku z toho, ked to nevyslo..bola som trochu aj nevrla na manzelika, ktory si to ale nezasluzil. ale po par dnoch ma to nejako preslo..a momentalne som na jakejsi optimistickej vlne. jejda..uz nakupujes darceky? super..toto obdivujem, ja som v tomto strasna..vzdy ale vzdy to nechavam na poslednu chvilu, a potom sa zbytocne ponahlam. a daj tip...co si kupila, resp. planujes kupit manzelovi??lebo ja tento rok nemam akosi napady.. 😒 , tak by som bola vdacna za inspiraciu.. 😉
@mirkamirkaa moja nedávaj si pauzu od nás, to čo tu bude nuda???? a ako o tebe budem vedieť, ale NO!!!!
@misha1986 budem tu chodit sak co by som cley den robila v robote 😝
@mirkamirkaa ok som zvedavá!!!!!!
Babule keby ste niektora chceli ovu testiky tak mi nechajte IP. Su platne do konca roka 2013 a mam ich este 46 :D som sa zasobila...
@kikasi ahoj 😉 este som neskusila....nasi kupili a poslali, ale kedze zijem v zahranici, tak este cakam....zaciatkom oktobra som vysadila HAK a ta mrcha bola fakt hrozna....sice prisla nacas ako hodinky, ale trvala 8!!!!!!!!!!!!!!! dni a myslela som, ze sa budem miestami az po stene skrabat take krce 😖 ....tak hadam alchemilka so mnou urobi nejake divy, alebo ze mrcha uz na dalsi mesiac nepride 😀 .....ako sa mas ty? kde ste teraz v procese? ja som 13ty dc a uz teraz sa tesim na 28 🙂
Ahojte baby, pridavam sa k vam. Zaciname sa snazit o babo... Vy sa uz kolko snazite? Ja strasne dufam, ze to nebude prilis dlho trvat, lebo ja som taka nedockava vo vsetkom. Aj ste sa nejako pripravovali?
@t1na
@mirkamirkaa baby takže mrcha sa rozbieha, ideme spolu do ďalšieho kola, už sa nám to musí podariť!!!! ozaj ja len kyselinu listovú papáam a zinok, a ten čaj. a vy?
Prajem dobré ráno kočky! Och, mne sa MS nerozbehla, ale zato mám taký hustý ovulačný hlien.... a manžel na týždňovke!!!! 😠
Tak uz sedim v cakarni u lekara 😒
@mirkamirkaa ja idem do dalšieho kola aj s moju sestrou, včera mi oznámila že si ide dať vybrať teliesko a začína pracovať na baby so mnou, aby sme spolu kočíkovali 😀
@misha1986 no na DC sa ma radšej ani nepýtaj, lebo je to nejaké vysoké číslo. Mám rozhádzaný cyklus. ☹ MS mi už týždeň mešká... Nerozumiem tomu a to pijem Femigard, alchemilku a kys.listovú... a to som si ešte včera kúpila rebríček, vraj aj ten je super.
Ale dnes ráno pozerám.. krásny hustý hlien, ešte aj s troškou krvy, to je vraj keď je najsilnejšia ovulka. A manžel fuč!

@zabka888 rozhodne, ja hoci aj mam strach z nejakeho lekara ci vysetrenia lekara..tak nemam rada, ked mam tak zostat na vikend, ked ma nieco boli. a urcite to neriskuj..keby sa to na vikend zhorsilo. tak bez zajtra, budes kludnejsia, aj s mm. budem na teba mysliet..aby to nebolo nic vazne, a mohli ste dalej pokracovat v snazilkovani...chudak manzelik..to chapem.. 😀 , ale musi mat trzpezlivost..a aj pochopenie aj pre taketo veci..