Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kotatko1232 aj moj hovori že sa snaži asi ho poslem na preškolenie ku tomu tvojmu 😉
Hodila som fotky zenusky 🙂
@kotatko1232 aj moj hovoril, že sa snažil ked som povedala že mešká. ozaj mám otázočku, brala si pred tým antiku, či nie?
@mirkamirkaa no na prvy krat.neverila som to ked som si tu citala ze niekto 2 roky sa snazi niekto 3 roky
@kotatko1232 veru veru, to si váž 😉 juj konečne dnes dobré správy
@kotatko1232 mno to fakt na prvykrat...parada.. 🙂
@reni1512 -gratulujeeeeem presne ako ja 😉
@kotatko1232 @misha1986 no ja už neviem ci to daco je so mnou nevporiadku abo čo to ma znamenat som nasrata že sa nam nedarí
@mirkamirkaa no posli 🙂 alebo poziciam ti??
@kotatko1232 poslem asi svojho 😎 😀
@mirkamirkaa taaak dobre no posli
baby ja som vam zabudla povedat,že som sa dnes oparila čajom na bruchu ☹ skoro som zinfarktovala
@mirkamirkaa jooj davaj pozor
@t1na som liala do termoskly a zabudla som vybrat sačok čo sa luhoval čaj a rovno na brucho sa mi taký horuci prilepil
Babulkyyy...kde ste?? dlllho som o Vás nič nepočula.....niečo nové? 😉
@zuzana0612 ahojki..hej, vsimla som si, ze tu pises menej..ja tak tiez tak nejako, ale inak sa mam fajn..uvolnene snazilkujeme...a ja tak v podvedomi cakam na koniec mesiaca, kedy ma prist mrcha...a dufam, ze nepride. a poctivo papam kyselinu listovu 🙂
@mirkamirkaa ahooj..neboj, urcite uvidis tie vytuzene dve ciarocky..vsetky ich uvidime 😉 ...drzim palecky, nech to vyjde co najskor. mne taka mini pauza od MK pomaha...beriem to vsetko tak akosi uvolnenejsie..
@kotatko1232 jeeej..citam, ze si tehulka...moc blahozelam, a drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo.. 😉
@kikasi ja tiež kyselinu. a ešte C a po ms vždy železo. no ja sa snažím upokojiť a nestresovať. a tiež tak nejak podvedome dúfam, že za týždeň nedarazí. ale inak je mi tak, že ani neverím, že by neprišla. proste nič mi nie je. tak určite dorazí.... 😒
@zabka888 mojaa..to ma velmi mrzi... : ☹ , neviem co to moze byt, sak uz to trva celkom dlho, ze? ak mozes, tak chod radsej zajtra...je piatok, a radsej pred vikendom. aby ta aspon pozrel a dal ti ked tak nejaku liecbu. to ta teda chapem..ani ja nemam velmi chut na snazilkovanie, ked ma nieco boli..clovek by mal byt v pohode..a vychutnat si to bez stresov, vtedy sa to zvykne aj podarit. naozaj..ak mozes, tak chod radsej zajtra...
@kikasi aj ja si dam pauzu od MK a uvidim 😉
@zuzana0612 Zuzi..neboj.. ved tie tehu priznaky nemusia byt u kazdej take ako sa popisuju bezne...je vela pripadov, ked sa baby citili normalne a boli tehu. ja si dokonca myslim, ze mi je lepsie, ked mi nic neni..nez ked som sa minuly mesiac tak strasne pozorovala, ze som skumala kazdy jeden akoze priznak..a potom som bola sklamana. takze neboj..dolezite,a by sme boli v klude a nestresovali sa..mne sa to zatim celkom dari..dnes som sa sice trochu zlakla, lebo mam taky silny vytok..co nemavam, ale inak tiez nic. skoda, ze clovek nevie dopredu, ake priznaky bude mat a ci vobec nejake.. 😀. tebe ma prist uz za tyzden..?juj..tak dufam, ze nepride.

@mirkamirkaa no tak to vyzera.priatel sa snazil 😵