Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa asi skor to bolo to spinenie,co moze byt v case,ked mas mat mrchu.Chvalabohu po dalsom spineni nebolo ani stopy,ani naznaky,ze by malo byt.
@misha1986 o tej nervozite viem tiez svoje... najlepsie by bolo keby sme to vedeli hned po alebo na druhy den 🙂 musim este par dni vydrzat, aj ked som z toho na nervy. doma sa ale snazim tvarit ze na to vobec nemyslim.... 🙂 ked sa nepodari, ideme spolu dalej! v kazdom pripade vianoce to istia 😀
@mirkamirkaa Ahoj 🙂 zatial sa mame fajn a stale nam neni zle ale cez den som hladna jak vlk a vecer to do mna nejde ..uz sa tesim vo stvrtok lekarovi ci tam uz uvisim cervika 🙂
@mirkamirkaa potom daj vedieť čo si kúpila v lekárni 😉
dievcata co vam pomaha pri menst.bolestiach? nieco zdrave nie ruzove tabletky 😒
@sjuuzka no vidis vsetko bude super
@misha1986 ked ti poviem že som zabudla ist do lekarni bože
@t1na alchemilka normalne ta prestane boliet brusko ked vypijes ten cajik a potom asi 5hod budes mat pokooj od bolesti
@mirkamirkaa verim tomu.Len asi prestanem citat v inych forach,lebo ma slak trafi🙂tam si hned diagnostikujem aj to co netreba🙂
@sjuuzka necitaj to naco sak bola si u doktora všetko je ok tak co

@mirkamirkaa ja som dostala namiesanu zmes od bylinkarky v lete, vydrzala mi doteraz, ale myslim ze v cajovniach a bio obchodoch..mozno aj v lekarni, skus si prestudovat na nete o tom, lebo ja som ho nepila pocas menstruacie..ale naozaj je to skvely cajik!