Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@katka_mis jaberiem iba kyselinu listovu. manzel neberie nic. ale bol na spermograme a ma ho velmi dobry. To som ho hned vyslala, nech sa nepokusame o baby a nakoniec sa zisti, ze on to nema ok. Vraj velakrat je chyba u muza. Tak neviem. mne z krvi zistili, ze mam este vajicka 😀 co som rada.... mam normalne hodnoty. Hormon stresu mam vyskoceny. doktorka mi dala 5 tabletiek - Clomid,ktore mam zacat uzivat, sa mi zda , ze na 3 den od menzesu. Musim si to este nastudovat. ale nezacnem ich brat tento cyklus, ale az buduci. Zrejme su to nejake hormony. Takze dufam, ze sa podari aj bez nich... 😉 . Musim si nastudovat, co je to ten femigard. Avlastne aj ten moj Clomid, lebo ozaj som zacala ovulovat len teraz 2 x , takze duuuufam, ze december bude uspesny ....to by bol aky vianocny darcek ...... 🙂
@katka2309 Kati, aj ja beriem kyselinu listovu. a tiez nepijem alkohol, mozno obcas, pri veceri. Jeden pohar vinka, ale ozaj iba ak ideme s nejakymi znamymi. Kavu nastastie nepijem. Ale milujem cokoladu a vraj, ta tiez moze mat nepriaznive ucinky ako aj kava 😖 . U doktora som tiez bola na prehliadke, ale nesedel mi jeho pristupom, tak som nabehla k inej doktorke, ktora ma taky ' riesiaci' pristupm 😀 .. Inak , chcem sa ta opytat, ty mas v profile, ze zijes v Anglicku. Budes rodit tam alebo na Sk? Alebo si nad tym este ani nerozmyslala.
Tak ahojte 🙂 pridávam sa k vám do fóra snažilkovania 🙂 a želám veľa šťastia 🙂
Katka2309, mne sa tiež strašne zhoršila pleť, samá vyrážka, aj na miestach kde som ich nikdy nemávala, tak ako aj ty :( takže bude na tom niečo pravdy. A tiež som pribrala ako aj lenkaa33, aj keď sa hovori že sa skor pribera vtedy ked užívaš HAKa nie ked ju vysadíš...no neviem...
@lenkaa33 fuha no to treba vybrat dokiho s ludskym pritupom...ja som tiez vystriedala kopu lekarov, uz chodim pravidelne od 17tich....nastastie moja terajsia doktorka ma super pristup - mozno to suvisi s tym, ze som samoplatca 😀 ...ale komunikujeme mailamy , a je zlata a odpoveda aj ked ma mam niekedy hlupe otazky 😝 ....najskor musim jotehu 😀 a potom budem riesit porod...ale myslim, ze to bude v Londyne, neviem si predstavit cestovat v deviatom mesiaci na Slovensko a potom cestovat s novym babatkom naspat...a neviem si predstavit, ze by som o toto vsetko ukratila manzela, nakolko ma moznost si zobrat iba 14 dni otcovskej dovolenky.
@erika7689 Ahoj Erika... vitaj u nas 🙂 ....to som rada, ze nie som vynimka, vsak my sa s tymi vyrazkami nejako pobijeme 😉 ...a o priberani som pocula, takze som nasadila kruty rezim posilovne 4X za tyzden, ale civcila som aj predtym, tak hadam sa na mna tie speky nenalepia 😉 .... ako dlho si uzivala HAK?
@katka2309 Ja som tiež pravidelne cvičila ale od 1. septembra mám novú prácu, a ešte k tomu v potravinach, takže stale by som len vyjedala ked preberam tovar 🙂 ale už sa krotím...a aspon po večeroch sem-tam oprášim stepper a urobím brušáky...HAK som brala odkedy som začala chodiť s terajším priateľom, a to od 17tich a vysadila som ich pred dvoma mesiacmi...v juni som mala 23 🙂
No nevydrzala som to...urobila som si test, no je neg ☹ dnes je 31DC, tak skusim este v pondelok...
@t1na Ahoj moja prave sem prisli s priatelom z krstin, ja myslim,ze mi pride
@mirkamirkaa ozaj?napis zajtra ci dosla...ja dnes full day som nemala cas napisat, zajtra tiez, ale budem tu na chvilku
Ahojte,aj ja som vo fore nova...snazime sa o mimi a tiez som v takom ocakavani ako vy 🙂 Ma alebo mala niektora z vas problemy s menstruaciou odmlada?Myslim tak,ze nepravidelnu a dost nepravidelnu?Lebo ja to tak mam,riesila som to HAK,ale ked som vysadila znova nic a tak mi zacala davat len Lutenyl,to som mala,ale ked som dobrala tak znova nic....az ked sme sa zacali pokusat od jula,zacala som to znova riesit a znova len Utrogestan...teraz mi doplnil kyselinu listovu ,tak dufam ze pomoze 🙂
Ahojte babulky, co nove? Dlhsie som nepisala aj ked vas kazdy den citam.. nerobi mi dobre denno denne pisanie, potom som z toho na prasky. Dnes som 21DC ovulku sme vystihli snad, tak cakam s vami. A v piatok som sa dozvedela,ze jedna moja dobra kamaratka je tehotna. Tak si predstavte, vysadila HAK , a po mesiaci otehotnela. Lenze my sme to nevedeli. Ja som jej plodne dni pocitala.. isla na gyndu na preventivku min.mesiac. nerobili jej ale sono. Len stery. Na prsniku jej nasli hrcku ale ze to nic nieje isla tento stvrtok na kontrolu, ze urobte mi sono, mam pocit, ze som tehotna lebo posledne dve MS som mala slabe a kratko. A moja kamaratka je v 12tt zrazu :D skoro som odpadla baby, ona mala ms ale netestovala sa , nestresovala, ze tomu necha volny priebeh a ako neskoro to zisrili. Velmi sa s nou tesim a na druhej strane mi je trosku smutno co urcite chapete, uz ma dve kamosky predbehli a ani sa v podstate nesnazili a neriesili to.. asi to ozaj nemozeme riesit a nezaoberat sa tym...
@moonica ahoj mojkaaaa jeej tak to jej zavidim.... ako sa mas? ja mam do Ms desat dni a uz ma bolia kozy 😀 ty sa ako citis? dufam ze tento mesiac uz budeme obe 2v1
@t1na Ahoj este nedosla tak mozno zajtra
@mirkamirkaa alebo vobec 🙂
@ivanaliana dufam este stale 😉
@mirkamirkaa drzim palce aby nedosla 🙂 termin bol dnes?
@pepiska2812 ahoj ja riašim podobnx problem ma dost nepravidelnu menštruaciu brali mi krv a vysledky ok tak uvidim čo bude dalej ale velmi by sme už chceli dieta
@mirkamirkaa drzim palce moja, daj vediet ako
@tanickaskorokubikova ahoj v utorok tak som zvedava a dakujem
@t1na okik dam v utorok rano urobim test

babulky zhorsila sa vam plet po vysadeni HAK?? ja mam pocit, ze sa mi zacali vyhadzovat bobaky aj na miestach, kde som ich nemala ani v puberte....tak napriklad na kolene 😖 aj ked som zintenzivnila uz tak dost intenzivnu starostlivost o plet, mam taky dojem, ze si zo mna telo robi srandu 😒