icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

katka2309
18. nov 2012

@lenkaa33 jeeej tak aj ty v Londone?? super 😀 a kde tu zijes? ja na severe - medzi Willesdenom a Dollis Hillom....to mas pravdu....rodit tu a po 5tich hodinach ta vykopnu, este si sa ani nestihla spamatat....vsak uvidime, pocula som zmiesane skusenosti - niekto super, niekto hrozne...ale to sa asi stava aj na Slovensku.

pepiska2812
18. nov 2012

@daniela3111 mne doktor povedal,ze po gynekologickej stranke ok,ale mam problem s hormonmi a tam ich musim poberat vo forme tabliet...a tak uvidime...hadam sa nam zadari ,vela stastia aj tebe

lenkaa33
18. nov 2012

@katka2309 ja som na east .... ten london je ozaj roztruseny ..... podla mna zavisi aj ci mas porod bez komplikacii...... najprv vsak musime byt tehotne.... 🙂 .... a potom sa dam do ziskavania info o porode ..... ja by som radsej na sk, ale asi by to bolo komplikovane, co sa tyka toho cestovania - ako si spominala

moonica
18. nov 2012

@tanickaskorokubikova Ahoj moja, ja som dnes 21DC, cyklus mavam 30-31, teraz som mala ovu kusok skor, tak mi to vychadza na 29 DC tento cyklus. Moja ja dom minuly mesiac mala vsemozne priznaky, prsia ma od ovu cely cas boleli pamatas? Teraz mi nieje vobec nic... vobec 😒

kotatko1232
18. nov 2012

@moonica ja som mala tiez cyklus 30-31 a priznaky som mala take ze boleli ma prsia pod bruskom ma pychalo.a potom to prestalo a zacala som stale v noci vela chodit na Wc na malu potrebu.a nakoniec som zistila ze cakam Babo

katka2309
18. nov 2012

@lenkaa33 a uz si tu dlho? ja uz taham 4ty rok.....a to som sa chystala iba na 3 mesiace 😀 ....to mas pravdu, krok za krokom - najprv otehu a potom sa budem zaoberat porodom.....a vsetkym ostatnym....a planujes zostat s baby tu alebo ist domov ked skoncis matersku? ja mam vcelku nechut z tych miestnych skolok, podla toho co rozpravali zname a aj su vcelku drahe....ale my este zostaneme par rokov urcite.

lenkaa33
18. nov 2012

@katka2309 no ja asi budem musiet tu, kvoli manzelovi 😖 .... ja taham 3 rok ... no niekedy tu mam toho plne zuby 😀

katka2309
18. nov 2012

@lenkaa33 tak to je nas viac....obcas mi to riadne lezie na nervy.....ale doma je to asi este horsie....odkial zo Slovenska si?

lenkaa33
18. nov 2012

...domov chodim rada..... ale mozno preto, ze viem, ze nie natrvalo, potom opat odidem ... ale vUK to pocasie .... velmi casto zamracene. Anglicania su aj neosobni. ina mentalita. a cely ten zdravotny system a aj socialny. no des. Ved aj ten social service, ako beru deti. otrasneeee. Clovek, aby sa bal zobrat dieta k lekarovi, aby ho neobvinili, ze dieta je zneuzivane. hrooooza.

lenkaa33
18. nov 2012

@katka2309
...domov chodim rada..... ale mozno preto, ze viem, ze nie natrvalo, potom opat odidem ... ale vUK to pocasie .... velmi casto zamracene. Anglicania su aj neosobni. ina mentalita. a cely ten zdravotny system a aj socialny. no des. Ved aj ten social service, ako beru deti. otrasneeee. Clovek, aby sa bal zobrat dieta k lekarovi, aby ho neobvinili, ze dieta je zneuzivane. hrooooza.

19mirka24
19. nov 2012

Ahojte baby tak my sa tiez s manzelo snazime od septembra o babatko.... uz mi meska mrcha 5 dni ale test je stale negativny. Uz som z toho cela nestastna .. myslite ze som sa testovala skoro ??? :-/

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa dobré ránko, tak už som tu- ako som pozerala, tak ani ty si sem celý víkend dáko nepísala, ved iba 2 stránky sú zapísané 😀 inak ako moja, mrcha má NEprísť dnes? mne pomaly končí, takže sa teším do dalšieho kola, hádam sa podarí-cez víkend som mužíčka poučila, že kedy čo a ako, aby sa nám to už podarilo 😀 a aj sestru 😀

misha1986
19. nov 2012

@19mirka24 ahooooooooooj, no aj mne meškla 5 dní a test negatívny a na druhý deň prišla mrcha. skoro si určite netestovala.....aké mávaš cykly?

19mirka24
19. nov 2012

@misha1986 no ja mavam 30 dnovy cyklus... a nikdy mi nemeska , preto ma to zaskocilo a hlavne ma znepokojuje ze nemam ziadne priznaky okrem meskajucej MS .. inokedy ma vzdy pred mrchou bolia prsia a teraz vobec nic :-/

misha1986
19. nov 2012

@19mirka24 no niekedy môže meškať, stres, prechladnutie atd.....skús počkať ešte dva dni a test zopakuj 😉 ja myslím, že zajtra mrcha dorazí, ale prsia ma bolia pred mrchou

19mirka24
19. nov 2012

@misha1986 no nedalo mi a urobila som dalsi a tam dusiiiik .. ale taky ledva viditelny ... tak neviem som zvedava ak nepride do piatku tak az piatok spravim testik nech sa zbytocne nenamotam vtedy hadam ukaze 🙂

jesika26
19. nov 2012

@19mirka24 ak si tehu, tak nemusíš mať príznaky, to nie je pravidlo. A gratulujem k dúšiku, otestuj sa o 2 dni, už by mala byť čiarka viditeľná 😉

19mirka24
19. nov 2012

@jesika26 no uvidíme čo bude nabudúce na testíku ... či to nie je nejaký planý poplach iba :-/

sarin
19. nov 2012

Dobre ránko baby tak 28 DC a test snehobiely... takze idem @misha1986 s tebou do dalsieho kola 😖

19mirka24
19. nov 2012

@sarin 28 DC nie je trocha skoro ja som dnes 35 DC a ukazalo mi iba slabuckeho dusika

sarin
19. nov 2012

@19mirka24 ja mam ovluku 11DC takze ani ne..

sarin
19. nov 2012

@19mirka24 a aky si si robila test? na kolko hcg?

mariankamk
19. nov 2012

ahojte, mozem sa pridat?

sarin
19. nov 2012

@mariankamk isteze 😉

mariankamk
19. nov 2012

@sarin vdaka 😵 budem rada, ak sa niekde zaradim 🙂

misena01
19. nov 2012

ahojte. tak dnes som 29 DC a test negativny. mrcha zatial nikde. brucho citim ale uplne inak ako inokedy. len stale citim stred podrruska a obcas sa mi taka pichava bolest pretiahne k vajecniku... myslite ze tam je este nadej? keby som bola tehu asi by to uz bolo vidiet...

sarin
19. nov 2012

@misena01 nádej umiera posledna...

mariankamk
19. nov 2012

@misena01 urcite nadej este mas, pokial sa nespusti normalna MS... ak by si aj bola tehu, nemusi to ukazat v case terminu MS - ak sa ti oneskori ovulacia a k pocatiu pride neskor, aj test to ukaze az neskor...

depi
19. nov 2012

@mirkamirkaa Miruš ako moja???? 🙂 len mi nehovor ze dosla mrcha..kolky den si a co a taaak rychlo pis 🙂

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 Ahoj asi už doarzi lebo ma strašne boli bruško ☹