icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misena01
19. nov 2012

@sarin
@mariankamk ak nepride tak skusim test na konci tyzdna. bola som si ista ze mi bude meskat - som prvy cyklus bez HAK a vzdy som mala nepravidelny cyklus. uvidim, musim cakat... vam sa ako dari?

mirkamirkaa
19. nov 2012

@depi Ahoj som 31DC a asi dostanem lebo ma boli brucho tak čakam každu chvilu ale to nevadi ved už sa to podari aspon že cyklus mam aky taky alchemilka aspon v niečom pomohla a ty co ako moja?

mariankamk
19. nov 2012

@misena01 takze prvy cyklus bez HAK? tak to ti nemusi ani hned ovulacia nabehnut, MS moze meskat, tak este hned s otehotenim nerataj... samozrejme, moze sa stat, ze ti ovulacia nabehne hned, ale ak si aj pred HAK mala problemy s pravidelnostou cyklu, moze tomu byt aj teraz tak... daj telu cas, aby sa zotavilo a naslo si svoj rytmus... samozrejme, pekne sa snazte, vyuzite kazdu chvilu... 🙂

ja som prave po MS, mala som posledne dva cykly divoke, ze strach, tak ocakavam s napatim, aky bude tento novy... ci zase blby alebo lepsi... v kazdom pripade, december/januar by som chcela skocit ku gyn, nech o mojich problemoch vie...

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa zajtra si 32DC tak až zajtra. mne už pomaly končííííííííííí- ale tieto 2 dni cez víkend bola riadna mrcha ☹ aspon viem, že všetko funguje ako má. moja teraz nám to už musí vyjsť 😉

depi
19. nov 2012

@mirkamirkaa no este stale dufam ze ti to vyjde 🙂
ja sa mam fajn..stale cakam na stvrtok ako na spasu co mi povie doktor...

mirkamirkaa
19. nov 2012

@depi už nedufam ale sak zivot ide dalej

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 musi musi

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa a inak ako? môže ti to ešte vyjsť ,aj prsia ťa bolia?mna deň pred strašneeeeeeeeeeeeeeeee a to ani test som si nemusela robiť ☹

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 strašne ma bolia od vcera ani ležat na nich nemožem hej cosi to je MS urcite

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa noooooooooo keď ťa tak bolia tak určite bude MS 😒

misena01
19. nov 2012

@mariankamk
mas pravdu, musim tomu nechat cas... telo je z toho asi riadne zmatene, len sa trosku obavam aby nam to netrvalo prilis dlho. pojdeme do dslsieho kola, musim uznat ze tento vyrobny proces je zas na druhej strane velmi prijemny a zabavny 🙂
si prave po MS tak sa mozete s chutou vrhnut na dalsi a tentokrat uz uspeny cyklus! drzim prsty

mariankamk
19. nov 2012

@misena01 hlavne sa drzte v myslienke, ze to robite pre vlastne potesenie a zabavu, nie aby sa milovanie stalo len robotickym vyrabanim deti... 😉
po HAK daj tomu kludne aspon 3 cykly, aby sa ti dalo telu doporiadku...

sarin
19. nov 2012

ja mam po HAK 8 rokov...tak hadam mam cykly v poriadku 😕

misena01
19. nov 2012

@mariankamk to sa mi zda ako vecnost... ja som len strasne nedockava, konecne som sa aj ja nastavila na to ze chcem babo tak by som ho chcela hned 🙂 ale nedockave sme tu asi vsetky, udel snaziliek... pride to v ten pravy cas.

misena01
19. nov 2012

@sarin tak po 8 rokoch uz bude telo dostatocne oddychnute od HAK 🙂

mariankamk
19. nov 2012

@misena01 no, ak chces nieco pre seba robit, tak skus si kupit napr. caj gynastan, je na upravu menstruacneho cyklu... na bolestivu MS alebo nepravidelnu MS... aj tak, prvym dolezitym krokom k pocatiu babatka je mat pravidelny cyklus 🙂

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 ja viem ale tek či už aspon este pobudnem s vami

mirkamirkaa
19. nov 2012

@sarin ja robim zajtra rnao ked dovtedy nedostanem MS ale prestalo ma brucho boliet tak som zvedava

mirkamirkaa
19. nov 2012

@depi aj ja som zvedava co ti povie doki a co robis?

19mirka24
19. nov 2012

@sarin mamatest som si robila .... tak uvidime ci bude silniet alebo je to len plany poplach ale tak dlho mi MS nikdy nemeskala :-/

sarin
19. nov 2012

@19mirka24 no ked ti ukazal tak mala by to byt pravda, aj ked bola cirka slaba 😵

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa budeš s nami v ďalšom kole 😉 , ktoré nám trom už vyjde 😉 božeeeeeeeeeee ale je tu nuda!!!! čo mieniš podniknúť v ďalšom kole, aby to už vyšlo?

misha1986
19. nov 2012

@misha1986 ja som objednaná k dokimu 28.novembra tak som zvedavá a popýtam sa ho na všetko

mia005
19. nov 2012

Ja sa pridávam k ostatným do ďalšieho kola 😢 Včera som presne opäť po 21dňoch dostala mrchu 😖

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa ja som objednaná k dokimu 28.novembra tak som zvedavá a popýtam sa ho na všetko

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 no budeme spolu v dalsom kole, neviem nic budem pit alechemilku amožno aj femigrad ale inak nic akoze ovu testy sa nechytsam robit si nemam cas na to to treba v rovnakom case a ja neviem kedy kde som takze tak a ty?

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 potom mi vsetko pohovor

19mirka24
19. nov 2012

@sarin no snad bude silniet .... ja by som velmi chcela, len aby nakoniec z tej slabej ciarky nebola mrcha zajtra

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa ja kyselinu listovú papám a zinok a semiačka slnečnicové, ovu testy uvidím ak si nebudem ovulkou istá tak skúsim. no a ten doktor, ok pohovorím 😉

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa ten zinok aj mužíček 😉