Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 už nebudem robit test lebo teraz som si robila urcite nie som tehu, zacinam o sebe už pochybovat že niekedy aj budem
@mirkamirkaa si nevydržala mojka ako ja? no zajtra dojde a ideš s nami ďaleeeeeeeeeeeeeeeeej
@mirkamirkaa moja nehovor takto!!!!! bábo to vycíti, že ho nechceš!!!! tak skús zájsť hned po mrche za dokim, ja ideeeeeeeeeeeeem
@tanickaskorokubikova
@moonica babule a vy ako????
@misha1986 okik
@misha1986 bože čo zas mi povie, furt toto iste po pol roku bla bla bla a to je este len treti mesiac
@misha1986 dufam,že do rana dostanem MS dam si alchemilkový čajík a idem dalej
cafte baby...ja patrim ku vam.. 🙂 skusam uz od feb. tohto roka a niiiiiic!!! ☹ prvykrat mi prave teraz meska uz 4 dni ale mam vsetky predmenstruacne priznaky (bolest podbruska, pichanie a hrozna bolest v prsiach), aaale v sobotu som si robila test a opat bol negativny..uz to normalnbe nenavidim...stale dookola to iste.. ☹ len nechapem ze ked bol negativny, preco nedostanem mrchu! normalen mi chodi vzdy pravidelne!! zajtra rano otestujem znovu..
@parabolla možno si tehu len ti este neukazalo
@mirkamirkaa to by bolo genialne, kiezby si mala pravdu..uz by sa po takej dobe aj konecne patrilo...len nechcem si velmi robit marne nadeje. Ten ten co som v sob. robila bol velmi citlivy , tusim od 12HCG... ☹ teda ak na tomto snazilovakni najviac nieco neznasam, tak je to prave ten pocit a to cakanie ked nevies na com si!! ☹
@parabolla ahoj, ja som na tom rovnako, ale my sme sa zacali pokusat o babo az minuly mesiac, aj ked som nepredpokladala, ze by som mohla hned otehotniet, ale tak v kutiku duse som verila 🙂. A potom ma tiez pichalo v podbrusku, boleli ma prsia a bola som strasne citliva na vsetky vone, tak som si myslela, ze to vyslo na prvykrat.....ale vcera vecer som si robila test a vysiel mi negativne a dnes rano som uz mala navstevu......teraz ked tak nad tym rozmyslam, ci som si tie priznaky len nenahovarala.....a kolko ti uz meska?
@klarisa23 noo poslednu som mala 18.10. a zvyknem mavat pravidelny 30dnovy cyklus, odkedy pijem alchimilku dokonca sa mi upravil na 28dnovy! a dnes je uz 19.11. a stale nic! Zaujimave je ale ze prsia ma bolia uz minimalne 10dni! Normalne pred menstruaciou ich mam citlive tak max. tyzden pred. Okrem toho ta bolest je ovela horsia...dokonca ked som sa dnes v noci prehadzovala som sa zobuila na tu bolest (spavam na bruchu)..fakt neviem..velmi by som si to priala, tak uvidime rano co opat ukaze test! 🙂
@mirkamirkaa ahoj, aj ja sa k vam pridavam, my sme sa o babo zacali snazit od minuleho mesiaca, vy uz sa kolko snazite?
@parabolla velmi ti to prajem, aby si tam mala poriadne kolajnice 🙂. My to este tak moc ani neriesieme, ale aj tak som vcera vecer sklamana, ked test ukazal len jednu ciarku......Ked ti bude meskat este dlhsie, tak skos radsej k doktorovi, tam mas väcsiu istotu ako v testoch.....
@parabolla aj ja my sa snažime este len 3 mesiac eale to je ako večnost už
@reni1512 ahoj ty ako tehulka? ja cakam navstevu
@mirkamirkaa jeej ahoj miri ty si tu 🙂? ...dnes som bola na krv a vecer mi sestricka pisala, mam krasne hodnoty B_HCG az 230 a 5 tyzden som dnes zacala 🙂 takze sa tesim a oddychujem, este chora, ale davam si pozor na vsetko. A ty sa ako maas? uz si pripravena ze budes sa silno silno snazit aj nadalej 🙂?som rada ze si napisala, drzkaj sa
@mirkamirkaa co si nevydrzala????
@misha1986 noo sama som nevedela 🙂 Rady :D? prosim ta ja :D? ovulacne testy na 100% treba pouzivat, zacala som od 12 dna cyklu a snazili sme sa dva dni pred ovulkou, den pred a presne v den ovulky nie, lebo som uz nemala hlien cize sa ,,nedalo" islo to tazko :D a potom zase den po ovulke este.. Ja si myslim ze ked uz silneje ciarka ze treba, vtedy sa tak nejak udrzia tie spermie aj 5 dni...a vylozila som nohy, RAZ :D a nedufala som a preto to vyslo!!! to viem na 100% lebo vzdy ked som dufala a tesila sa dopredu tak som bola sklamanaa...to je prva podmienka, nedufat, netesit sa a bude to!
@reni1512 tu som este stale cakam MS tak som zvedava kedy dorazi ci zajtra alebo est v noci, budem sa nadalej silno snazit aby aj k nam uz prislo babenko
@depi tak lebo ma bolelo brucho a potom prestalo, tak neviem ale pobolieva ma nech je to uz za mnou a potom zas sa oekne snazkat a snaaaaad to uz aj vijde
@reni1512 aj ja tak zacnem, nebudem uz dufat obmedzim konika len na 5 sprav denne a bude to 😝
@moonica neviem moja vôbec bolí ma jedna bradavka akurát 😀 pichá ma v nej ale ťažko povedať keďže len jedna
😀
@mirkamirkaa
@misha1986 pohodička baby
@zabka888 ahoj mojaa..no citam, ze si teda pochodila v piatok vela vysetreni,j co urcite neni prijemne, ale zase na druhej strane aspon je to pozitivne, ze vies, ze aj na gynde aj sono je vsetko ok..aj to dokaze velmi ukludnit. a nepytala si sa dokiho na to..? ja myslim, ze ak to nie su antibiotika..ze by to nemal byt problem..a mohli by ste v klude snazilkovat. dufam, ze ste aj poctivo snazilkovali, ked sa dalo.. 😉 . a zabrali ti tie lieky..mas sa aspon lepsie trochu? ja ok...my sme snazilkovali aj pocas ovulky..lenze sa citim uplne normalne, ziadne priznaky..minuly mesiac som mala vsetky..hlavne teda v hlave.. 😀 a teraz nic, takze asi ta mrcha buduci tyzden pride.. 😒
@katka2309 ahoj Kati, uf..8 dni ti trvala mrcha..?? no to mas desne..ja mavam max. 6 a to uz mam dost, a neviem vydrzat kedy odide..ale 8? to je moc..a este s bolastami, to sposobilo vysadenie HAK? tak to by bola prijemna odmena za tuto poslednu, keby dalsi mesiac neprisla vobec.. 😉 . ja celkom fajn, teraz som 18 DC a snazilkujeme, ked sa da..a tak ocakavam, ci buduci stvrtok pride ci nie. ale nemam ziadne priznaky...minule som mala vsetky.. 🙂 , teda v hlave 😀 ..a teraz nic, tak uvidime. a ty ako...mas nejake priznaky, ci to ani moc nesledujes...?

@tanickaskorokubikova
@moonica cawte baby ako?