icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

depi
19. nov 2012

@mirkamirkaa no to som zvedava aj ja ..ten cas do stvrtka mi pojde tak pomaly ako nikdy .....momentalne pracujem a prave som dojedla obed a uz mi skrka zas v bruchu tak musim ist neico zasa ulovit na jedenie 🙂

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 moj mi hovori že to kvoli tomu že ja tak velmi chcem tak preto tzo nevychadza

mirkamirkaa
19. nov 2012

@depi a už sa ti aj trošku zväčšilo bruško?

misena01
19. nov 2012

@mariankamk vyskusam ten gynastan, ublizit si tym nemozem tak preco nie. idem si vygooglit co to vlastne je a ako to funguje. dakujem za radu 🙂

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa no ja som s ním cez víkend tiež hovorila, že sa musí snažiť, že na to má len jeden deň a musíme ho vystihnúť, že to nie je také lahké......kukal na mna, že ako??? ved niektorý, ktorý sa vyspia jeden krát s babou, hned ostanú tehu 😀 no som sa nasmiala. ten zinooooooooooook mu naordinuj

mariankamk
19. nov 2012

@misena01 je to uplne obycajny caj, maju v kazdej lekarni... zmes roznych bylin... fakt pre kazdu zenu, ktora si chce dat dokopy cylus... ja ho sem tam pijem, ked mam bolestivu menstruaciu...

misha1986
19. nov 2012

@misena01 taký istý čaj je aj popradský čaj pre ženy, ktorý kúpiš aj v obchodoch 😉 je tam zmes roznych bylín: alchemilka, myší chvost,.....a fajne chutí a aj pomáha

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 ja neviem ci on daco bude chciet brat, tvoj fajči? moj prestal

misena01
19. nov 2012

@mariankamk
@misha1986
super, pojdem kupit. a tie cajiky sa mozu pit cely cyklus alebo len do urciteho dna? a tak casto ako je napisane v navode, pripadne staci len 1x denne. asi hlupe otazky ale urcite mate viac info ako ja...

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa moj to bere jedna radosť, a z neho máme obaja aj väčšiu chuť na sexík, moj nefajčí

misha1986
19. nov 2012

@misena01 ja myslím, že celý cyklus ako je napísané na návode, ja pijem jeden krát denne ráno 😉

mariankamk
19. nov 2012

@misena01 s gynastanom si nerob nejaku hlavu... osobne, kvoli menstruacii som ho zacala pit tesne pred MS a pila, kym mi neskoncila... myslim, ze kazdy caj, ked sa pije dlhsie, treba si spravit nejaku prestavku... napr. pit 3 tyzdne a prestavka tyzden... bez ohladu na cyklus atd...

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 mysliš že to z toho? a to je len sam o sebe zinok?

misena01
19. nov 2012

@misha1986 tak vyskusam teda 🙂 dneska pri nakupe skonci v kosiku 🙂

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa áno z toho, prečítaj si na čo vpýva 😉 sám zinok, daj si do googlu, akurát googlim čo je dobré na plodnosť tak napr: http://lesk.cas.sk/clanok/83617/recept-na-plodn...

misena01
19. nov 2012

@mariankamk hlavne som zvedava kedy vobec ku mne MS dorazi.... dufam ze coskoro alebo vobec 🙂 caj vyskusam

mariankamk
19. nov 2012

@misena01 cajik kludne pi uz teraz... bylinky vo forme caju nikdy nie su na skodu 🙂

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 ok preštudujem si to

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa všeličo hladám 😉

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 zas tam pisalo že myom može sposobit že neni možne otehotniet joj a ja jeden mam

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa a stále ho máš, či ako? tak šup k doktorovi, ešte skús pokukať tu je veľa článkov a dobrééééééé, ja už čítam: http://www.otehotnenie.sk/clanky-a-rady-ako-ote...

t1na
19. nov 2012

ahojte dievcata ako sa tu mate?co nove?

depi
19. nov 2012

@mirkamirkaa v pitaok mi hrozne trcala bublinka ani tomu moj muz nechcel verit a on este ani vlastne vobec neveri 🙂 ale troska sa uz tesi ..chlapy 🙂 .....no a teraz uz tak nejak menej ..a je na to este asi skoro ..na to si este pockam ....dufam ze este neprisla mrcha??? priznaky mozes mat rovnake ako na mrchu inak...ja sa tak citim teraz ..rpsa bolia a sem tam aj brusko zaboli..zrovna dnes ma to nejak na obed chytilo..troska mi bolo zle ale to asi preto ze som malo jedla...ak nepride mrcha zajtra robis test ????

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986 mam ho mam naposledy som bola minuly mesiac a bol tam stale ale malinky 15,9mm ale to bola maternica prekrvena pred kramami tak on je inak mensi 10mm

mirkamirkaa
19. nov 2012

@depi ked do zajtra rana nepride tak rano robim test hned

mirkamirkaa
19. nov 2012

@misha1986
@t1na
@depi ani nešpinim este tak som zvedava ked sa nespusti do zajtra rana tak robim test a uvidim že čo a ako

tanickaskorokubikova
19. nov 2012

@moonica No šak uvidíme necháme sa prekvapiť 🙂

moonica
19. nov 2012

@tanickaskorokubikova ty sa ako citis? Ze by to uz aj mohlo vyjst?

mirkamirkaa
19. nov 2012

@depi
@t1na
@misha1986 no baby test biely znova tak som oficialne s vami v dalsom kole len som zvedava kedy dorazi MS lebo ma prestalo boliet brucho

misha1986
19. nov 2012

@mirkamirkaa okik moja, tak skús zajtra test. a prsia ťa bolia?