icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikasi
19. nov 2012

@zuzana0612 ahoooj zuzi, hej..asi to bolo a je take lepsie obdobie, lebo som viac v pohode. jeden som teraz mala taky smutnejsi, ale preslo to. asi preto, ze priznaky nemam ziadne...tak sa ani tak velmi nesledujem, len snazim a cakame.. 🙂 . ale dnes ma mm moc potesil, ze mi nieco hovoril..a povedal, ze malinka Monicka alebo Veronika (to su mena, co chce on..)...bude mat postielku tu..🙂, to ma tak potesilo.
juuj..tak ty si ina sikulka v tom kupovani tych vianocnych darcekov, vsetko pokupene..to sa mi paci, len ja som taka pohodlna, ze sa neviem donutit k tomu. ale mm uz ma pre mna zopar darcekov, tak ma zacina chytat panika.. 😒 , ale penazenka a teplakova suprava su dobre tipy..dakujem.. 😉 . este nieco mamine a svagrinkam, a malej neterke..Karolinke.. 😀 , na tu sa tesim..ideme na krstiny, tak ju prvykrat uvidime..som taaak zvedava.. 🙂 . a ty ako sa mas...?? dufam, ze vsetko ok.

reni1512
19. nov 2012

@mirkamirkaa najviac ti drzim prsteky 🙂!!!! a hlavne ver ze to vyjde ale necakaj to 🙂

katka2309
19. nov 2012

@lenkaa33 to to mas uplnu pravdu Leni...ja chodim domov tiez strasne rada, asi preto, ze viem ze je to dovolenka.....ale zviot na Slovensku nie je teraz ziadna ssranda...kupis si byt a cely zivot sa trapis s hypotekou a to ak mas stastie a mas pracu....a podobne.....lepsie zostat par rokov tu a zabezpecit sa 🙂

katka2309
19. nov 2012

@kikasi ahoooj 🙂 ...to ja som mala predtym tak maximalne 4 dnovu a miernu mrchu....teraz ma teda ale dost potrapila, uz som sa nevedela dockat kedy skonci....ale uz mam kupenu alchemilku, tak keby nahodou este prisla, tak na nu vytiahnem zbrane tazkeho kalibru 😀 😀 😀 .....ja som teraz 17dc, takze tiez sme v snazivom procese....snazim sa nesledovat, lebo mas uplnu pravdu - mam vsetky priznaky, ktore si tu precitam a este si vymyslim nejake naviac 😝 ....a minule mi to kvalitne udieralo na hlavu a testovala som ako blazon....teraz som povedala, ze tak maximalne den pred NEcakanou mrchou 😀 ....inak robis ovu testy? ja este nie, ale keby nahodou nic tento mesiac, tak sa na to vrhnem viac vedecky 🙂

zuzana0612
19. nov 2012

@kikasi ahoj 🙂 . my sme práve prišli z návštevy mm bratranca a jeho manželky. oni sa tiež snažia, tak sa máme o čom baviť 😀 . ako bavíme sa aj o inom, ale toto sa aspoň mám s kým teraz z takého bližšieho okolia porozprávať. vieš ako to je, keď sa bavíš s niekym iným, kto momentálne nerieši také veci, alebo s niekym, kto to má poriešené. každý ti dáva milion zaručených rád, ktoré sú ti na prd a len ťa rozhodia.
ja mám tento týždeň mať ms. v sobotu. už mám nafúknuté brucho. takže dorazí možno aj skôr. ale som v klude, neriešim to. možno vianoce budú úspešnejšie, človek bude doma, v klude, oddýchnutý. tento víkend sme mali ťažký. mm bol na nič, všetko ho bolelo, teplotu nemal. ale od piatka sme sa len válali v obyvke na sedačke 😀.
ja by som chcela byť s bratom a našimi, aby som sa ich opýtala, čo by na vianoce chceli.

mariankamk
20. nov 2012

dobre ranko 🙂 jaaaj, strasite uz s darcekmi? ja neviem komu co... kamaratke som kupila jednu drobnost, pre mm mam nieco vymyslene, neter pytala nejake veci, tak sa dohodneme so svagrinou, co by z toho mohla dostat od nas... jedneho brata vyybavim asi knihou a o druhom neviem, s mamou mam tiez problem, co jej dat 😅 a o ostatnych radsej nevravim, hotova nocna mora...

sarin
20. nov 2012

Dobre ranko koceny... Tak navsteva zatial nikde.. Keď nepríde do piatku spravím test... 😖 Boze ale ked ma prist nech radsej pride na cas... bo toto je na nervy

mariankamk
20. nov 2012

@sarin ja mam na toto super finticku - ked uz uz to vyzeralo, ze nieco sa prihodilo, spravila som test, tam nic, tak som sa ukludnila, zmierila a uz mi bolo fuk, kedy MS pride... a ona aj prisla, este skor mi cas ubehol, ako keby som napato cakala... taky fajny psychologicky efekt to mava... 😝

mariankamk
20. nov 2012

ozaj, kolke z vas sa tak poctivejsie sleduju? meranie BT, ovulacne testy, nejake vitaminy, lieky? a kolke to nechavaju plavat?

sarin
20. nov 2012

@mariankamk no vsak ja som prave citala statistiky testvo ze ani ten najcitlivejsi ti nemusi ukazat ze si tehu pokial ti nemeska 4 dni... 😀

sarin
20. nov 2012

@mariankamk bt nemeram testy ovu nerobim, vitaminy kyselinu listovu a nejake cecka....

mariankamk
20. nov 2012

@sarin pokial beries podla dna cyklu, tak statistiky vravia pravdu... ale ak vies, kedy si ovulovala, tak v tom pripade nie je problem testovat aj 4 dni pred ocakavanou MS 🙂

sarin
20. nov 2012

problem to nie je, ale ani zaruka 😅

depi
20. nov 2012

@mirkamirkaa nooooo tak Miruš cakame ranne hlasenie 🙂

mirkamirkaa
20. nov 2012

@reni1512 dakujem ti

mirkamirkaa
20. nov 2012

@depi ani MS ani tehu tak neviem co

mirkamirkaa
20. nov 2012

@sarin ani moja este neprisla a test negat. cakam ju nech už rychlo pride vcera ma bolelo brucho dneska vobec nic

depi
20. nov 2012

@mirkamirkaa aky test si mala moja? ked nepride do piatku skus v piatok ..ja som to maal tak isto..myslela som si ze uz uz dostanem a nic ....

reni1512
20. nov 2012

@mirkamirkaa aky mas test mirka? nemusi ti ukazat hned... niekomu ukaze az po ocakavanej, nemusis mat taku hladinu HCG este..🙂

moonica
20. nov 2012

@mirkamirkaa moja nevesaj hlavu, ked MS neprisla, test nemusel ukazat, kamoske ukazal az3tyzdne po medkani MS 🙂

misha1986
20. nov 2012

@mirkamirkaa ahoj moja, no vyzerá to nádejne-nemusel ti ešte ukázať, bo neskoro si mala ovulku. ani prsia ťa nebolia? dnes si 32DC? mne prišla na 33DC a ovu som mala 17DC

mirkamirkaa
20. nov 2012

@depi GS mamatest a nic tak pockam do piatku a uvidim

mirkamirkaa
20. nov 2012

@reni1512 GS mamatest možno pockam do piatku a uvidim

mirkamirkaa
20. nov 2012

@misha1986 Bolia ma este, vcera ma strašne bolelo brucho každu sekundu som chodila na WC ci to nemam a potom vecer nic a mala som intimku sa mi zdalo ako keby som trochu spinila a teraz vobec nic aj tampon som si dala ci nespinim ale ja vobec nespinim teraz tak ja neviem co to je ale ked nie som tehu tak to nie je pekne že sa to takto so mnou hrá

mirkamirkaa
20. nov 2012

@moonica bodaj by si mala pravdu ale ked pride tak nič idem do dalsieho kola a vy s Tanickou ako?

misha1986
20. nov 2012

@mirkamirkaa moja ak ti ukázal negatívne, mrcha príde tak ako mne, hned na druhý deň po teste. dnes alebo zajtra na 33DC ti príde, ak si už mala aj taký výtok do hnedkava, ja mala večer a ráno prišla taká slabunká a další den sa už rozbehla. neboj aspon máš ovulku, len tú ovuláciu vystihnúť, ja budem robiť testy radšej, pri mojej dlžke cyklu, tiež presne neviem ktorý deň ju mám

moonica
20. nov 2012

@mirkamirkaa no ja budem takto o tyzdrn snad vediet ako som na tom... popravde ani neviem, nic ma neboli, nic mi nieje 🙂

mirkamirkaa
20. nov 2012

@misha1986 presne aspon viem že mam ovulku, ja ju cakam mrchatu može prist kedykolvek

mirkamirkaa
20. nov 2012

@moonica možno tým že ti nič nie je tak to bude tam 😉

misha1986
20. nov 2012

@mirkamirkaa a dnes si 32DC? neboj príde a potom šup do dalšieho kola