Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa je to tu.. taku ukazkovu menstruaciu som este nemala...
tak ja som dnes 30 DC, mrcha zatial nikde. vcera ma bolelo brucho viac, dnes je to miernejsie. len mi strasne smrdia veci a niektore aj inak chutia. ak nepride do piatku, skusim test... vcerajsi bol negativny. ale davam tomu minimalnu az ziadnu sancu
@sarin aspo nvieš,že je všetko ok
@misena01 ahoj ja som dneska 32DC vcera uplne stav na MS a dnes nic vobec nic ziadna bolest
@mirkamirkaa to sme teda dopadli 🙂 bezne mavas pravidelny cyklus? nanestastie nam nezostava nic ine len cakat. testovat teraz asi nema velky vyznam. pockaj tiez aspon do piatku, ak nepride skus test. kazda zena je ina, vzdy je moznost ze sa podarilo.
@misena01 nemam pravidelnu zacala som tento prvý mesiac pit alchemilkový čajík, no neviem že prečo včeras ma bolelo brucho cisto jak na MS a dneska nič vobec ani bolest vobec nic, akurat cici ma bolia tak trochu a teba?
Tu ste baby?
@mirkamirkaa moja tu som no nuda je tu a a ni nepíšeš- nemáme o čom však? čo mieniš podniknúť v dalšom kole? musí nám to už vyjsť
som tu .. @mirkamirkaa
@mirkamirkaa zaujimave stavy veru... ja brucho citim ale menej ako vcera. co je pre mna ale zvlastne, tak ma boli uplne inak ako ked som mala dostat MS. vtedy ma vzdy boleli vajecniky a teraz nie, teraz citim len taky tlak, trosku pichanie v strede, vajecniky sa vobec neozyvaju. prsia ma nebolia ale to brucho mam take uz dobre 2 tyzdne, okrem toho som uz tyzden seknuta pod lopatkou, neviem ci ma ofuklo alebo co.... snubenca asi lame nejaka chripka ci viroza tak dufam ze to nepreskoci aj na mna.....
napriklad sestrenka povedala ze oni sa snazili rok a pol.. a zadarilo sa im prave vtedy ked sexovali 4x za den 14dní vkuse :D..
a ide sa do dalsieho kola 😉
@misha1986 ja som varila obed, moj Miťo to je priatel je chorý tak leží v posteli, neviem co budem robit v dalsom kole asi nic dokopy
@t1na aj ja uz sa zacinam tesit.. Nebol tento mesiac dobry, zacinala som ho atb, a silou mocou som to tlacila... vzala som to zo spatneho konca,.. teraz to bude lepsie nebudem mat stres s opravami domu,.. na robotu kakam.. jak bude tak bude, co nestihnem nestihnem... nech si aj tu uvedomia ze nejsom otrok..
@mirkamirkaa len bud v klude, ked to ma prist pride 😉
@t1na ja viem a ty si už mala MS ci teraz mas?
@mirkamirkaa mne napr. MS ešte stále nedorazila a testy negatívne... ☹
@katka_mis ta to co je a kolky den si? ja mavam dlhsie cykly len mne ja divne to že včera ma nenormálne bolelo brucho furt som chodila kukat ci už sa roztiekla a dnes vobec nič vobec neviem co to ma byt

@misha1986 dnes som 32DC