Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@t1na už mas aspon MS za sebou ja este len pred sebou
@mirkamirkaa Tak ti siilno držím prsty! 😉 Ja som už 40. DC ☹ Vôbec tomu nerozumiem...
@katka_mis minuly mesiac som dostala 41DC
@t1na budem čakať, verím, že MS príde... Test som robila dnes a nič.
@mirkamirkaa fúha, mne ešte tak nemeškala MS a nevieš čo to mohlo spôsobiť?
@katka_mis ja mam myom na spodnej strane maternici može to byt to asi
@mirkamirkaa a ako sa dá myom liečiť? Mne doktor nič také nenašiel, ale začala som piť alchemilku minulý mesiac. Mohlo by to spôsobiť meškanie? Skôr som myslela, že mi to cyklus zlepší...
@katka_mis väčší sa asi operuje ale moj ma len 10milimetrov tak snad ostane taky a nezacne sa zväčšovať,koli alchemilke to nebude podlamna
@mirkamirkaa mne vyoperovali
@t1na tiež bol taky maly?
alchemilka moze rozburat cyklus ak bol predtym cca pravidelny
@mirkamirkaa och, dúfam, že všetko bude v poriadku.
@t1na Aj ty si mala? To je nepríjemné... ☹
baby ako vam prisli na myomy? sonom?
@sarin vaginálnym ultrazvukom
@katka_mis aj ja dufam
achjaj tak sa na seba hnevam :( predtym som mala najlepsiu dokinu, ale nechcelo sa mi za nou cestovat.. ta mi z vaginalneho utz povedala take veci vzdy.. presne vedela v ktorom stadiu cyklu som, ako hrubu mam sliznicu, dokonca mi raz povedala ze vidi ovulaciu... ze treba it sexovat... ale to som mala 21 rokov takze som si tukla do cela akurat... A ta co som mala do dnes.. len ze v poradku..
@mirkamirkaa
@katka_mis vraj nic vazne to nie je ale ze treba to vybrat mi povedal lekar...inak ja som zacala pit alchemilku aj femigrad a rozhadzalo mi to cyklus...doteraz ako hodinky 28dni
@t1na aha tak dufam,že moj sa nejakym zazrakom stratí
@misha1986 pani ty kde si?
@mirkamirkaa už som tu mojaaaaaaaaaaaa, akurát som sa dotrepala busom z robotky, no zajtra idem na služobku do martina tak tu nebudem a mužíček bude domka, tak sa budem jemu večer venovať. moja ty sa pekne staraj o Miťa, aby bol zdravý po mrche
@mirkamirkaa mojka a čo, mrcha je kde????ešte sa nespustila?

@mirkamirkaa uz konec zaciname snazilkovat