icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

katka_mis
20. nov 2012

@misha1986 asi máš pravdu Miška 🙂 Ďakujem!!! 🙂

katka_mis
20. nov 2012

@t1na 🙂 kiežby nám tie zázraky už pomohli k vytúženému bábätku! 😉

misha1986
20. nov 2012

@katka_mis moja, len pekne choď-len on ti dokáže odpovedať čím to je a vyrieši problém, zbytočne sa takto trápiš

katka_mis
20. nov 2012

@misha1986 presne tak 🙂

misha1986
20. nov 2012

@t1na ja čaj pre ženy, kyselinu listovú a zinok

moonica
20. nov 2012

@mirkamirkaa kiezby si mala pravdu.... 😉

mirkamirkaa
20. nov 2012

@misha1986 ano ano budem tak sa maj pekne na tej služobke ja sa musim teraz venovavt mojmu Mitovi tak pa

mirkamirkaa
20. nov 2012

@misha1986 cosi žiadna mrcha nic este furt bodaj by ju natiahlo

moonica
20. nov 2012

Babulky a ako sa tu mate? Niektore tu uz dlhsie nevidim....
@mirkamirkaa moja pri tebe mam pocit,ze nieco sa nam tu nieco rysuje ! ;)

No a ja cakam, asi aj Tanicka.. ale snazim sa nrmysliet nato... Len som trochu smutna lebo sa citim furt unavrna a ze na mna zase nieco lezie.. zr kazdy mesiac nieco co zabrani moznemu tehu :(

minonka89
20. nov 2012

no pekne teraz neviem na com sme, vcera bolo 32 den cyklu a volala som s gynekologom a povedal ze este mam pockat tyzden a dnes rano slabe spinenie 😒 tak teraz neviem co s tym ci to je zaciatok mrchy ...jooj tak sme sa tesili ☹

tanickaskorokubikova
20. nov 2012

@moonica ahoj 🙂 ano ano čakam aj ja 🙂 ale pustila som sa pomaly do vianočných darčekov takže nemám času rozmýšľať nad detailami 🙂 zatiaľ som ani neuvažovala či sa podarilo, či nie lebo je ešte skoro 🙂 jedine ma bolia prsia každý deň viac ale neviem či ne aj minulí mesiac ma boleli tak skoro...takže necháme to na 28eho potom nad tým začnem uvažovať ak stihnem 😀

sjuuzka
20. nov 2012

@minonka89 mozes spinit v case ked mas mat mrchu.

moonica
20. nov 2012

@tanickaskorokubikova inac v podstate cakame na rovnaky datum, mozno o den skor mam dostat 🙂

katka2309
20. nov 2012

@sarin tak nech sa jej rychlo zbavis aby sa zacalo dalsie kolo snazilkovania 😉 ...hadam ta nepotrapi ako mna.

jesika26
21. nov 2012

@minonka89 neboj sa, aj ja som špinila, ked mi mala dojsť mrcha a tiež som si myslela, že zase nič a vyšlo to 😀 😉

sarin
21. nov 2012

No este zajtra a bude to oka... Inak som mala take bolesti v noci jak nikdy... Toco mi tam tie spermie narobili... Normalne som si musela dat panadol

sarin
21. nov 2012

@katka2309 ja mavam ms len tri dni... Tak vlastne uz mam pol za sebou i ked nevim po tejto noci ci sa mi tie tri dni nezmenia...

19mirka24
21. nov 2012

@katka_mis no pozeram ze sme na tom podobne .. ja som 39DC ... no vcera som sa rozpravala s kamaratkou a ona bola na tom podobne ...testik jej stale vychadzal negativny az ked isla k dokymu ten jej povedal ze je tehu 🙂

mirkamirkaa
21. nov 2012

@moonica este stale MS nikde vobec tak neviem co teraz bude dalej

t1na
21. nov 2012

@sjuuzka ahoj ako sa mas? ako sa citis? 🙂

moonica
21. nov 2012

@mirkamirkaa a dnes si testovala? Ak nedostanes do nedele v pon.chod na gyndu 🙂

moonica
21. nov 2012

@mirkamirkaa a aky mavas cyklus? Kolko dni, pravidelny?

kejkej
21. nov 2012

prosim poradte mií ako sa da dopomoct k otehotneniu....velmi tuzime po babu a uz som z toho na nervy....Ďakujem

misena01
21. nov 2012

@mirkamirkaa ahoj. taham s tebou dalej, zatial MS nedorazila...

sarin
21. nov 2012

baby objednala som si gel Conceive...

depi
21. nov 2012

a ja vam poviem ze mne dnes dorazili nevolnosti asi ....ak som nezjedla nic zle za vcera....

@mirkamirkaa mirka som uz nervozna aj za teba....kolko dni ti uz meska???

mirkamirkaa
21. nov 2012

@moonica dnes este ne chcem pockat do piatku či sa nahodou neroztečie ale nemusela by,mysliš že este by som mohla byt tehu?

mirkamirkaa
21. nov 2012

@moonica nemam pravidelny ale v pondelok den pred očakavanou MS strašna bolest cely den v podbrušku celkom male špinenie a potom na druhy den a dnes nič trochu sem tam ma zaboli brucho inak nic a kozy ma bolia cele velmi ani ležať na nich nemožem tak neviem

mirkamirkaa
21. nov 2012

@misena01 okik tak si budeme davat info

mirkamirkaa
21. nov 2012

@depi ahoj moja, no včera som mala mat ,alev pondelok bolesti cely den trochu spinenie a na druhy den nič ani dnes nic intímka biela, sem tam ma zaboli brucho no a kozy nenormálne ma biolia tak ma asi este neboleli ani ležať na nich nemožem