Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa kiezby si mala pravdu.... 😉
@misha1986 ano ano budem tak sa maj pekne na tej služobke ja sa musim teraz venovavt mojmu Mitovi tak pa
@misha1986 cosi žiadna mrcha nic este furt bodaj by ju natiahlo
Babulky a ako sa tu mate? Niektore tu uz dlhsie nevidim....
@mirkamirkaa moja pri tebe mam pocit,ze nieco sa nam tu nieco rysuje ! ;)
No a ja cakam, asi aj Tanicka.. ale snazim sa nrmysliet nato... Len som trochu smutna lebo sa citim furt unavrna a ze na mna zase nieco lezie.. zr kazdy mesiac nieco co zabrani moznemu tehu :(
no pekne teraz neviem na com sme, vcera bolo 32 den cyklu a volala som s gynekologom a povedal ze este mam pockat tyzden a dnes rano slabe spinenie 😒 tak teraz neviem co s tym ci to je zaciatok mrchy ...jooj tak sme sa tesili ☹
@moonica ahoj 🙂 ano ano čakam aj ja 🙂 ale pustila som sa pomaly do vianočných darčekov takže nemám času rozmýšľať nad detailami 🙂 zatiaľ som ani neuvažovala či sa podarilo, či nie lebo je ešte skoro 🙂 jedine ma bolia prsia každý deň viac ale neviem či ne aj minulí mesiac ma boleli tak skoro...takže necháme to na 28eho potom nad tým začnem uvažovať ak stihnem 😀
@tanickaskorokubikova inac v podstate cakame na rovnaky datum, mozno o den skor mam dostat 🙂
No este zajtra a bude to oka... Inak som mala take bolesti v noci jak nikdy... Toco mi tam tie spermie narobili... Normalne som si musela dat panadol
@moonica este stale MS nikde vobec tak neviem co teraz bude dalej
@mirkamirkaa a dnes si testovala? Ak nedostanes do nedele v pon.chod na gyndu 🙂
@mirkamirkaa a aky mavas cyklus? Kolko dni, pravidelny?
prosim poradte mií ako sa da dopomoct k otehotneniu....velmi tuzime po babu a uz som z toho na nervy....Ďakujem
@mirkamirkaa ahoj. taham s tebou dalej, zatial MS nedorazila...
baby objednala som si gel Conceive...
a ja vam poviem ze mne dnes dorazili nevolnosti asi ....ak som nezjedla nic zle za vcera....
@mirkamirkaa mirka som uz nervozna aj za teba....kolko dni ti uz meska???
@moonica dnes este ne chcem pockat do piatku či sa nahodou neroztečie ale nemusela by,mysliš že este by som mohla byt tehu?
@moonica nemam pravidelny ale v pondelok den pred očakavanou MS strašna bolest cely den v podbrušku celkom male špinenie a potom na druhy den a dnes nič trochu sem tam ma zaboli brucho inak nic a kozy ma bolia cele velmi ani ležať na nich nemožem tak neviem
@misena01 okik tak si budeme davat info
@depi ahoj moja, no včera som mala mat ,alev pondelok bolesti cely den trochu spinenie a na druhy den nič ani dnes nic intímka biela, sem tam ma zaboli brucho no a kozy nenormálne ma biolia tak ma asi este neboleli ani ležať na nich nemožem

@misha1986 asi máš pravdu Miška 🙂 Ďakujem!!! 🙂