icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
21. nov 2012

@misha1986 caw moja ako, ja stale rovnako MS nikde ani spinenie už nikde

depi
21. nov 2012

@mirkamirkaa no mirus same dobre znamenia mas 🙂 kedy das dalsi test ????

mirkamirkaa
21. nov 2012

@depi v piatok asi až hm? porad bude to 35DC

19mirka24
21. nov 2012

@mirkamirkaa mne meska som uz 39 DC a test mi nic neukazal ešte :-/ no dokyna povedala ze to je možno ešte skoro 😖

mirkamirkaa
21. nov 2012

@19mirka24 podla toho kedy si mala ovulku, ja som si robila v nedelu 30DC a nic, na druhy den spinenie potom nic až do teraz skusim v piatok podla toho asi neviem presne kedy som mala ovulku hlien bol na 17DC

sarin
21. nov 2012

@mirkamirkaa no fakt budes cakat do piatku? hcg dava pokyn na zastavenie ms takze ked nemas uz by ti mal testik cosi ukazat ci radsej pockas? Som nedockava za teba 🙂))

mirkamirkaa
21. nov 2012

@sarin ja počkam počkam do piatku čo ked nič neukáže alebo dostanem este dnes alebo zajtra

tanickaskorokubikova
21. nov 2012

@moonica no super, inak ja som pozerala ci ma aj minuli mesiac boleli tak skoro prsia a hej :( presne desat dni pred Ms som ti pisala na konikovy ze ma uz bolia takze ziadna zmena takze cakame pekne spolu 🙂

moonica
21. nov 2012

@tanickaskorokubikova no aj mna uz bolia kusok prsia, citim si ich uz naliate ako pred ms.. ale minuly mesiac ked sme si pisali ma boleli velmi od ovulacie.. teraz ma kus boli podbrusko a pichs ma vo vajecniku z ktoreho sa mi tento mesiac uvolnilo vajicko.
Neriesme to... ono sa to musi raz podarit...

tanickaskorokubikova
21. nov 2012

@mirkamirkaa Mirka straaaasne silno drzim palce nech uz ti to konecne vyjde , v piatok cakame foto s // ak do vtedy vydrzis ja na tvojom mieste asi testujem kazde rano 🙂

tanickaskorokubikova
21. nov 2012

@moonica presne tak 🙂 dnes pracujes ci volno mas?

depi
21. nov 2012

@mirkamirkaa no jasne skus v paitok ak vydrzis..ale podla man test by ti uz mal nieco ukazat

moonica
21. nov 2012

@tanickaskorokubikova pracujem :( preco?

misha1986
21. nov 2012

@mirkamirkaa ahoj mojaaaaaaaaaa už som tuuuuuu, no toto MS nikde a test biely? podla mna by ti už niečo ukázal. mna boleli cici asi 5 dní pred mrchou, ja myslím že to dorazí bo test by už ukázal. dnes si 33DC? no to ja som dostala vtedy. ozaj a to špinenie bolo aké vlastne?

misha1986
21. nov 2012

@t1na ahoj moja ako už ste začali? ja od dnes začínam 😉

sarin
21. nov 2012

baby kupila som si tehotneske testy 5ks za 7eur a doma som zistila ze su ovulacne... ale uplna haluz ze :D ovulacny test od 20mmui hcg xD...

t1na
21. nov 2012

@misha1986 aj my od dnes 😉

minonka89
21. nov 2012

@sjuuzka
@jesika26
Takze baby nic, dnes dorazila mrcha v plnej sile a az takej ze som dom odpadla a nastastie manzel prisiel skor z prace. Takze skusat budeme dalej. ☹

mirkamirkaa
21. nov 2012

@tanickaskorokubikova dakujem tak snad to vyslo ešte stale MS nikde bože keby som bola tehu tak by som sa tešila strašne

mirkamirkaa
21. nov 2012

@depi ja sa bojim že bude negat

mirkamirkaa
21. nov 2012

@misha1986 špinenie bolo len taky flak na intimke som 33DC som zvedava ale ked dorazi tak co ideme dalej

misha1986
21. nov 2012

@mirkamirkaa hm ja by urobila test dneska abo zajtra ráno aby som vedela na čom som. ja ked som videla čistý tak som hned vedela na čom som a všetky tie nervy zo mna opadli, že na druhy den mrcha dorazila. ozaj ešte piješ ten čaj? aj to ti mohlo rozhádzať cyklus. ja beriem ten zinok, je dobrý na správnu funkciu pohlavných orgánov 😉

mirkamirkaa
21. nov 2012

@misha1986 nie to som ho pila len do ovulky, sak ja sa práveže tesim že ked dostanem MS tak je to dost skoro u mna,

moonica
21. nov 2012

@mirkamirkaa moja kamoska bola tehu, meskala jej ms 3tyzdne, test negativny a potoms sla na gyn a povedal ze je tehu a az tyzden nato jej aj test ukazal.
Moja nezuuufaj ja by som len rada bola na tvojom mieste ze nedochaadza

misha1986
21. nov 2012

@mirkamirkaa hm no tak to máš dlhý cyklus, a nevieš kvoli čomu-nepýtala si sa gyn. prečo? to aj ovulka u teba može byť ešte neskor a nie 17DC. ja asi tie ovu testy budem robiť od 12DC do 20DC, k dokimu idem o týždeň a to budem akurát 13DC tak sa ho popýtam kedy bude ovulka a tak

depi
21. nov 2012

@mirkamirkaa vies mirus vsetko je aj o psychike..men raz vynechala uplne MS a uz sme si mysleli ze to vyslo ale testy boli stale neagtivne....len clovek stale na nieco caka a dufa ze uz to je...a nic...skus na chvilu vypnut nezapinaj modreho konika mozno ze prave my ti tu davame falosne nadeje...ako som ti vtedy pisala ze ked si mi poslala spravu co je so mnou..prestala som sem chodit a vykaslala som sa na snazenie a vyslo to ...skus sa na to vykaslat aj ty...uvidis po par dnoch ako ti bude a ci ms pride hmm?

mirkamirkaa
21. nov 2012

@moonica a ty co ako pokračujes?

mirkamirkaa
21. nov 2012

@misha1986 pocuj volala som svojej starej gyn ci poslala moju kartu novej gyn tak dvihla mi len sestrička že doktorka ma dovolenku 2 a pol týždna a ja jej hovorim,že ci kartu poslali tak este nie, že mam prist ked pride z dovolenky to znamena 30 novembra, takže tak čo ti budem hovorit a nova ma nezobere kym tam nebude moja karta

mirkamirkaa
21. nov 2012

@depi nie ja si nenamylsam nic pozri spravim test v piatok a ked nič tak pojdem na gyndu len neviem kde ked moja stara ma dovolenku a nova este nema moju kartu

sarin
21. nov 2012

@mirkamirkaa ja mam podobny problem.. moja stara doktorka si piateho prebrala papier na odoslanie dokumentacie a do dnesneho dna nova dokyna kartu nema... Dufam, ze sa stratila na poste niekde.. to je uplny des zodpovednost niektorych ludi...