Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica len tak 🙂 aj ja pracujem do deviatej 🙂
@mirkamirkaa ja som to tak nemyslela ze si namyslas....ja som pisala o sebe...nemyslela som to vobec zle...len moja rada...no a s lekarmi to mas tazke..skor ti poradim pohotovost alebo zisti kto azstupuje tvoju lekarku
@sarin ja som prv poslala poštou kartu ale doktorka si postu ani neprebrala tak osm musela ist osobne
@misha1986 ne bo som sa jej pytala povedala,že to my dve s tym nič nespravime takže tak
@depi tak to viem,kto ju zastupuje v Michalovciach jeden a to ja nemamcas dva dni ta u neho cakat v cakarni
@katka_mis veru bol bol.... to by bolo mile ... no mna od vcera bolia prsiano a v noci ma strasne bolelo v podbrusku jak na kramy no nedosli a teraz poobede to iste ... tak sa asi mrcha dostavi .. alebo si babatko robi priestor .. no nechame sa prekvapit .. ci je to babatko alebo mrcha 😲
@mirkamirkaa tak skus pohotovost
@mirkamirkaa joj tak to ti verim 🙂 ja by som sa tesila s tebou 🙂
@mirkamirkaa ja by šla aj bez karty 😀
@mirkamirkaa moja ideš čakať do piatka? kedy si robila ten test včera?
@tanickaskorokubikova dakujem a ty co?
@misha1986 ta už som tak bola a nebola nadsena
@depi hej cosi v Sobrancaich pohotovost gyn. neni a v Michalovciach to je ochota nadovsetko raz som tam už bola a nikto sa so mniou ani bavit nechcel
@misha1986 pockaj robila som si na 27Dc a potom v nedelu ci kedy tak pockam este
@mirkamirkaa a prečo hned dva za sebou? to si mohla teraz robiť......a inak ti nič nie je? tie ciciny ta bolia? nemáš pocit, že ich máš väčšie
@mirkamirkaa ja nic 🙂 este tyzden do (ne)ocakavaneho terminu Ms 🙂
@misha1986 bolia bolia jak fras, co ja viem tak teraz su take tvrde a pevné ale či su väčšie to neviem, a neviem preco som si tak robila alebo len na 27DC som si robila no fakt už nepamätám 😖
@tanickaskorokubikova potom daj vediet že ako si dopadla
@mirkamirkaa to by si vedela, že sú vačšie hned 😉 ja myslím, že ti mrcha doorazí ale neskor asi. na úpravu cyklu by som skúsila tie gynex kvapky a zinok
@mirkamirkaa jasne,jasne ale momentalne nas ty napinas 🙂 a nemas ziadne priznaky? neni ti vecer tazko alebo nemas lahky spanok? alebo nemas zvysenu teplotu? nic?
@mirkamirkaa tak si pockame do piatku 🙂
@misha1986 no musim ten gynex to predavaju v lekarni ci cez internet treba?alebo radsej femigrad?

@mirkamirkaa a to sestrička tú kartu nemože poslať?ja by jej hned povedala, nech pošle, alebo by som si ju sama vzala a čo