icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kekezka
22. nov 2012

@kejkej no tak nejsom v Tom sama ale aj tak je to divne... Ja ani neviem ake vyšetrenie ma caka...??

chorucka
22. nov 2012

@mata_ba ahoj mojka ako si znasala clostil.. dnes som bola u dr a vecer mam uzit prvu tabletku Rozhodla som sa zena vianoce si dam // 😀

mata_ba
22. nov 2012

@chorucka ahoj moja..no drzim silno paste..ja mam clostil v sufliku..v ten mesiac,co mi ho dal,som otehu..a odvtedy to vyzera tak,ze nie je ziaden problem..takze som ho nebrala..

chorucka
22. nov 2012

@mata_ba takze si neziedla ani 1?

mata_ba
22. nov 2012

@chorucka nie..nicove nic...

mata_ba
22. nov 2012

@chorucka vlastne..skusila som fytosoju..posunula mi ovu z 21 na 17 dc..ale dalsi cyklus sa mi zase posunula...takze tak...ale soja sa nesmie,ak ovu mas..

chorucka
22. nov 2012

@mata_ba praveze mne nedozreju foliky do spravnej velkosti ☹ ale zaciatkom roka ked som k nemu chodila bolo vsetko ok ktovie odkedy som mala zv.prolaktin a tim padom ani ovu a vy ako snazilkujete ci nechate na nahodu

mata_ba
22. nov 2012

@chorucka snazilkujeme uz 5 mesiacov ☹ a zase nic..takze do konca roka uz nic neriesim..a buduci rok mozno pojdem do car..

chorucka
22. nov 2012

@mata_ba ako je to mozne ja nechapem Sesterka si s priatelom zmysleli ze chcu mimi dali kex a bolo Kamoska co jejpriatel este nechce deti ani nevie ako k tomu prisla a my co strasne chceme tak nic no co je toto za spravodlivost ☹

mata_ba
22. nov 2012

@chorucka to ti nepoviem ☹ nechapem to ☹ ak nepocitam 3 mesiace tehu,toto je nase 16 kolo...

zabka888
22. nov 2012

@mirkamirkaa to je dobré že neprišla ale na druhej strane ked čítam že test je negatívnym tak kde sa túla potvora?? 😒

mirkamirkaa
22. nov 2012

@zabka888 neviem neviem

tanickaskorokubikova
22. nov 2012

@mirkamirkaa tak to mas presne to co ja minuly cyklus najprv dva dni pred terminom ruzovy vytok potom bolest brucha, mrcha nikde, mne potom vysiel test slabucko pozitivny a nakoniec mrcha....

kekezka
22. nov 2012

@katka2309 a ten moj mi povedal ze rok je v poho...no kazdopadne to tak nenecham,a akw vysetrenia ma cakaju??

misha1986
22. nov 2012

@mirkamirkaa moja ja by šla k doktorovi prečo to tak mám a nech to rieši. len ty to máš s tými doktormi ťažšie. ozaj a prečo už nechceš chodiť k svojej doktorke, či ako to je?

mirkamirkaa
22. nov 2012

@tanickaskorokubikova dufam,že moja pride coskoro

mirkamirkaa
22. nov 2012

@misha1986 už sa mi nič nechce necham to tak a možno raz otehu

misha1986
22. nov 2012

@mirkamirkaa okik ty musiš sama vedieť, čo je pre teba najlepšie 😉 no ja by to riešila s dokym

misha1986
22. nov 2012

@mirkamirkaa čím skor sa to bude riešiť, tým lepšie

sjuuzka
22. nov 2012

@t1na uprimne ti to zelam,to bude ten najkrajsi vianocny darcek 😉

katka2309
22. nov 2012

@kekezka no urcite tak nenechaj....neviem ake vysetrenia by ta mali cakat......ja som mala iba celkovu generalku - ako kazdy rok....sono hore aj dole 😀, krv, ster z krcka (ja si davam robit to rozsirene testovanie - tusim to stoji 60 eur, a,e moze to byt ine pre teba, lebo ja som samoplatca)......a to by malo byt asi vsetko tusim. klasicka preventiva

katka2309
22. nov 2012

@sarin ahoj 🙂 aj ja som mala strasnu ms po prvom mesiaci snazenia....velmi silnu, ale strasne veci zo mna nevychadzali .....mozno sa ti zregenerovala viac vystelka....chysta sa na velke veci 😉

kekezka
22. nov 2012

@katka2309 aha, no to mi doky robil a nic mi nezistil... Ty si ako Baron? Ako dlho ste sa snazili Abo sa este snazite? Inak dakujem Katja 🙂

kekezka
22. nov 2012

@katka2309 tam Mal byt ako si na Tom....Nie Baron...sorryy

katka2309
22. nov 2012

@kekezka 🙂 ja som ako kralovske velicenstvo 😀 😀 ...zijeme v zahranici tak si lekarsku starostlivost na Slovensku platim ....este sme iba druhy mesiac v procese a teraz som 20DC tak uvidime ako to dopadlo 🙂 ....a vy ako?

katka2309
22. nov 2012

@kekezka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ja ze akeho aristokrata zo mna robis..........ale je to divne, ze lekar ti nerobil ziadne vysetrenia....vsak kopa sa da zistit z obycajnej vzorky krvi - hormonalna nerovnovaha, problem so stitnou zlazou alebo z ultrazvuku - myom alebo cysta tiez mozu narobit sarapatu v procese snazilkovania....to bol nejaka sarlatan ten doktor sa mi zda 🙄

misha1986
23. nov 2012

@19mirka24 no ako moja robila si ráno testík? 😀 som zvedavááááááááááááá

19mirka24
23. nov 2012

@misha1986 robila a nic .... ale pisala som dokyne ze nemam este stresovat a o par dni spravit dalsi a ked nic tak ze mam dojst

19mirka24
23. nov 2012

@misha1986 bo uz mi byva aj zle posledne dva dni vzdy okolo obeda tak ze som mohla mat posunutu ovulku a preto este nic nevidno ... alebo jednoducho dojde mrcha

misha1986
23. nov 2012

@19mirka24 to isté aj mne dokyno napísal, ak do 3 týždnov nepríde mám prísť a spraviť test, test negativny a mrcha dosla