Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte 🙂 mam uz par dni taky divny tlak v podbrusku. zacali sme sa teraz snazit o babatko, ale myslim ze nie som ta stastna ktorej by sa to podarilo hned na prvy sup... ☹
neviem ci nie som uz zmagorena a neprivolavam si tie tlaky v podbrusku a podobne..... mate niektora skusenost?
dakujem
@mirkamirkaa no co moja ako? MS nikde?
@mirkamirkaa ako rozbieha? uz krvacas?
Ahojte my sa s priatelom aktivne snazime cca 4mesiace a stale nic 😒 a uz som s toho nestastna a to so nechcem ani predstavit ake to musi byt pre snazilky ktore sa snazia 2 a viac rokov 😒 ja zacinam papat centrum materna a pit maca-cajik tak dufam ze budu na testiku vytuzene 2 ciarocky 🙂 drzim palceky vsetkym snazilkam 🙂 🙂
@mirkamirkaa ako ti zavidim ... ja stale nic :-/
@mirkamirkaa no aspon to nie je 41DC ale 35 🙂
@mirkamirkaa mohli to sposobit aj te ATB co si brala, ked ta zub bolel, ale tak aspon nemáš dlhý cyklus tento je v pohode........... ovulku mávame asi neskor, vtedy sa treba tiež snažiť, nie čakať kedy mrcha NEpríde, idem skúsiť tak
@mirkamirkaa no tak na novy rok to vyjde 🙂 budete mat vzrusujuce vianoce a novy rok 🙂)))
@misha1986 my sa snažime stale, cely cyklus, hej aspon sa mi trochu asi upravuje ked minuly bol 41DC a teraz 35DC o chvilu dosiahnem aj 28DC
@depi ano presne tak
@19mirka24 pride aj tebe naboj ked mas test negat.
@mirkamirkaa škoda no ale tak aspoň vieš na čom si nie? 😉
@moonica ty ako moja? čo máš nové? lebo ja nič žiadna zmena 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova jasne že hej ja sa tešim, tak si myslim, že babätko vie kedy ma prist ku nam aj ku vam aj ku vsetkym
@mirkamirkaa presne tak 🙂
@tanickaskorokubikova a vidis to moje obmedzovanie chodenia sem? ale už prestanem pomaly sem chodit
@mirkamirkaa aj ja som veľmi obmedzila koníka, nie žeby som sem prestala chodiť, ale prestala som rozoberať sama seba, sledovať každú blbosť ktorá bola stejne spôsobená všetkým iným len nie tehotenstvom a stresovať sa 🙂 teraz som v klídku, chodím si sem čítať kto ma čo nové, sem tam zareagujem keď mi nedá 🙂 ale neriešim seba, nesledujem sa, len snažilkujem a čakám 😀
@tanickaskorokubikova moja nic nove, obcas ma uz pobolieva brucho a pichalo ma vcera vo vajecniku ale inak nic a neprikladam tomu nic.. ja mam teraz v dusi taky zvlastny pokoj. Ako keby som vedela,xe sa to podarilo alebo ako keby som vedela ze nic. Teraz asi vyzeram smiesne neviem co z toho bude ale ten vnutorny pokoj ze ma nebude trapit ked ms dostanem akoby som to proste brala bud alebo. Pozeram sa nato inac,ze ak dostanem tak aspon nebudem v apr.na svadbe ako slon a ludia si nebudu mysliet,ze si ma berie zato,ze som tehotna. Dalsiu vec, vzdy som chcela decembrove dieta ako ja tak sa utesujem ze do februara ci mam casu dost..m ze mozno pan bozko posle babo az vtedy alebo sz po svabe ako sa patri..
@mirkamirkaa moja to ma mrzi... ale bo vsetkom treba hladat pozitiva, aspon sa ti upravuje cyklus ! 🙂

@misha1986 no sak uvidim zatial z toho nerobim velku vedu .. ked pride pride ked nie pojdem k dokymu ...