Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa to je dobré že neprišla ale na druhej strane ked čítam že test je negatívnym tak kde sa túla potvora?? 😒
@zabka888 neviem neviem
@mirkamirkaa tak to mas presne to co ja minuly cyklus najprv dva dni pred terminom ruzovy vytok potom bolest brucha, mrcha nikde, mne potom vysiel test slabucko pozitivny a nakoniec mrcha....
@mirkamirkaa moja ja by šla k doktorovi prečo to tak mám a nech to rieši. len ty to máš s tými doktormi ťažšie. ozaj a prečo už nechceš chodiť k svojej doktorke, či ako to je?
@tanickaskorokubikova dufam,že moja pride coskoro
@misha1986 už sa mi nič nechce necham to tak a možno raz otehu
@mirkamirkaa okik ty musiš sama vedieť, čo je pre teba najlepšie 😉 no ja by to riešila s dokym
@mirkamirkaa čím skor sa to bude riešiť, tým lepšie
@kekezka no urcite tak nenechaj....neviem ake vysetrenia by ta mali cakat......ja som mala iba celkovu generalku - ako kazdy rok....sono hore aj dole 😀, krv, ster z krcka (ja si davam robit to rozsirene testovanie - tusim to stoji 60 eur, a,e moze to byt ine pre teba, lebo ja som samoplatca)......a to by malo byt asi vsetko tusim. klasicka preventiva
@kekezka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ja ze akeho aristokrata zo mna robis..........ale je to divne, ze lekar ti nerobil ziadne vysetrenia....vsak kopa sa da zistit z obycajnej vzorky krvi - hormonalna nerovnovaha, problem so stitnou zlazou alebo z ultrazvuku - myom alebo cysta tiez mozu narobit sarapatu v procese snazilkovania....to bol nejaka sarlatan ten doktor sa mi zda 🙄

@kejkej no tak nejsom v Tom sama ale aj tak je to divne... Ja ani neviem ake vyšetrenie ma caka...??