icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sarin
23. nov 2012

@misselin @mariankamk 1DC by asi mal byt cerveny nie priesvitny ci?

mariankamk
23. nov 2012

@sarin okrem krvi sa vylucuje aj priesvitny hlien, len to nebadat... napr. ja som to zistila, az ked som zacala pouzivat tampony... posva stale vylucuje hlien, ktoreho konzistencia sa meni podla zmien v hladinach hormonov... niekto ho ma viacej, niekto menej... a vyskytuje sa aj v case menstruacie...

mirkamirkaa
23. nov 2012

@bubich tak potom to je dobre možem si s kludnym svedomim urobit

misha1986
23. nov 2012

@mirkamirkaa moja nemám šete tie testy, ale kúpim a v stredu idem k dokymu tak mi hádam povie kedy bude ovulka 😉 ale na mna sa nemôžeš spoliehať, každá sme iná a každá má v iný deň ovulku

misha1986
23. nov 2012

@sarin mirkamirkaa myslele ovulačné testy, ale ešte som ich nekúpila

mirkamirkaa
23. nov 2012

@misha1986 ja že už ich mas kupene co mi šibe už načisto asi

sarin
23. nov 2012

Baby 4 DC ... Ciarka na ovu teste.... Slabsia ale je... Ja som vedela ze to budem mat posunute... Dufam ze bude tmavnut ...

moni1007
23. nov 2012

@sarin ahoj. ciarka na ovu teste moze byt aj pred mrchou a nemusi to nic znamenat, jeden den tam moze byt na druhy nie...... 😉 uvidis, kedy ti vyjde pozitivny, 😉 drzim palce 🙂

mirkamirkaa
23. nov 2012

@sarin už si zacala ovu testy robit?

sarin
23. nov 2012

@mirkamirkaa jj ja rada skumam

mirkamirkaa
23. nov 2012

@sarin to je dobre potom nam povies svoje nove poznatky 😉

katka2309
23. nov 2012

@kejkej ahoj 🙂 ja som mala vsetky priznaky, ktore som si precitla a este asi 43 naviac ktore som si vymyslela 😀 😀 😀 😀 ...tento druhy mesiac som sa ale uz ukludnila a zacala uzivat babymaking proces ,......ale kto vie, mozno ze sa tebe podarilo na prvy raz ...drizm palce

moonica
24. nov 2012

Baby ja mam v pondelok dostat MS a dnes son skusila test a ruky sa mi trasu ja ledva vam pisem pozrite sa... kokos ja som sokovana ale spominam si na tanicku takze som zatial ticho !

moonica
24. nov 2012
moonica
24. nov 2012

A takto vyzera ked uschol. Baby nemyslite ze je to volake silne nato ze 2 dni pred MS?viete co mi ide hlavou... cim vyssie hcg tak mimomater.... :(

moonica
24. nov 2012

Nazivo to inac vyzeralo dost tmavsie ako na foto.... Toto uz asi nieje len dusik , ci ???

lili224
24. nov 2012

@moonica Ciarka je dost silna, takze skus spravit test este zajtra a v pondelok utekaj k doktorovi...drzim palce 🙂

19mirka24
24. nov 2012

@katka_mis
@mirkamirkaa
@misha1986 Baby no konecne dosla 😀 nie je velmi silna len brucho riadne boli mrchana jedna 😀

tanickaskorokubikova
24. nov 2012

@moonica MOoooooooooooooniiiiiiiiiiiiiii supeeeeeeer gratulujeeeem 🙂 Jéžiš ani si nevieš predstaviť jak sa mi srdce rozbúchalo 🙂 sa tešííím strašne s tebou :DDD

katka2309
24. nov 2012

@moonica waw gratulujem 🙂 🙂 🙂 podla mna to tam jednoznacne je a dost silne, verim, ze ciarka bude uz len silniet....drzim silno paste 🙂

moonica
24. nov 2012

@tanickaskorokubikova Ze tebe rozbuchalo ? Keby si mna rano pred 7 videla ako som ten test uvidela a snazila sa vam sem nieco napisat ako sa mi ruky klepali... Ja este teraz som v strese a som v praci ani neviem co tym ludom hovorim... Tani ale negratuluj mi , ved ty si to mala rovnake min. mesiac a .... ☹ Takze este pockame az potom gratulacie, dobre ? Dnes som 27DC, MS ma prist v pondelok, utorok... Moze prist ale len slabulinka ako kamoske po dva mesiace... Robila som len jeden test co ak sa mylil.. Dnes si kupim dalsi a urobim zajtra rano.... Ach jaj...
Preto mi posledny tyzden nechuti fajcit a citim sa akoby ma choroba obchadzala.. Kokos...

moonica
24. nov 2012

@katka2309 Dakujem len zatial negratulujme :*

mirkamirkaa
24. nov 2012

@moonica boze mooooon ja umrem gratulujem ti tesim sa s tebou a drzim prsteky nech je vsetko ok

moonica
24. nov 2012

@mirkamirkaa Moja prosim este mi negratulujte ja sa bojim dost 🙂 ☹ Ale dakujem si zlata....

katka2309
24. nov 2012

@moonica tak negratulujeme, len na teba silno myslime a drzime palce 😉

sjuuzka
24. nov 2012

@moonica moj prvy pozitivny testik takto vyzeral,teraz som 6tt🙂blahozelam 😉

moonica
24. nov 2012

@sjuuzka Ano ? A kolky DC si bola ked tvoj pozitivny test takto vyzeral ? Ja som 27DC dnes..

zabka888
24. nov 2012

@moonica určite to bude tehu 🙂 držím palce aby bolo všetko tak ako má 😉

zabka888
24. nov 2012

@misha1986 ahooj moja, tak čo ako sa darí?? 😉

sjuuzka
24. nov 2012

@moonica 28DC🙂potom ciarocka silnela po troske.A tie priznaky, ktore mas, su podobne mojim.Ja som sa citila uplne ako chora,klby ma boleli,bola som ospala a kedze som si robila nejake testy v skorsich dnoch cyklu a boli negativne,tak som si fakt myslela,ze som len chora.A vidis🙂)tes sa a nemysli na hluposti.Vsetko je o pozitivnom mysleni.