Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica presne upravuje sa mi cyklus to je dobre sa teším z toho
@moonica ja vlastne ani neuvažujem nad tým či vyšlo lebo ešte nie som ani 10 DPO takže ešte to nemôže vedieť ani moje telo 🙂 akurát rozmýšľam nad tým že keď sa do konca roka nepodarí tak prestanem fajčiť, a môj mm veľmi chce aby sme mali v októbri tak ako je narodený on 🙂
@mirkamirkaa no šak presne, ked si spomeniem že pred dvoma mesiacmi som každú blbosť pripisovala tehu tak mi je smiešno 🙂 lebo príznaky može mať žena min 10DPO a ja dobre že ne ešte pred ovulkou som všetko mala 😀 😀 😀 no čo učíme sa na vlastných chybách 🙂
ja vobec neviem ako sa to rata alebo od kedy a podobne.... no menzes som mala naposledy 12.11.-16.11.
tak neviem ti inac odpovedat na otazku.... 🙂
@tanickaskorokubikova presne ako hovoris, a počuj nevies ako je to s akrylovými nechtami ja si chcem spravit dneska lebo mam take strešné ruky že sa nemožem pozerat na nich a už ked mam MS tak aspon s tymi nechtami sa po tesim ty mas svoje nechty ci umele?
@misha1986 a ty co moja ako? už snažilkujete ja spinim tak zajtra to už bude rozbehnute celkom lebo ja stale tak mam že den spinim a potom normalne krv aj ty to tak maS?
@mirkamirkaa jasnééééééé už 😀 no aj ja to mám také prvý deň len také slabunké a 2 a 3 den riadne , 4 a 5 den zas slabunke
@mirkamirkaa ja mám svoje 🙂 za normálnych okolností krásne dlhé ale teraz posledný mesiac snažilkovania som bola taká nervózna že som si ich po ôsmich rokoch rokoch znova ohrýzla a to bola vlastne aj posledná kvapka...povedala som si že končím s veškerím rozoberaním samej seba a všetkých možných detailov na koníkovi lebo mi z toho šibe a vôbec to nie som ja!! podla mňa vkľude môžeš, koľko báb sa vydáva keď sú tehotné a dávajú si nechty... a teraz sú už na tie veci ktoré sa používajú v salónoch také prísne podmienky, všetko musí spĺňať normy, nemalo by tam byť nič čo by ti mohlo uškodiť 🙂
@tanickaskorokubikova aj ja si tak mylsim lebo kasmoska bola pri mne na nechty už bola tehu len o tom nevedela a ked sa dozvedela že je tak si ich nechala odrásť a už, aj ja si mylsim že to už nie je také škodlivé ako kedysi ,aj ja mam svoje dohrýzene také že krv mi z nich ide reto chcem nechty akrylove tie neokušem
@mirkamirkaa moja ved sem môžeš chodiť aj písať tak ako ja 😀 , len to tak príliš nebrať a nesledovať sa- ved čo má prísť príde 😉 sme tu nato aby sme si poradili, popísali a nie sa nervovali. tento mesiac to beriem nejako lahšie 😉
@misha1986 vidis sme na tom rovnako
@misha1986 presne tak 😀 😀 😀 😀 😀
@mirkamirkaa len zistiť kedy máme ovulku a bude všetko ok 😉
@mirkamirkaa no jasne, podla mňa jediné čo môže škodiť je vdychovať tie výpary ale ak si dostala ms tak v kľude 🙂
@misha1986 presne tak ty to zistis lebo mas tie testy ale ja nemam mam len alchemilku 😀 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova a mam aj rusko tak ani vypari nebudem dychat 😀
@mirkamirkaa ja chodim na nechty pravidelne, lebo bez nich mam detsku ruku smiesnu a naposledy som sa pytala nechtarky a ma to zistene, ze to neskodi, UV lampy pravidelne meni, vypary tam nie su nejake katastrofalne, ze vela jej zakaznicok chodilo pocas celeho tehu na nechty a su v poriadku...a aj babatka samozrejme 😉
@bubich super si ma potešila touto infoškou aj moje ruky vyzeraju tak divne a ake si davas? myslim tvar do kocky, špicate,edge alebo ake?
@katka_mis aj moja dosla dneska, tiež ma stašne boleli prsia aj take naliate boli no este stale ma nenormalne bolia
ahojte zienky mam na vas jednu otazku som 1DC a mam taky priesvitny hlien skoro ako zelatina 😖 neviete co to je? dakujem 🙂
@misselin v case MS je to normalne - posva sa takto cisti, produkuje viac hlienu, aby sa ulahcil odchod menstruacnej krvi... sposobuju to hormony - estrogeny...
@mariankamk aha tak velmi pekne dakujem 🙂
@mirkamirkaa davam si uuuplne kratucke, asi tak milimetrove, bud cele cervene, fialove, prirodzeny tvar, proste, aby to vyzeralo ako upravena ruka s nalakovanymi nechtami, ziadne dlhocizne, flitre a pod. proste upravena ruka a urcite neprestanem na nechty chodit ani keby som bola tehu 🙂 a nechtarka mi povedala, ze keby som s tym mala nejaky velky problem v hlave, ze ci to fakt naaahodou neskodi, ze ma obmota alobalom, aby som mala pokoj na dusi :D

@tanickaskorokubikova aj ja to tak zacnem robit lebo tie priznaky to je smiešne normalne