icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
23. nov 2012

@tanickaskorokubikova aj ja to tak zacnem robit lebo tie priznaky to je smiešne normalne

mirkamirkaa
23. nov 2012

@moonica presne upravuje sa mi cyklus to je dobre sa teším z toho

tanickaskorokubikova
23. nov 2012

@moonica ja vlastne ani neuvažujem nad tým či vyšlo lebo ešte nie som ani 10 DPO takže ešte to nemôže vedieť ani moje telo 🙂 akurát rozmýšľam nad tým že keď sa do konca roka nepodarí tak prestanem fajčiť, a môj mm veľmi chce aby sme mali v októbri tak ako je narodený on 🙂

tanickaskorokubikova
23. nov 2012

@mirkamirkaa no šak presne, ked si spomeniem že pred dvoma mesiacmi som každú blbosť pripisovala tehu tak mi je smiešno 🙂 lebo príznaky može mať žena min 10DPO a ja dobre že ne ešte pred ovulkou som všetko mala 😀 😀 😀 no čo učíme sa na vlastných chybách 🙂

misha1986
23. nov 2012

@kejkej ktorý den cyklu si teraz

kejkej
23. nov 2012

ja vobec neviem ako sa to rata alebo od kedy a podobne.... no menzes som mala naposledy 12.11.-16.11.
tak neviem ti inac odpovedat na otazku.... 🙂

mirkamirkaa
23. nov 2012

@tanickaskorokubikova presne ako hovoris, a počuj nevies ako je to s akrylovými nechtami ja si chcem spravit dneska lebo mam take strešné ruky že sa nemožem pozerat na nich a už ked mam MS tak aspon s tymi nechtami sa po tesim ty mas svoje nechty ci umele?

mirkamirkaa
23. nov 2012

@misha1986 a ty co moja ako? už snažilkujete ja spinim tak zajtra to už bude rozbehnute celkom lebo ja stale tak mam že den spinim a potom normalne krv aj ty to tak maS?

misha1986
23. nov 2012

@kejkej no ráta sa od prvého dňa čiže od 12.11 do teraz-čiže si 12DC 😉 to by mohla byť akurát ovulka

misha1986
23. nov 2012

@mirkamirkaa jasnééééééé už 😀 no aj ja to mám také prvý deň len také slabunké a 2 a 3 den riadne , 4 a 5 den zas slabunke

tanickaskorokubikova
23. nov 2012

@mirkamirkaa ja mám svoje 🙂 za normálnych okolností krásne dlhé ale teraz posledný mesiac snažilkovania som bola taká nervózna že som si ich po ôsmich rokoch rokoch znova ohrýzla a to bola vlastne aj posledná kvapka...povedala som si že končím s veškerím rozoberaním samej seba a všetkých možných detailov na koníkovi lebo mi z toho šibe a vôbec to nie som ja!! podla mňa vkľude môžeš, koľko báb sa vydáva keď sú tehotné a dávajú si nechty... a teraz sú už na tie veci ktoré sa používajú v salónoch také prísne podmienky, všetko musí spĺňať normy, nemalo by tam byť nič čo by ti mohlo uškodiť 🙂

mirkamirkaa
23. nov 2012

@tanickaskorokubikova aj ja si tak mylsim lebo kasmoska bola pri mne na nechty už bola tehu len o tom nevedela a ked sa dozvedela že je tak si ich nechala odrásť a už, aj ja si mylsim že to už nie je také škodlivé ako kedysi ,aj ja mam svoje dohrýzene také že krv mi z nich ide reto chcem nechty akrylove tie neokušem

misha1986
23. nov 2012

@mirkamirkaa moja ved sem môžeš chodiť aj písať tak ako ja 😀 , len to tak príliš nebrať a nesledovať sa- ved čo má prísť príde 😉 sme tu nato aby sme si poradili, popísali a nie sa nervovali. tento mesiac to beriem nejako lahšie 😉

mirkamirkaa
23. nov 2012

@misha1986 vidis sme na tom rovnako

mirkamirkaa
23. nov 2012

@misha1986 presne tak 😀 😀 😀 😀 😀

misha1986
23. nov 2012

@mirkamirkaa len zistiť kedy máme ovulku a bude všetko ok 😉

tanickaskorokubikova
23. nov 2012

@mirkamirkaa no jasne, podla mňa jediné čo môže škodiť je vdychovať tie výpary ale ak si dostala ms tak v kľude 🙂

kejkej
23. nov 2012

@misha1986 juj velmi pekne dakujem zas som o nieco mudrejsia 😀 😀 😀 😀 😀

mirkamirkaa
23. nov 2012

@misha1986 presne tak ty to zistis lebo mas tie testy ale ja nemam mam len alchemilku 😀 😀 😀 😀

mirkamirkaa
23. nov 2012

@tanickaskorokubikova a mam aj rusko tak ani vypari nebudem dychat 😀

sarin
23. nov 2012

@misha1986 mas testy? ake?

bubich
23. nov 2012

@mirkamirkaa ja chodim na nechty pravidelne, lebo bez nich mam detsku ruku smiesnu a naposledy som sa pytala nechtarky a ma to zistene, ze to neskodi, UV lampy pravidelne meni, vypary tam nie su nejake katastrofalne, ze vela jej zakaznicok chodilo pocas celeho tehu na nechty a su v poriadku...a aj babatka samozrejme 😉

mirkamirkaa
23. nov 2012

@bubich super si ma potešila touto infoškou aj moje ruky vyzeraju tak divne a ake si davas? myslim tvar do kocky, špicate,edge alebo ake?

katka_mis
23. nov 2012

@misha1986 Ahoj moja, dnes som už 42.DC a nič, ale bolesti už mám, troška som špinila, aj prsia narástli.. tak myslím, že už dojde... Môj doktor dnešný aj budúci týždeň neordinuje. ☹

katka_mis
23. nov 2012

@19mirka24 xixi, a ako si na tom teraz??? Došla už MS? Alebo pozitívny testík? Držím silno prsty!!! 😉

mirkamirkaa
23. nov 2012

@katka_mis aj moja dosla dneska, tiež ma stašne boleli prsia aj take naliate boli no este stale ma nenormalne bolia

misselin
23. nov 2012

ahojte zienky mam na vas jednu otazku som 1DC a mam taky priesvitny hlien skoro ako zelatina 😖 neviete co to je? dakujem 🙂

mariankamk
23. nov 2012

@misselin v case MS je to normalne - posva sa takto cisti, produkuje viac hlienu, aby sa ulahcil odchod menstruacnej krvi... sposobuju to hormony - estrogeny...

misselin
23. nov 2012

@mariankamk aha tak velmi pekne dakujem 🙂

bubich
23. nov 2012

@mirkamirkaa davam si uuuplne kratucke, asi tak milimetrove, bud cele cervene, fialove, prirodzeny tvar, proste, aby to vyzeralo ako upravena ruka s nalakovanymi nechtami, ziadne dlhocizne, flitre a pod. proste upravena ruka a urcite neprestanem na nechty chodit ani keby som bola tehu 🙂 a nechtarka mi povedala, ze keby som s tym mala nejaky velky problem v hlave, ze ci to fakt naaahodou neskodi, ze ma obmota alobalom, aby som mala pokoj na dusi :D