Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@sarin okrem krvi sa vylucuje aj priesvitny hlien, len to nebadat... napr. ja som to zistila, az ked som zacala pouzivat tampony... posva stale vylucuje hlien, ktoreho konzistencia sa meni podla zmien v hladinach hormonov... niekto ho ma viacej, niekto menej... a vyskytuje sa aj v case menstruacie...
@bubich tak potom to je dobre možem si s kludnym svedomim urobit
@mirkamirkaa moja nemám šete tie testy, ale kúpim a v stredu idem k dokymu tak mi hádam povie kedy bude ovulka 😉 ale na mna sa nemôžeš spoliehať, každá sme iná a každá má v iný deň ovulku
@misha1986 ja že už ich mas kupene co mi šibe už načisto asi
Baby 4 DC ... Ciarka na ovu teste.... Slabsia ale je... Ja som vedela ze to budem mat posunute... Dufam ze bude tmavnut ...
@sarin už si zacala ovu testy robit?
@mirkamirkaa jj ja rada skumam
@sarin to je dobre potom nam povies svoje nove poznatky 😉
Baby ja mam v pondelok dostat MS a dnes son skusila test a ruky sa mi trasu ja ledva vam pisem pozrite sa... kokos ja som sokovana ale spominam si na tanicku takze som zatial ticho !
Nazivo to inac vyzeralo dost tmavsie ako na foto.... Toto uz asi nieje len dusik , ci ???
@katka_mis
@mirkamirkaa
@misha1986 Baby no konecne dosla 😀 nie je velmi silna len brucho riadne boli mrchana jedna 😀
@moonica MOoooooooooooooniiiiiiiiiiiiiii supeeeeeeer gratulujeeeem 🙂 Jéžiš ani si nevieš predstaviť jak sa mi srdce rozbúchalo 🙂 sa tešííím strašne s tebou :DDD
@tanickaskorokubikova Ze tebe rozbuchalo ? Keby si mna rano pred 7 videla ako som ten test uvidela a snazila sa vam sem nieco napisat ako sa mi ruky klepali... Ja este teraz som v strese a som v praci ani neviem co tym ludom hovorim... Tani ale negratuluj mi , ved ty si to mala rovnake min. mesiac a .... ☹ Takze este pockame az potom gratulacie, dobre ? Dnes som 27DC, MS ma prist v pondelok, utorok... Moze prist ale len slabulinka ako kamoske po dva mesiace... Robila som len jeden test co ak sa mylil.. Dnes si kupim dalsi a urobim zajtra rano.... Ach jaj...
Preto mi posledny tyzden nechuti fajcit a citim sa akoby ma choroba obchadzala.. Kokos...
@moonica boze mooooon ja umrem gratulujem ti tesim sa s tebou a drzim prsteky nech je vsetko ok
@mirkamirkaa Moja prosim este mi negratulujte ja sa bojim dost 🙂 ☹ Ale dakujem si zlata....
@moonica 28DC🙂potom ciarocka silnela po troske.A tie priznaky, ktore mas, su podobne mojim.Ja som sa citila uplne ako chora,klby ma boleli,bola som ospala a kedze som si robila nejake testy v skorsich dnoch cyklu a boli negativne,tak som si fakt myslela,ze som len chora.A vidis🙂)tes sa a nemysli na hluposti.Vsetko je o pozitivnom mysleni.

@misselin @mariankamk 1DC by asi mal byt cerveny nie priesvitny ci?