icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
24. nov 2012

@moonica No tak uvidíme no 🙂 kiežby sme boli obe naraz 🙂

kejkej
24. nov 2012

@katka2309 no nepodarilo....stravila som vcera vecer 3 hodiny na pohotovosti a je to zapal mocoveho mechura.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ tak ze nic sa nepodarilo 😠

katka2309
24. nov 2012

@kejkej fuha no to nie je ziadna sranda...mala som a skoro som sa po stene skrabala....mne velmi pomohli antibiotika a litre brusnicoveho dzusu. skore uzdravenie.

zelovocka
24. nov 2012

@moonica kraaasny testík, potichučky gratulujem 😉 🙂 😵 aj keď si zakázala gratulovať, ale nemôžem si pomôcť, máš aj ukážkové príznaky 🙂

jaaadu
24. nov 2012

Ahojte vsetky, ktore sa snazite. Chcem len napisat, ze existuje Clearblue fertility monitor a su k tomu palicky. Podotykam u nas sa neda kupit, ale na internete, alebo v lekarnach, v nemecku, francuzku, svajciarsku, anglicku. Samozrejem, ze je to pre zeny, ktore su zdrave, teda nemaju hormonalnu poruchu alebo nejaku inu pricinu. Urci ovulaciu skoro presne 99%. Nam sa s touto masinkou podarila princezna na prvykrat. Avsak 4 mesiace predtym som ju testovala, kedy mam ovulaciu. Pracovala som prec a nie vzdy som bola doma z manzelom v spravny cas, takze som nevedela kedy bude presne ovulacia. Neznamena to ze vzdy ma zena ovulaciu, moze mat aj anovulaciu, to znamena, ze ju ten mesiac nema a vsetko je v poriadku. cim je zena starsia tym moze mat menej ovulacii. Podotykam otehotnela som po 32. takze treba skusit vsetko. Ta vecicka mi pomohla a usetrila cas chodenia po lekaroch. Takze drzim palce.

moonica
25. nov 2012

@zelovocka Ahoj moja, dakujem velmi pekne.. Tym , ze som sa testovala pred MS tak sa teraz bojim ci ozaj nepride a tak... Myslis, ze ukazkove priznaky ? Rano som si robila test je rovnaky ako tie dva a uz zase rozmyslam ci nemal byt silnejsi ale od vcera vecera do rana zas nemohol stmavnut o 3 odtiene sa utesujem 😀 Hlavne ze vcera som mala opacny problem ci nieje tmavy 😀 Nuz , priznam sa, ze mi troska sibe. Celu noc som vlastne ani nespala, dost ma podbrusko boli, takto ma nikdy ani pred MS neboli, ja sa normalne aj pomodlit pojdem (ja polovicny ateista) aby bolo vsetko v poriadku 🙂 A prsia... su uplne ine ako inokedy.... Mam ich take zvacsene ako vzdy pred MS ale zatial nebolia take ine to je... 😕

moonica
25. nov 2012

@jaaadu Uz som o tom pocula ale ta vecicka je aj dost draha ze ? Okolo 200e sa mi zda na nete, ze som videla..

zelovocka
25. nov 2012

@moonica no vidíš, samé príznaky, tak sa upokoj, bodka v brušku potrebuje zrelaxovanú maminu 😉 🙂
čo sa týka odtieňa tej čiarky, fakt nemôže v takomto super skorom štádiu nejako prudko tmavnúť, až po takom 16 - 18DPO.
veeeľmi ti držím palce, nech sa tehotenstvo pekne vyvíja a nech ste zdraví, až do úspešného pôrodu 😀

moonica
25. nov 2012

@zelovocka Dakujem pekne za povzbudenie , si zlata 🙂

jaaadu
25. nov 2012

@moonica Skus nejake aukcie vyjde na 100e, alebo aj menej.uz to zacina byt lacnejsie ako na zaciatku.

moonica
25. nov 2012

@jaaadu Dakujem, ja to uz snad nepotrebujem 🙂

tanickaskorokubikova
25. nov 2012

@moonica ahoj mojka tak ako sa dnes cítiš mamina? 🙂

moonica
25. nov 2012

@tanickaskorokubikova Tanicka tak kadejako.. Som unavena lebo som v noci nemohla spat z toho vsetkeho, vstavala som pred 5 rano lebo som isla na 6tu do prace. V noci ma brusko dost bolelo tak som sa zlakla co tak dost a teraz ma neboli tak rozmyslam preco zrazu nie 😀 Trosku mi sibe a furt sa mi chce plakat, som z toho vsetkeho precitlivena... 😉
A ty mojaaa ?

tanickaskorokubikova
25. nov 2012

@moonica všetko bude dobré, nestresuj 🙂 Inak snúbenec to ako zobral?

moonica
25. nov 2012

@tanickaskorokubikova 😀 😀 Keby si ma pocula ako som sa to zo seba snazila dostat a povedat..
Kym som sa vykoktala tak aj pochopil co chcem povedat, tesi sa a zacal sa o mna riadne starat a uz mi pise sms dobre ranko lasky a tak... zlate 🙂

moonica
25. nov 2012

@tanickaskorokubikova Tanicka a tebe je ako? Ako ta bolia prsia a podbrusko?

tanickaskorokubikova
25. nov 2012

@moonica jeej zlate 🙂 ja nič absolútne nič ešte aj prsia ma prestali bolieť 😀

moonica
25. nov 2012

@tanickaskorokubikova Lebo to je dobre aj ja som to takto mala.. Prsia mam len take naliate ale nebolia.. take ine.. A ani brusko nebolelo.. 🙂

tanickaskorokubikova
25. nov 2012

@moonica nemám ich ani naliate ani ma nebolia, minulý týždeň ma boleli strašne som sa nevedela dočkať kedy prídem domov a dám dole podprdu a teraz nič a bruško tiež nič :( nevadí snáď v ďalšom kole sa podarí 🙂

moonica
25. nov 2012

@tanickaskorokubikova Ved hovorim , ze som na tom rovnako bola.. Den pred tym ako som si urobila test ma pichalo vo vajecniku a bolelo podbrusko, este nic nieje stratene podla mna prave naopak 😉

tanickaskorokubikova
25. nov 2012

@moonica ale nie :( robila som si test a je negatívny :( nič ani len náznak :(

moonica
25. nov 2012
dasiacik
25. nov 2012

@moonica
😀 Gratulujem 😉

misha1986
25. nov 2012

@moonica mojka a ty kde si, to už sem fakt nechodíš? ja tu riadna nuda. a čo nového??? my sa snažíme, ovulka ešte nebola, tak čakám 😉 na budúci víkend a čo doky povie

lienka19881
25. nov 2012

Caute baby, mozem sa k vam pridat? 🙂 my sa snazime o nase prve mimi od juna a tento mesiac mi prvy krat meskala 3 dni mrcha, tak som si urobila test a objavila sa tam druha ciarka.... Ale den na to som zacala krvacat, tak som utekala k lekarovi a ten z krvi zistil ze hcg tam bolo, ale velmi nizke, takze sa vajko asi neuhniezdilo a odislo s mrchou 😒 tak pokracujeme dalej v snazeni... Nestretli ste sa nahodou s niecim podobnym? Neviem vobec ako bude teraz vyzerat moj cyklus, ci budem mat vobec ovulku a tak... Nemate nahodou s tymto nejake skusenosti?

misha1986
25. nov 2012

@lienka19881 ahooooooooooj vitaj, no veru neviem čo to môže byť, ale nebud smutná- určite ti to cyklus nenaruší. pekne sa snažte dalej, budeme radi ked nám sem budeš písať ako pokračujete 😉

lienka19881
25. nov 2012

@misha1986 no moj gyndos povedal ze to bol mikropotrat... Len teda dufam ze cyklus bude taky aky ma byt 🙂 nevadi, pokracujeme dalej v snazeni 🙂 idu vianoce, tak snad sa nam pod stromcekom podari zamiesit 😀 vy sa ako dlho snazite? 🙂

misha1986
25. nov 2012

@lienka19881 tak ked ti to gyndoš povedal, tak to tak bolo-nerieš...... na cyklus si sa ho asi nepýtala však? to ti neviem povedať. my druhý mesiac po vysadení ATK. dúfam že sa do vianoc podarí 😉

dasiacik
25. nov 2012

Kočky,poraďte mi 🙂
Menzes som dostala presne načas,no,v ten prvý deň som minula až dva tampóny,na ktorých bolo len pár kvapiek,v noci na to som dostala brutálne kŕče a nával krvi celú noc-a to bolo v podstate jediné silné krvácanie,na druhý deň trošku,na tretí nič,potom trošku,potom opäť nič,atď...Potom po styku asi na ôsmy deň opäť trochu jasno červenej krvi,potom čisto a na desiaty deň po styku opäť trochu svetlej krvi...V podstate som mala trošku krvi každý druhý deň.Je to,podľa vás,prechladnutie?Mala ste to niekedy niektorá?Vďaka 😉

moonica
25. nov 2012

@misha1986 ze nechodim? Ved vsade moje prispevky 😀