Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikasi v nedeľu som si bola u našich oprať nejaké veci, už rátam s tým, že sa môže pri našom šťastí niečo po.... a neopraví to dnes. a už neviem, čo by som si dávala na seba..... ale snáď to opravia. mal by prísť o druhej, tak ešte bude u nás, keď prídem domov. vraj také dve hodiny to trvá. a čo robí mm, keď pracuje 6 dní? ono v zime je to také s tým domom.... to nevidíš tak pribudanie ako v lete. cez leto to ide akosi lepšie. aj u nás to tak bolo, aj keď sme robili celú zimu. v robote? už mám toho dnes dosť. nevyspala som sa a ešte ma tu štvú procesy. niektorí ľudia si tu dovoľujú aj nemožné a niekto druhý si to potom ods.... za nich. ešte dve a pol hoďky a idem domov. niečo uvarím a lahnem. 😀 len ešte neviem, čo uvarím. nemám nápad žiaden
@moonica ano :(
@tanickaskorokubikova nebud smutna Tani ved nesi sama co ide do dalsieho kola
@mirkamirkaa tak mna len od vcera 🙂
@tanickaskorokubikova To ma mrzi :(
Baby myslite , ze mozem ist na gelove nechty ked som tehu ? 😉 Akrilove by som nesla lebo to smrdi ale gelove by nemal byt problem, ze? Aj teraz ich mam...
@mirkamirkaa ja viem ale keyze len do dalsieho ale uz do stvrteho :( a nemam pocit zeby sme robili nieco zle :D neviem kde je chyba a to ma serie D aspon ze ma brucho neboli ked uz nic 🙂
@moonica aj mna ale aspon ma neboli brucho🙂 vacsinou prvy den masaker ale zatial chvalabohu nic. Podla mna nechty uplne v poho, len nech ti da rusko aby si nedychala tie smrady 🙂
@tanickaskorokubikova Vidis aj ja som uspela az vo 4 kole... Stale dufam, ze mi dnes MS nepride a beham na wc 😀 ☹
@moonica jasne ze nepride ved uz mas davno po termine 🙂
@tanickaskorokubikova Nemam davno vcera mala.. A moze aj dnes... Niekedy som mala aj 31DC a to moze aj zajtra...
@mirkamirkaa
@moonica
@sunshine5 ty kokso baby ja uz nevladzem....teraz som bola na wc a nic.....tampon cisty, brucho ma neboli :( ked mi toto bude to moje telo robit tak sa asi zblaznim....
@tanickaskorokubikova Skus si spravit teeeest ? 😉
@moonica mna normalne potaziiii asi, oki rano robim ked si to dovtedy nerozmysli...
@tanickaskorokubikova drzim palce :* 😉 Inac mna riadne kramovo brusko boli uz od soboty...
@moonica no mna praveze boli strasne slabo nato ako ma zvykne prvy den boliet..vlastne skoro vobec
@tanickaskorokubikova moja aj ja idem už do 4 kola ale tak co už
@tanickaskorokubikova sak to sa niečo rysuje ci? možno aj si tehu a zbytočne tu stresujes teraz 😀
@mirkamirkaa podla mna nie lebo v nedelu som si robila test a nic a keby som bola tak v nedelu mi uz ukaze to moj cyklus mi zere nervy....
@tanickaskorokubikova ja som to tak mala že v piatok trochu spinenie potom cely cas až do nedele nic a v nedelu do teraz až mám MS a už som z toho nervozna
@mirkamirkaa ale ja som nemala spinenie, normalne krv ale uplne svetlucka nie ako ms... tak ja uz neviem...
@tanickaskorokubikova možno uhniezdenie????????kedy si mala ovu?
@mirkamirkaa ovu som mala asi 14teho takze uhniezdenie nehrozi 🙂
ahojte dievcata, ako sa mate? co nove?
@mirkamirkaa
@moonica ma zmysel si robit test este dnes vecet?
@kikasi ajoooj mojka. No nedopadli sme dobre, mm má zvýšený prolaktín a tým pádom aj zníženy testosteron, aj ked všetko ostatné má v poriadku, doktor sám tomu nechápe ☹ ale snažilkujeme sa dalej, aj ked neviem či z toho niečo bude 😒 mna nejako zas bolia prsia na dotyk už asi týžden, tak okolo ovulky začali, zas nejaká novinka u mna 😒
@tanickaskorokubikova joj moja ja neviem skus aspon budes vediet na com si
@t1na Ahoj ty kde si sa flakala? ja v poho konci -MS o chvilu tak budeme už snazilkovat coskoro 😎

@matasin no ved to, ze clovek sa aj snazi na to nemysliet, ale ked proste nieco chce tak strasne velmi, tak to nejde 🙂 ale tak idu vianoce, snad sa nam to podari prave tento mesiac 🙂