Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica urobim vecer jak dojdem domov, len neviem ci daco ukaze ked vecer spravim :( lebo zase sa mi troska pustilo ale s normalnou Ms sa to neda porovnat... ci mam pockat do rana? tolko uz vydrzim
@mirkamirkaa nemam radsej pockat do rana?
@tanickaskorokubikova necakaj to by ti uz musel ukazat....
@moonica isto? ved dnes som uz bola milionkrat cikat :( bojiiim
@tanickaskorokubikova tak sa dohodneme moja ze pockame do ranam ja tu budem od 6 som hore zajtra, idwm na 7mu do prace..
@zuzana0612 tak co..ako dopadla ta voda..opravil vam to..? dufam, ze ano. mm ma taku pohyblivu pracovnu dobu, robi v rodinnej firme..a tak to aj vyzera, a teraz musi zastupovat kolegu, tak bude robit 6 dni v kuse..ani ho velmi neuvidim.. ☹ , ale vyslo to celkom na dobry cas, bo ked pride mrcha, tak aj tak by sme nesnazilkovali..a keby naaahodou neprisla, tak bude este lepsie 🙂. hej..teraz v zime sa mi zda, ze tam nic nepribuda..aj ked sme na domceku stale. tak dnes sa snad vyspis viac ako vcera 5 hodin. my sme sa akurat vratili z hokeja.. 😀 a od zajtra som takmer "slamena vdova".. 🙂
@moonica oki tebe prvej pisem :-*
@tanickaskorokubikova budem cakat. A ty tak dlho do vecera pracujes?
@mirkamirkaa ahoj chodim tu menej, mam toho nejako vela teraz a zda sa mi ze je to aj dobre 🙂 pomaha mi to nemysliet na babatko, aj ked dnes som mala chvilku taky stav ze teraz to pride 😉 ale ozaj citam vas a sledujem obcas co nove, len menej pisem a aspon sa nesledujem
@kikasi ahoj. voda spravená 😵. to si človek nevie predstaviť, kým nezažije, aký je rád potom, že mu tečie voda z kohútika v neobmedzenom množstve 24 hodín denne 😀. hneď som poumývala kúpelku, kuchyňu a podlahy v celom dome. vyprala dve práčky. tak aspoň niečo pozitívne je na tom, že budeš sama 6 dní..... že budeš sama cez ms a nie v inú časť mesiaca. v takých menších firmách je to tak s praconou dobou. my to máme zase tak, že mm "musí" zdvihnúť telefon, keď mu volá šéf aj večer. takže občas sa stane, že mu volá aj o siedmej ôsmej večer alebo v sobotu a tak. on pracuje z domu, takže zase taká výhoda nevýhoda. každá práca má niečo. ale hlavné je, že pracujeme (a dostávame peniaze) 🙂 . a včera som išla spať o pol desiatej. ani panelák som nedopozerala. 😀
@tanickaskorokubikova Uz ta tu cakam zlaticko 😉
@moonica @tanickaskorokubikova
Aj ja cakam 😀
baby ste tu niektore, ktore ste robili ovu testy? mali ste ich niekedy biele ako sneh? vsak ja sa tych dvoch ciarok ani na ovu teste nedockam :(
baby hlasim sa , tehotenstvo vcera ultrazvukom potvrdene 🙂
@tanickaskorokubikova Ahoj moja tak ako testla si?
@tanickaskorokubikova Kde siii, vsetci na teba cakaaaame
tanicka sa este asi neozvala co? 😀
napína na nás 😀
Babule stale Vas tu citam ... a nemyslite ze by ste to snazilkovanie mali menej prezivat, sak tie vase polovicky musia z vas byt na nervy .... aky ma vyznam v jednom kuse ocikavat testy a pchat to na net ... sak prvy trimester je najkritickejsi kedy sa moze zvrtnut vsetko z jedneho dna na druhy a potom to tu budete dalsieho pol roka oplakavat .... nemyslite ze ked sa tym Vasim malym drobcekom bude chciet tak pridu 🙂
🙂
@moonica ahoj mojka bola som sice hore od siestej ale musela som ist pomoct svokre stahovat...test negativny ale mrcha stale slabunka uplne mi staci intimka tak neviem 😒

@tanickaskorokubikova ja by som si urobila asi 🙂