icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@lienka19881 keby to tak chcelo byt aj u mna najblizsi termin ms mi vychadza na stedry den 🙂 to by bol darcek na vianoce 😉 a teraz som nasla na nete ze slaba ms moze byt aj prave po biochem.tehu...a uz viem kde je pes zakopany.. ty mas kedy najblizsi termin ms

moonica
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova @sunshine5 no moja zlata ty nam pekne teraz daj udaje kedy bude ovu a my ti vypocitame 😝

lienka19881
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova no mne najblizsia ms vychadza na 17.12., takze ak by sa zadarilo, tak na stedry den mi uz bude tyzden meskat 🙂 no ja som prave tento cyklus mala hrozne silnu, uz mam 7 den a este stale neskoncila, ale uz je to len take spinenie. a to normalne mavam tak 5 dni... ale tak gyndos ma na to upozornil ze ju taku mozem mat...
ale tak uz som zacala so svojimi zlepsovakmi, ako alchemilkovy caj, grepovy dzus, a tak, tak dufam ze sa zadari 😀 a este som citala ze je dobre po dobu 5 dni po ovu jest ananas, aj s tym stredom, vraj to pomaha k uhniezdeniu 🙂 tak to vyskusam, za to nic nedam 🙂 mne uz aj keby povedali ze musim muchu zjest, aby som otehotnela, aj to by som urobila 😀

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@moonica ovu by mala byt desiateho 😝 😝

moonica
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova Na moje narodeniny, to musi vyjst !!! 😀

mirkamirkaa
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova Tani ja som tak mala cely den slaba potom aj druhy a na treti masaker a ta bolest katastrofen

lemac
28. nov 2012

@lenkaa33 ahoj, ja som si hlienik zacala pozorovat uz davnejsie, vraj je to lepsie pozorovat ked este nesnazilkujes, lebo potom tie spermie ked z teba vytekaju tak sa tazsie pozoruje hlien a moze to byt tak, ze ta to skor pomyli. Takze teraz si to uz viem pekne odpozorovat. Som bola u dvojej dr na preventivke a ona ma vyskusala, ze nech poviem v akom som stadiu a povedala som spravne, akurat som bola 2-3 dni po ovulke a ona tam videla to zlte teliesko, cize aj vajicka sa uvolnuju, co je super. Uz len aby sa to podarilo.
Zajtra cakam MS ale podla mna aj dostanem. A ty ako?

misha1986
28. nov 2012

@mirkamirkaa mojka už začínaš dalšie kolo???? bože ja som taká nachcípaná a akurát ked má prísť ovulka, ale tak hádam to nevadí a zadarí sa........ keby som ale presne vedela kedy bude ovu (spolieham sa na dnešné infošky od dokyho- ja som pri nom aj vyše pol hodinu, ja sa všetko vypytujem 😉

mirkamirkaa
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova to si musim preštudovat to biochem. tehu

lienka19881
28. nov 2012

@mirkamirkaa pozri okrem biochem.tehu aj mikropotrat... tusim je to to iste....

mirkamirkaa
28. nov 2012

@misha1986 no už sa budeme dneska snažit lebo už mam chut na sex velku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 popýtaj sa a potom mi podaj info 😎

mirkamirkaa
28. nov 2012
tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@lienka19881 ja nic neberiem skusime prirodzene a ak sa nepodary do pol roka potom asi zacnem riesit nejake vitaminky

misha1986
28. nov 2012

@mirkamirkaa ti verím aj ja som po mrche vždy taká, len čakám kedy skončí a šup namužíčka 😀 jasné večer podám info, velmi sa mi tam nechce ale ja s ním rada kecám 😀 tak uvidíme aké rady mi dá 😀 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@moonica 😀 😀 😀 😀 fakt?? tak to teda musiiiii 😀 😀 😀 😀

lienka19881
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova no my sa snazime uz 7 mesiacov, preto sa snazim tomu nejako pomoct 🙂

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@mirkamirkaa no zbohom....tak to sa uz teraz tesim.... 😠 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@lienka19881 a ovulku mas pravidelne, ako to ze tak dlho

lienka19881
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova no neviem vobec ze preco sa nedari, mozno preto ze mame sexik kazdy den 😀 a spermijky potom nie su take kvalitne... uz som si aj zacala mysliet ze bude nejaky problem... tak som bola za gyndosom a on povedal ze to vobec nie je dlha doba, ze sanca otehotniet v jednom cykle sa pohybuje len okolo 15% a nizsie... a ze mam prist v lete ak sa to dovtedy nepodari... no a ovulku som si nikdy nezistovala kedy mam, len som si myslela ze kedy ju mam... no a minuly mesiac som pouzila ten tester kde sa to urcuje zo slin, a ukazalo mi ju az na 13 DC (a to som si myslela ze je tak okolo 9-10DC)... tak sme na to hned skocili 😀 aj sa teda zadarilo, ale vajicko sa poriadne neuhnizdilo 😒 a zvysok uz poznas...

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@mirkamirkaa psycho to je 😖

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@lienka19881 to som včera čitala o tom mikroskope na sliny a fakt to funguje? kúp mm zinok na plavcov

mirkamirkaa
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova to ti poviem,že psycho

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@mirkamirkaa si si pozerala?

moonica
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova ano fakt mam 10teho 24rokov :D Tak to bude tvoj den splodenia 😀 😀 Ja ti to budem silno priat tak sa to podari 😉

lienka19881
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova hej zinok pomaha na plavcov? tak to pojdem hned dnes do lekarne kupit 😀 no mne to poradil gyndos, lebo som mu hovorila, ze som si robila aj ovu testy, kupila som si to balenie, kde ich bolo 5 a testovala som sa od 7-12 DC, podla tej tabulky co tam bola prilozena... a nevysiel mi pozitivne ani jeden... tak som mu to hovorila, a on povedal ze mam skusit tento zo slin, ze to vychadza aj ekonomicky lepsie... kupila som ho za 10ecok a mozem ho pouzivat kazdy den aj viac krat... pricom tie testy stali priblizne rovnako a boli len na 5 dni... ale tak niektore zeny s nim nie su spokojne, lebo ze im to ukazuje ako chce, ja som s nim spokojna... asi je to individualne...

mirkamirkaa
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova daco hej ale nechcem barz citat aby som si nenamyslala

mirkamirkaa
28. nov 2012

@moonica ty budes mat este len 24? bože ja som už mala 25 starena som už riadna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

misha1986
28. nov 2012

@lienka19881 a ako sa volá ten test zo slín- to v lekárni majú???

misha1986
28. nov 2012

@mirkamirkaa že starena????? ja idem mať 27- najvyšší čas mať baby- na výške nás učili že do 28-čky by sme mali stihnuť ostať tehu, potom to ide ťažšie....

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@moonica jej tak to sme e3te aj rovnako stare 🙂 ja budem mať 24 v apríli