Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@dasiacik nic ziadna zmena a test negativny
@sarin ahoj nemohla som bola som stahovat svokru 🙂 ale test negativny
@misha1986 pekne 😉 vsetci ma sledujete 😀 😀 😀 ale namam dobru spravu 😒
@tanickaskorokubikova hm to ma mrzi zlaticko.... Ale to je divne s tou slabou mrchou...... 😒
@19mirka24 prave o tom je toto forum, aby sme sa o to co prave prezivame podelili s niekym kto zaziva nieco podobne, a nemuseli o tom vkuse omielat nasim polovickam... ja ked sa vyrozpravam babam, uz nemam potom potrebu nieco rozpravat priatelovi a tym padom mame doma kludnu domacnost 😀
@moonica hej ale som si pozerala na nete 4im to moze byt a vraj ak mas anovulacny cyklus tak vtedy je ms taka slaba, tak mozno to lebo ja ovulku len podla priznakou viem a mozno som ani nemala ten mesiac 🙂 lebo tlak som sice citila ale zase hlienik nebol v nejakom velkom mnozstve...tak mozno to 🙂 ale inak celkom fasa je taka ms, nic ma neboli ani neviem ze mam 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova
Pocuj cics,ja som tiez tento mesiac mala taky menzes,
taky v podstate o nicom.Len ma brucho bolelo,ale krv
takmer ziadna.Za cely cas som minula mozno pol
krabicky mini tamponov,co bezne pouzivam super.A
doktorka povedala,ze to je ok,bezna hormonalna zmena.
Staci ked trochu prechladned,nervicky,stres,atd.Tak tak
to bolo vysvetlene mne 🙂
A mimochodom,nezufaj.Nesnazite saa predsa tsk dlho
aby si sa kvoli tomu trapils.Tak usmev! 😀
@tanickaskorokubikova moja ako som pred tým čítala, tak ty máš kratší cyklus, tak tým pádom máš ovulku skor a možno hned po mrche...na 5,6,7.8 den.....
@dasiacik dnes už v pohode, vcera som bola na nervy z toho 😉 som nevedela čo sa deje a som bola z toho mimo lebo predtým sa mi nikdy nič také nestalo a už vobec ne že rano som dostala a potom celý deň nič...psycho uplne....k večeru sa to troška ustalilo ale ajtak sa to s normalnou mrchou nedalo porovnať...a už ked som rano urobila test už som bola pokojná..predsa lepšie negat.test a krvacanie ako pozitivny a krvacanie...ešte len vtedy by som bola na nervy 😀 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova aky dlhy mas cyklus? ja mam 24 dni, a tiez som si myslela, ze ovu mam niekedy hned po mrche... ale pol roka sa nam babo nedarilo, tak som si povedala ze si ju idem odsledovat... tak som si ju posledny mesiac overovala pomocou testeru zo slin a zistila som, ze ovu mam 13 DC 😀
@misha1986 no ja mám väčšinou tak medzi 10,12tym dňom aspoň tak si myslim lebo nemeram BT ani ovu testy nerobim...
@tanickaskorokubikova
No,vidis,jasne,treba byt pozitivne naladena 🙂
@lienka19881 ahoj no ja mám tak 25-26 dní a ovu mávam medzi desiatym a dvanástym dňom.. 😉
@dasiacik no jasné ja sa snažím ale občas už mám dosť 🙂
@tanickaskorokubikova no ja som mala prave tento mesiac pozitivny test a na druhy den krvacanie... to boli nervy... 😒
@lienka19881 ja detto presne
@tanickaskorokubikova aj si s tym bola na gynde? ja som bola, zobral mi krv, povedal ze hcg pozitivne, ale velmi slabo, takze vajicko sa neuhniezdilo... to bolo placu... ale teraz to uz beriem celkom pozitivne, aspon viem ze otehotniet mozem 🙂
@lienka19881 pozri moj album tam jeden odfotený ..a vyšli mi tri pozitíne tri dni po sebe a potom mrcha...
@tanickaskorokubikova Moja tak aspon jedno pozitivum, aspon mas slabu MS 🙂
@lienka19881 vieš čo ani som nebola lebo to bolo podla mna uplne prirodzené a keby že si neurobím test dva dni pred termínom tak o tom ani neviem a už keby mi potvrdil lekar že to fakt bolo ono asi by mi to nerobilo velmi dobre...
ahojte, ja som dnes 29DC , ovu bola 17DC podľa testov, zatiaľ MS nemám, ale keďže minulú som dostala po vyvolávačke tak som zvedavá čo sa ide diať teraz.. brucho ma mierne pobolievalo teraz cez víkend.
@tanickaskorokubikova ja som mala tiez presne taku istu ciarku, este mozno o trosicku silnejsiu... ja som si ani nerobila test pred terminom, mne uz 3 dni meskala, tak som si ho vtedy spravila a na 4 den prisla zmeskana mrcha... ale tak hovori sa ze po takomto biochemickom tehu je dost velka pravdepodobnost otehotnenia 🙂 tak sa nam to snad na vianoce podari 🙂
@lienka19881 no tak neviem do kelu, som myslela ze tento mesiac sa uz podari ale tak nie...skoda 😢
@tanickaskorokubikova no co som pozerala na nete, tak niektore baby otehotneli hned, ine na druhy mesiac 🙂 takze hlavu hore 🙂

@mirkamirkaa ahoj ano ale nic ☹