Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova Takze si 89 rocnik.A kolkeho aprila ?
@misha1986 hm tak to mi este ostáva 3 roky na poatie snad to bude skor 😖
@moonica a inak vlastne ako sa mas? ako nova tehula?
@mirkamirkaa mojka to som nemyslela tak, len máš vyššiu šancu ostať tehu, takže šup šup sa snažiť 😉
@misha1986 hej jasnéééé už to teraz urcite vyjde
@mirkamirkaa no tak to máte supeeeeeeeeeeeer, a čo svadbičku eeee???
@mirkamirkaa VYJDE 😀 😀 😀 budeš vidieť
@misha1986 co ja viem, niekedy som chcela svadbu strašne a teraz rokmi asi ani nie, možno ked bude babo väčšie a ked budeme mat cas tak bude aj svadba
@misha1986 no ja som to kupila v lekarni, ale nemaju to v kazdej, toto bola asi stvrta lekaren ktoru som navstivila a kde to mali... inak sa to da kupit aj na nete, tam sa to vola ze DONNA tester... tu je link
http://www.otehotnenie.sk/product/ovulacny-test...
len je to tu trosku drahsie.... ja som to kupila za 10eur.
@lienka19881 no znok na zvýšenie počtu plavcov a selen myslím aby boli pohyblivejší 😉 hej ja som čítala že ak tam daš sliny s bublinkami tak to skresluje, asi si to kupim aj ja aspoň budem vedieť presne kedy mam ovulku.
@mirkamirkaa moja času je dosť.... ja som zas nechcela svadbu keby som bola tehu alebo s babom, bo by som si to tak paradne neužila 😀 ale tak každý sme iný
@lienka19881 hej našla som to na nete, no uvidím ak sa tento mesiac nezadarí tak to kuknem v lekárnach
@mirkamirkaa tak,tak správne 😉
@moonica siedmeho 😀 ale mamka mala termín prvého preto som strelená 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova no to po case odhadnes presne, ze kolko slin tam dat 🙂 ja som s nim spokojna... ale je to teda individualne 🙂 citala som aj negativne nazory...
@lienka19881 a to maju v každej lekarni?
ahojte baby, dnes konecne pozitivny ovutest na 17DC...som myslela, ze sa uz nedockam 🙂
@lienka19881 a to vieš podla neho zistiť aj tehu nie? lebo ovu testy su pozitívne aj pri tehu...
Baby tak som tu asi najstaršia snažilka v tej to teme? 🙂 keď som mala 25 tak som na to nemohla ani pomyslieť a bála som sa že ostanem tehotná 😔 teraz som zvedavá ako pochodím keďže už mám 29 vlastne v máji 2013 už 30...
@tanickaskorokubikova no v kazdej lekarni to nemaju, ja som to kupila v stvrtej lekarni, v ktorej som sa na to pytala... ked som si urobila tehu test a vysla mi druha ciarka, tak som skusila kuknut aj ako vyzeraju sliny a mala som tam papradky ako ked mas ovu 🙂 no a postupne ako som mala ms a vyplavovalo sa hcg tak mizli, a teraz tam uz su len gulicky 🙂
@lienka19881 no super mamka aj svokra v lekarnach tak dúfam že jedna z nich to bude mať 😉

@mirkamirkaa Hej len 24 😉 Ale moj muz ma uz 37... 😉
@misha1986 Ano presne o tom viem aj ja a myslim si to iste...