icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sarin
28. nov 2012

@rica1 no cipana... a to este chces vlastne? :D ja som sok zo sestrinych nevedela prekonat zopar rokov... 😠

mistisa
28. nov 2012

@chorucka ajoj moja ja tak pomaly malo sem chodim uz ako pracujem nemam kedy akosi😉 terz som bola v nemecku od soboty a tak 😉 dostala som 3 tiu mrchu sama od seba tak sa vytesujem 😉 no super tak pockat a sup sup na mm a dufam ze to bude uspesna ovulienka 😉 a inak sa mi mas ako?

lienka19881
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova tak to mas iste :D

rica1
28. nov 2012

@sarin no chcem ale asi preto som dlho nechcela :D

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@lienka19881 dufam 😉 a ty ako? kolký DC si?

hannah_
28. nov 2012

@misha1986 veru šup, šup 🙂 uz len tie dva tyzdne potom vydrzat :(

misha1986
28. nov 2012

@hannah_ posledne si mala 28 dnovy cyklus??? bože len vedieť kedy bude ovu u mna

hannah_
28. nov 2012

@misha1986 ano 28, ale predtym 35 a 33, ale super je, ze presne viem, ze ak bude ovu zajtra, tak ms dojde o 14 dni. A neskusala si testy?

misha1986
28. nov 2012

@hannah_ tak tento cyklus budes mať asi dlhší nie 28..... eee neskúšala, dnes idem z robotky k dokymu tak uvidím či mi povie kedy bude ovu, a po ceste domov si kúpim uvu testy....dnes som 13 DC to akurát začať testovať, bo ešte necítim ovu bolesti. ozaj a sexík mám mať vtedy ked je presne ovu? či až na druhý deň?

misha1986
28. nov 2012

@hannah_ mojka držím palčeky, mám tušáka že tento mesiac ti to vyjde a hádam aj mne 😀

hannah_
28. nov 2012

@misha1986 dakujem dakujem, aj ja velmi dufam, ze to vyjde. Veru tento mesiac sa mi to pretiahne asi na 31. Ked ti vyjde pozitivny ovutest tak to znamena, ze ovu prebehne do 12-48 hodin. Cize ja by som povedala, ze sexik hned ako zistis pozitivny test 🙂 a aj v den ovu a mozno den po ovu, kedze vajicko prezije max. 24 hod. My sa snazime tak obden.
Ja citim ovu bolesti uz asi tyzden, kazdy den som cakala, ze bude a cakala som tyzden 🙂

misha1986
28. nov 2012

@hannah_ presne aj ja mám ovu bolesti cca 5 dní dopredu, skúsim robiť tie testy a čo mi dnes povie dokyno, on to bude vidieť.... tak šup dneska sa vám to musí podariť 😀

hannah_
28. nov 2012

@misha1986 🙂) tak som zvedava co povie dokino, daj potom vediet.

misha1986
28. nov 2012

@hannah_ aj ja jasné dám vedieť aj mirkamirkaa chce vedieť, tak vám večer napíšem 🙂

lienka19881
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova ja som teraz 7DC, akurat konci mrchana, tak od zajtra zaciname 😀 juj uz sa tesim 😀

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@lienka19881 no tak držím palce aj na nohách 😀 😀

mirkamirkaa
28. nov 2012

@misha1986 vieš mne ju ani netreba,ani sama nechcem, možno len tak na urade sa vziat a už, ale vieš ako sa hovori nikdy nehovor nikdy

mirkamirkaa
28. nov 2012

@rica1
@sarin ste mlade baby este vam sa este možno skor podari ako nam mladým

sarin
28. nov 2012

prave som sa rozhodla ze koncim s citanim... to co uz som si ja precitala, ze existuje tak to total ma odrovanlo... som nevedela ze muzi mozu mat 0 spermii.. no mam novu temu na strach...

lienka19881
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova dakujem 😀 aj ja tebe 🙂

mirkamirkaa
28. nov 2012

@sarin nečitaj bludy zbytočne sa stresujes potom

mirkamirkaa
28. nov 2012

baby vy kde ste?

misha1986
28. nov 2012

@t1na
@mirkamirkaa baby tak už som prišla od toho dokiho. pozrel ma: maternica je v poriadku, krčok tiež, pýtala som sa ho kedy bude tá ovulka, kuká na vaječníky: pravý v poriadku folikul tam nie je, tento mesiac z neho vajko nevyjde 😒 na lavom ich bolo viacej, len nie velké, nevedel mi povedať či vôbec tento mesiac ovu bude, dnes som 13DC už by tam mohol byť, ale nebol-takže tento mesiac asi anovulačný 😠 ☹ ale môže byť ovulka neskôr.... a že ten lavý vaječník sa mu nejako nepozdáva, že bude asi polycystický, ale že sa máme snažiť od konca mrchy do začiatku mrchy vkuse obdeňňňň......no tak ja som odtial odišla ako jeleň.......

misha1986
28. nov 2012

@hannah_ moja tak už som prišla od toho dokiho. pozrel ma: maternica je v poriadku, krčok tiež, pýtala som sa ho kedy bude tá ovulka, kuká na vaječníky: pravý v poriadku folikul tam nie je, tento mesiac z neho vajko nevyjde emoticon na lavom ich bolo viacej, len nie velké, nevedel mi povedať či vôbec tento mesiac ovu bude, dnes som 13DC už by tam mohol byť, ale nebol-takže tento mesiac asi anovulačný emoticon emoticon ale môže byť ovulka neskôr, lebo ani žlté teliesko ešte nevidel... a že ten lavý vaječník sa mu nejako nepozdáva, že bude asi polycystický, ale že sa máme snažiť od konca mrchy do začiatku mrchy vkuse obdeňňňň......no tak ja som odtial odišla ako jeleň......

mirkamirkaa
28. nov 2012

@misha1986 hm a co si sa este pytala? a co to znamena polycysticky vaj? že mas cysty na nom ci co?

misha1986
28. nov 2012

@mirkamirkaa no už nič som sa nepýtala, hovoril mi v podstate to isté čo vieme, ja len prikvovala že vieeeeeeeem. no, že môžu sa tam vyskytnúť cysty ☹ a že tie folikuly som mala teraz na 13DC malé a trvá aj 7 dní kým dorastú, takže ja mám ovulu asi riadne neskoro-teda na 2ODC si..... no som zvedava čo to za dlhý cyklus ma teraz ide čakať .... ale že sexík máme mať od konca mrchy do jej začiatku v kuse a obdeň najlepšie..... ja som teraz na seba taká naštvaná a smutná, že čo mám s tým vaječníkom..... ale tak uvidíme.... zajtra kupujem ovu testy, nech viam či ovu bude!!!!!

misha1986
28. nov 2012

@mirkamirkaa inak robila som si výpočet podla Jonáša: vyšlo mi 5 december a akurát budem 20 DC žeby niečo na tom bolo???? no skúsim teda 😀

misha1986
28. nov 2012

@misha1986 moja čo na to povieš???

hannah_
28. nov 2012

@misha1986 hlavne kluud, ja som mala dva mesiace dozadu ovu 22 DC...taaakze este stihne folikul narast 🙂...neboj. No ten druhy vajecnik...to je blbe, da sa s tym nieco robit? Ides na kontrolu niekedy?

misha1986
28. nov 2012

@hannah_ aj ja myslím že ešte dorastie 😉 skúsim tie ovu testy a spoliehať sa ten hlien..... no nevedel presne povedať či sú to cysty, skor nie zatial,.....