Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubich ja ju pjem 2 cyklus a myslim že aj dlhsie mam MS
@mirkamirkaa to fakt? hm, tak podla mna uskodit to nemoze, ked ju budes pit aj dalej a mozno uz teraz to bola posledna mrcha a nebudes musiet riesit dalej 🙂
baby a ja ako náhle som zas tu alchemylku začala piť tak krámy meškali minulý mesiac a meškajú aj teraz :( dovtedy boli uplne v pohode ja neviem čo sa deje, som z toho nervózna a neviem sa na nič sústrediť 🙄
@bubich no to dufam,že posledná
@rica1 a prečo si ju zacala pit ked si mala MS v pohode ja som nemala tak preto som ju zacala pit
@mirkamirkaa piť som ju začala preto lebo mi vyšla po lete zlá cytológia a bolo mi to odporučené všeobecne ženské veci. a to môže byť aj tou zlou cytológiou možno že sa mi niečo deje neviem, doktor povedal že môžem skúšať otehotnieť že sa nič nedeje tou cytológiou tak uvidíme... myslím že za to budú môcť skôr hormóny
@moonica ahoj mojka no uz nie 😉 uz je taka normalna
@erika7689 ahoj vitaj 😀 😀 😀 😀 ako dlho sa snazite
@tanickaskorokubikova to ma mrzi moja, tak snad dalsi mesiac to uz klapne !!! 😉
@cammille pohodička no už by mohlo 😀 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova no, uz som tu, takze naplno sa spustila :(
@moonica no nie je to 100% ale tak 60 😉 inak teraz december si davame pauzu, troska si musim od toho oddýchnuť a idú Vianoce v robote budem mať masaker stres a moj drahý veľmi chce aby bol chlapček a aby bol oktobrový takže tak 🙂
Ked ides dat pauzu tak sa to podari!!! Budes mysliet na vianoce a vsetko okolo a 10teho na mna budes mysliet a podari sa to !! Zlaticko bola som na krvi tak necakane dnes 🙂 kukni status moj.
baby co robite? @ misha1986 kde si?
@tanickaskorokubikova ahoj 🙂 snažíme sa vlastne len druhy mesiac, lebo predtým som mala dva mesiace pauzu po antikoncepcii, nechceli sme sa hned pokušať...ale zatiaľ bezuspešne :( asi to nie je také jednoduché ako sme si mysleli...A vy ako dlho?
@mirkamirkaa mojka tu som 😀 ty si tu nebola cez den velmi..... ako už začínate???? mna nejak dneska nafukuje a picha raz na jedne a raz na druhej strane, ale ovu to ešte nebude.... dnes z roboty som si sla kupiť do lekarne ovu testy a že nemáme, len na objednávku.....dalšiu lekáren som už po ceste nemala, a do hypermarketu som nestíhala, bo mi už išiel bus....ale nevadíííííííííííííííííí, lebo viem že ovu bude najskor v nedelu alebo az v utorok.....
@erika7689 ahoj aj my snažíme druhý mesiac po antike len ja som pauzu nerobila žiadnu, hned sme sa do toho pustili 😀 ale zatial nič....... tiež sme si mysleli, že to bude jednoduchéééééééééééééééé inak kolký DC si, aký máš cyklus po antike???? ja taký aký som mávala pred- 33 dňový a ovu mávam neskor
@erika7689 no mi síce tiež len tri mesiace ale vlastne už štvrté kolo keďže mám krátky cyklus tak mi občas vychádza že mám dve MS za mesiac...tak ako aj teraz 😉 a ved vraj prvý mesiac po vysadení HAK je nalepšie skúšať, nie? aspoň tak som to tu čítala čo baby písali
@misha1986 dufam moja že ti to uť vijde,budem na teba vel mi silno mysliet 😉
@tanickaskorokubikova Tak Tani, to nie je asi bohviečo keď máš MS dva krát za mesiac :(((
A aj ja som počula že hned po vysadení HAK treba skúšať, ale počula som aj negatívne ohlasy...takže som radšej počkala. No už ani nevieš čomu máš veriť a čo je len blud 😒
@erika7689 ahoj my sa snažime 3 mesiac 4 cyklus momentalne som 6DC takže si budeme držat prsteky nech to vijde, mavam nepravidelnu MS tak medzi 33-35-až 41DC takže tak 🙂
@mirkamirkaa Mirka držím palčeky, silno 🙂 Bol by to pekny darček pod stromček pre všetky 🙂

@sarin ja tak max tri dni