Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Baby, túto noc sa mi snívalo že sa mi narodilo bábätko ... bol taký živý :( len škoda že to bol len sen, tak veľmi po tom túžim, ža sa mi už o tom aj sníva 😒
@mirkamirkaa ďakujem moja, myslím že tento mesiac z toho nebude nič, od včera ako som odišla od doktora som smutná , že nemám na lavom vaječníku ani náznak dominantného folikulu, ale tak ešte môže dorásť ale či praskne ??? takže tento cyklus tak moc vážne neberiem a to som sa tak tešila, že sa to už podaríííííííííííííííí!!!!! no nie je to také lahké ako som si myslela ☹ moja zlatá aj tebe velmi silno držím palčeky, cmuk
@misha1986 Juuuj aj ja som mala chlapčeka, ale všade som s ním chodila, s novorodeniatkom, aj na nakup, v aute sa viezlo...no sranda 🙂 bola som na to bábo hrdá...uvidíme či to platí, že sa sny plnia. No som už pesimista a radšej sa nejdem nejako extra radovať, čím viac nato myslím, tým horšie...aspon ja mam ten pocit.
@misha1986 Držím palčeky aby bola ...a aby sa to podarilo 🙂 Hlien mám priesvitný a je ho veľmi veľa, nepamätam si na niečo také z minula, lebo som brala už od 18tich tabletky...takže to bude asi ono...a strašne ma brucho vtedy bolí...asi také tri dni. A aj prsia mávam citlivé vtedy. Ale skúsim si schválne kupiť ten ovu test, chcem sa o tom presvedčiť...dúfam že sa nemylim.
😀 😀 😀 😀 😀 ved toto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erika7689 ahoj 🙂 ...vitaj u nas....drzim palce....my tiez teraz druhy mesiac....som 27dc, tak som zvedava co bude, aj ked priznaky zatial ziadne....asi iba tie co si namyslam 😀 ....ja som vysadila HAK a vrhli sme sa do snazenia, ale tiez to nebolo tak ako som cakala, ze hned na prvy mesiac to vyjde...ale vraj sa to stava asi iba v 17% pripadov, tak sme hadam este v norme 😀
ahojte kočky,
otváram dnešnú konverzáciu 🙂 vidím že tu hodím dnešný prvý príspevok :D už sedím v robote ale ešte sa mi nechce začať tak pozerám čo je nové, ja som dnes 31DC MS zatiaľ žiadna. Som z toho nervózna a celko sa cítim nervózna už sa ma aj manžel pýtal že čo mi je, vrčím na všetkých okolo seba 😠 ráno som merala BT ale je nižšia ako včera 36,9 dnes 36,8 tak to by malo asi stúpať keby sa nám podarilo. No som naozaj zvedavá kedy ta MS zas príde :(
Ahojte koceny.. Somsa dockala hlienu konecne. Vcera vecer boool, dufam ze aj dnes bude..ale ovu testy stale nic... Zacinam mat obavy ☹
ahojte babule...hlasim, ze vcera prebehla ovu, bolelo ma brucho jak slak, takze uz len vydrzat dva tyzdne a nesledovat sa nejak velmi, aby mi nesiblo 🙂
@misha1986 ahoj, no až do minulého mesiaca čo som mala tú vyvolávačku som mávala krámy presne načas plus mínus jeden max dva dni ale tento cyklus som mala po vyvolávačke takže čo sa mi robí neviem ale test som nerobila ten tehotenský nie iba ten ovu a tam bolo biele, ale keď nepríde v nedeľu si urobím aj tehotenský ale pochybujem..
@erika7689 najkrajší v živote
@misha1986 možno práve preto že tomu neveríš tak sa to aj podari , ja radsej ani nechcem vediet ci mam ten folikul alebo aky je velky

@erika7689 tak to más super, a vieš aj kedy mávaš ovu??? to je dôležité vedieť, ja to mám ťažké zistiť