icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
3. dec 2012

@dasiacik den pred pvu den po 😀 ma naucila sunshine5

dasiacik
3. dec 2012

@moonica
A keď neviem presne kedy mám ovu? 😀

mistisa
3. dec 2012

@chorucka ajoj micik hlavne hlavu hore okik? Viem ako sa citis ja som chodila takato nestastna kazdy cyklus od dokiho a to sme chodili az do ba a kazdy druhy den. Aj som mala drahe injekcie a vidis nic ☹ ale nebojkaj vide to 😉 skusajte nedaj sa odradit oki? Mne povedal ze nemam folik ani jeden a dosla som domov hned som si urobila ovu testik a bol silnejsi ako den pred tym.a za tri dni som isla mojej dokine a povedala mi ze mam tekutinku po prasknutom foliku.nepodarilo sa sice ale bol.povedala mi ze mozno praskol mensi a preto nic ale bol tam..tak hlavu hore a su. na mm okik? Drzkaj sa uvidis dobre bude 😉

misha1986
3. dec 2012

@mirkamirkaa mojka tak už som domka aj po ovu teste je slabulinký ešte slabší ako bol v sobotu a v nedelu ☹

misha1986
3. dec 2012

@mirkamirkaa mojka tu su moje ovu testy za posledné 3 dni, neverím že by ovu už mohla byť

moonica
3. dec 2012

@misha1986 nooooo ale preco potom ciarka slabne? Mne to skor pride ako keby bola... ale pri ovu teste ma byy testovaciaciarka silnejsia ako ta co tam je vzdy...

misha1986
3. dec 2012

@moonica nechápem ani ja, ale že do 5 min. má ukázať a mne do 5 min len tá čiarka podla ktorej porovnávaš nabehla, a na druhý den bolo vidno pekne tieto čiarky. no podla mna ovu bud už bola, čo pochybujem bo ked som bola u dokiho na 13DC tak tam videl len male folikuly a povedal že do 7 dní by mohol jeden narásť....dnes som na WC papieriku aj hlienik natahovací zbadala

erika7689
3. dec 2012

@lenuskaa33 držím palčeky 🙂 aj na nohách 🙂

moonica
3. dec 2012

@misha1986 inac ja tymto ovu testom vobec neverim... Mne tiez ukazovali kadejako... potom som sa na ne vykaslala a riadila sa len hlienom a bolestami vo vajecniku, lebo bolesti som mavala silnejsie. kasli na tie testy sleduj si len hlien. Ak ho mas dnes prvy den taky ako bielok , tak predpokladam zajtra vecer, pozajtra by ovu mala byt. U mna na treti den po zaciatku takeho hlienu. Stvrty den uz bol hlien biely kremovy...

misha1986
3. dec 2012

@moonica ved to ked som z toho jelen, máš pravdu aj ja sa riadim podla bolestíííííí, dnes už začínaju a aj hlienik, myslím že v stredu teda na 20DC by ovu mohla byť a čo je sranda aj podla Jonša to vychádza, ale tak snažíme sa skoro furt len na 12 DC 13 DC a 16DC sme sa nie

moonica
3. dec 2012

@misha1986 nesnazte sa kazdy den.. ale kazdy druhy...nam sa nedarilo a ked sme to spravili kazdy druhy den a to den pred ovu a den po, vyslo to. A vyslo to este jednej babulke tu od nas co uz konci 1.trinester, ona mi to takto poradila.

tanickaskorokubikova
3. dec 2012

@moonica
@dasiacik co robite babulky, mna straaaaasne zase boli hlava 😒

misha1986
3. dec 2012

@moonica no každý den sa zas nesnažíme vychádza to tak, že ráno potom večer niš na druhý den až večer alebo ráno, ja soom smutná teraz z toho čo som bola u dokiho, z týchto testov a z toho či bude ovulka, bo čítala som ked je ovu neskoro a tá luteálna fáza kratšia tak sa vajíčko nestihne uchytiť..........ale tak mne to vychádza tých 14dní poovu do mrchy

moonica
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova moja cely den len lezim a nic nerobim 🙂 :D

@misha1986 14dni je dost na lutealnu fazu... pokial viem toto je tvoj len druhy cyklus po vysadeni antikoncepcie, dobre asi pamatam?

mirkamirkaa
3. dec 2012

@misha1986 už bola nie?

misha1986
3. dec 2012

@moonica áno tak to má byť ak je 10 dní tak to je zle, a ano je to druhý cyklus po vysadení

tanickaskorokubikova
3. dec 2012

@moonica lahla som si aj ja, snad mi to pomoze lebo tie moje migreny su masaker ☹ ☹ ☹

misha1986
3. dec 2012

@mirkamirkaa ja som z toho jelen, nie nebola nebol hlien, bolesti, doki nepotvrdil a čiarky nie su silné

dasiacik
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Pijes dost vody?Ja som akurat dorobila sirupcek 🙂

dasiacik
3. dec 2012

@moonica
Pocuj,cica,a ked som mala napr.v pondelok,utorok
bolesti,v stredu hlien,ale vo stvrtok uz nie,kedy bola
asi ovu,podla Teba?

tanickaskorokubikova
3. dec 2012

@dasiacik ani nie ale to nie z toho, boli sme dnes stahovat svokru a vonku strasna kosa, a pri noseni sme sa spotili a behali sme z vnutra von stale dokola, to z toho...

dasiacik
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Dufam,ze si aspon ciapku mala.My ked ideme napr.
na turu a ja nemam ciapku a uz sme vyssie,tak mi
ide hlavu roztrhnut z toho cerstveho vzduchu 😀
Inak,ten pitny rezim by si urcite mala zlepsit,nielen
kvoli hlave,ale kvoli vsetkemu.Vyrataj si-na 10kg
vahy 4 dcl vody,cistej samozrejme.

tanickaskorokubikova
3. dec 2012

@dasiacik hej hej ciapku som mala ale asi nepomohla 🙂

dasiacik
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Tak si daj za jeden 😀

tanickaskorokubikova
3. dec 2012

@dasiacik iba zeby som si nakreslila 😀 😀 u nas doma sa take nenachadza 😀 😀

dasiacik
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Tak to asi na navstevu nepridem 😀

tanickaskorokubikova
3. dec 2012

@dasiacik 😀 😀 😀 ale tak sirupcek by som ti urobila 😀 😀 😀

lenuskaa33
3. dec 2012

@erika7689 Ďakujem aj ja Tebe 🙂 ja by som už bola taká šťastná 🙂))

erika7689
3. dec 2012

@lenuskaa33 to asi všetky 🙂 ale raz sa to podariť musí a ostava nam len dufať, že to bude čo najskor...ja som dnes dostala mrchu, takže ani toto minule kolo nebolo uspešne :( tak na vianoce pod stromček hadam bude 🙂

dasiacik
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova
No,diki 😀 Co si to za vychodnarku??? 😀