Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka ajoj micik hlavne hlavu hore okik? Viem ako sa citis ja som chodila takato nestastna kazdy cyklus od dokiho a to sme chodili az do ba a kazdy druhy den. Aj som mala drahe injekcie a vidis nic ☹ ale nebojkaj vide to 😉 skusajte nedaj sa odradit oki? Mne povedal ze nemam folik ani jeden a dosla som domov hned som si urobila ovu testik a bol silnejsi ako den pred tym.a za tri dni som isla mojej dokine a povedala mi ze mam tekutinku po prasknutom foliku.nepodarilo sa sice ale bol.povedala mi ze mozno praskol mensi a preto nic ale bol tam..tak hlavu hore a su. na mm okik? Drzkaj sa uvidis dobre bude 😉
@mirkamirkaa mojka tak už som domka aj po ovu teste je slabulinký ešte slabší ako bol v sobotu a v nedelu ☹
@mirkamirkaa mojka tu su moje ovu testy za posledné 3 dni, neverím že by ovu už mohla byť
@moonica nechápem ani ja, ale že do 5 min. má ukázať a mne do 5 min len tá čiarka podla ktorej porovnávaš nabehla, a na druhý den bolo vidno pekne tieto čiarky. no podla mna ovu bud už bola, čo pochybujem bo ked som bola u dokiho na 13DC tak tam videl len male folikuly a povedal že do 7 dní by mohol jeden narásť....dnes som na WC papieriku aj hlienik natahovací zbadala
@lenuskaa33 držím palčeky 🙂 aj na nohách 🙂
@misha1986 inac ja tymto ovu testom vobec neverim... Mne tiez ukazovali kadejako... potom som sa na ne vykaslala a riadila sa len hlienom a bolestami vo vajecniku, lebo bolesti som mavala silnejsie. kasli na tie testy sleduj si len hlien. Ak ho mas dnes prvy den taky ako bielok , tak predpokladam zajtra vecer, pozajtra by ovu mala byt. U mna na treti den po zaciatku takeho hlienu. Stvrty den uz bol hlien biely kremovy...
@moonica no každý den sa zas nesnažíme vychádza to tak, že ráno potom večer niš na druhý den až večer alebo ráno, ja soom smutná teraz z toho čo som bola u dokiho, z týchto testov a z toho či bude ovulka, bo čítala som ked je ovu neskoro a tá luteálna fáza kratšia tak sa vajíčko nestihne uchytiť..........ale tak mne to vychádza tých 14dní poovu do mrchy
@tanickaskorokubikova moja cely den len lezim a nic nerobim 🙂 :D
@misha1986 14dni je dost na lutealnu fazu... pokial viem toto je tvoj len druhy cyklus po vysadeni antikoncepcie, dobre asi pamatam?
@misha1986 už bola nie?
@moonica lahla som si aj ja, snad mi to pomoze lebo tie moje migreny su masaker ☹ ☹ ☹
@mirkamirkaa ja som z toho jelen, nie nebola nebol hlien, bolesti, doki nepotvrdil a čiarky nie su silné
@tanickaskorokubikova
Pijes dost vody?Ja som akurat dorobila sirupcek 🙂
@dasiacik ani nie ale to nie z toho, boli sme dnes stahovat svokru a vonku strasna kosa, a pri noseni sme sa spotili a behali sme z vnutra von stale dokola, to z toho...
@tanickaskorokubikova
Dufam,ze si aspon ciapku mala.My ked ideme napr.
na turu a ja nemam ciapku a uz sme vyssie,tak mi
ide hlavu roztrhnut z toho cerstveho vzduchu 😀
Inak,ten pitny rezim by si urcite mala zlepsit,nielen
kvoli hlave,ale kvoli vsetkemu.Vyrataj si-na 10kg
vahy 4 dcl vody,cistej samozrejme.
@dasiacik hej hej ciapku som mala ale asi nepomohla 🙂
@tanickaskorokubikova
Tak si daj za jeden 😀
@dasiacik iba zeby som si nakreslila 😀 😀 u nas doma sa take nenachadza 😀 😀
@tanickaskorokubikova
Tak to asi na navstevu nepridem 😀
@dasiacik 😀 😀 😀 ale tak sirupcek by som ti urobila 😀 😀 😀
@erika7689 Ďakujem aj ja Tebe 🙂 ja by som už bola taká šťastná 🙂))
@lenuskaa33 to asi všetky 🙂 ale raz sa to podariť musí a ostava nam len dufať, že to bude čo najskor...ja som dnes dostala mrchu, takže ani toto minule kolo nebolo uspešne :( tak na vianoce pod stromček hadam bude 🙂
@tanickaskorokubikova
No,diki 😀 Co si to za vychodnarku??? 😀

@dasiacik den pred pvu den po 😀 ma naucila sunshine5