icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

dasiacik
4. dec 2012

@tanickaskorokubikova
A co peces? 😀

tanickaskorokubikova
4. dec 2012

@dasiacik no to este presne neviem lebo budeme piect so svokrou spolu tak sa asi este dohodneme ale najskor tvarohovy struhany a opiteho frantiskana kedze tieto dva kolace moj drahy zboznuje a na vianoce sa viac menej pecie pre neho lebo u nas kolace velmi neficia 🙂

tanickaskorokubikova
4. dec 2012

@dasiacik a ty co peces?

dasiacik
4. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Ten prvy ani nepoznam 🙂 Vy byvate so svokrou?
Ja klasika-medovnicky,linecke,medove rezy,vinove,
take susienky,kokosove jeze,plnene kosicky 😀
A to sme len dvaja 😀

t1na
4. dec 2012

@misha1986 netusim vobec...neviem ci az tak malo som sa sledovala a bola a o tom neviem...musela byt ale bez bolesti vajecniky som vobec necitila, alebo este len bude

lienka19881
4. dec 2012

caute babule, tak ja by som mala mat dnes ovulku, tak ideme s drahym na to, len co prideme z prace 😀 tak drzte palce nech plavci najdu svoj ciel 😀

misha1986
4. dec 2012

@t1na asi sa tak nesleduješ a necítila si, ja tiež neviem či už vobec bola, hocikedy ma zabolia veječníky......uvidíme kedy mrcha zas NEdorazí

t1na
4. dec 2012

@misha1986 kedy ju NEcakas?ja som zvedava kolko dnovy cyklus teraz budem mat

misha1986
4. dec 2012

@t1na no ak má byť 28 dňový tak 13.decembra ale minule bol 33- tak 18 decembra, ozaj ty si kolky cyklus bez antiky a ako si ju malá prvé mesiace po vysadení???

misha1986
4. dec 2012

@t1na a ako sa snažíte obden?? my cca tak 😉 len pred tým ako som šla k dokimu sme sa na 11, 12 DC nesnažili ani na 14DC tak sa bojím či vtedy nebola ovu, ale tak snád nie...............myslím že bude dnes alebo zajtra

tanickaskorokubikova
4. dec 2012

@dasiacik nie uz nie, byvali sme spolu tri roky, a ona je vdova takze na vianoce je stale s nami 🙂

tanickaskorokubikova
4. dec 2012

@moonica
@dasiacik kocky kde ste????

katka2309
4. dec 2012

dnes boli za mnou dve baby so ziadostami na dovolenku s dovodom 'interrupcia'...tak neviem ci som bola viac nastvana, znechutena alebo smutna.....dokelu vsak zasady bezpecneho sexu sa hadam ucia uz v siestej triede na zakladke 😠 ....co mi ostatne by sme dali za to......

t1na
4. dec 2012

@misha1986 tak ja som antiku brala velmi davno asi pred 5rokmi, takze uz napamatam ako to bolo vtedy s cyklom ale asi prisla mrcha normalne myslim ako vzdy na 28den

t1na
4. dec 2012

@misha1986 aj my obden...akurat sme teraz vynechali nejake 3dni....heh tak som zvedava

misha1986
5. dec 2012

@t1na nooooooooo aj my sme teraz vynechali 3 dni, včera som robila ovu test ale ukázal mi len machule a ráno nan kukám a krásne dve čiarky úplne rovnaké, tak dnes ideme naplno na to, aj spermijky budúúúúúúúúúúúú , tak dúfam že už nebude večer neskoro, spravíme si pekný Mikulášsky večer 😀

rica1
5. dec 2012

Ahojte kočky, tak ja som MS dostala včera úplne tak že som ani chodiť nemohla a mohla si dať rovno plienku a dnes už skoro nič 😕 tak neviem že či to je normálne.. Miška držím palce to vyzerá dobre 🙂

misha1986
5. dec 2012

@rica1 moja a čo to??? dnes úpne nič??? nechápem čo to, a krv bola riadna či nie moc???? a ktory DC si?? diky moja, len neviem či sme to už neprešvihli, ale dnes na to idem, aj ked si myslím že to už môže byť neskoro, a sexík sme nemali len 2 dni pred tým, no ak sa zadarí tak to bude chlapček 😀

rica1
5. dec 2012

No včera strašne niečo čo sa zo mňa valilo a dnes skoro sucho len trolilililinku:( inak my sme to minulý mesiac robievali tiež iba po večeroch tentomesiac keď skončia krámy tak zmeníme systém🙂.

misha1986
5. dec 2012

@rica1 moja a kolky DC??? no može byž prvý den taká silná mrcha, ja ju tiež takú mávam jeden alebo dva dni a potom už len slabukú. no tak skúste zmeniť systém, že každý druhý ddden a zisti kedy máš plodné dni 😉

rica1
5. dec 2012

@misha1986 no včera som bola tak 35DC keď som ich dostala? testy mám nakúpené tak už len dostatok sexovať 🙂 a hlavne v správnom čase, ktovie ako to vlastne funguje aby sme sa trafili presne do toho času ovulku test ukáže ale kedy vajko putuje a kedy sa môže presne stretnúť:D no uvidíme.

misha1986
5. dec 2012

@rica1 no môže byť, tak ty môžeš mať tiež dlhší cyklus ako ja a ovu mať neskor cca na 22-23 DC skús začať robiť testy od 16Dc tak ako ja a budeš vidieť kedy je ovulka no a trafiť sa to j teda fakt umenie, ale tak ja dúfam že dnes to vyjde aj ked ma mrzí ten včerajšok ale tak hádam ešte nie je neskoro

dasiacik
5. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Jaa som tuuuuu 😀 My sviatkujeme sami,aj ked
moji rodicia by chceli,aby sme s nimi.Lenze,mne to
pride take nespravodlive voci rodicom mojho :-/
Tak sme radsej sami.Inak,ja mam presne na stedry
den pravdepodobne ovu 😀

misha1986
5. dec 2012

@mirkamirkaa moja si tu??? tak ja konečne mám ovulku, len neviem či sme ju už neprešvihli ☹ bo sme nemali sexík 3 dni, ale dnes bude!!!!!

misha1986
5. dec 2012

baby vy už sem asi nechodíte, je tu nuda- išla som na fórom,, začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13,,

hannah_
5. dec 2012

@misha1986 chodime chodime 🙂 ja momentalne len cakam a cakam, dnes som len 6DPO, snazim sa nejak zamestnat si mysel, ale nejak sa mi nedari 🙂

misha1986
5. dec 2012

@hannah_ moja ozaaaaaaaaj ako si mala ty tú ovulku???myslíš, že dnes ešte je šanca???ked bol včera pozitívny testík???držímpalčeky, verím že vám to vyšlo

lienka19881
5. dec 2012

@misha1986 neviem ci je dobre pozerat na vysledok po viac ako polhodine... teda aspon v pribalovom letaku je vzdy pisane, ze po viac ako 30 minutach na vysledok nepozerat, lebo ze potom uz nemusi byt spravny....

misha1986
5. dec 2012

@lienka19881 hej čítala som to aj ja, ale ked ten test mi najprv machule ukázal a nikdy neboli tie čiarky jasné ani tá kontrolná čo tam má byť takže neviem čo t za testy a to mi dali tie drahé v lekárni

hannah_
5. dec 2012

@misha1986 Dakujem, dufam aj ja, ze vyslo. Vcera si mala prvy den pozitivny? to je urcite sanca, lebo vajicko sa uvolni do 12-48 hodin, a este potom zije max. 24 hodin. Takze sanca je obrovska 🙂
Mna zacalo hrdlo boliet vcera, tak dufam, ze nebudem chora, pijem cajiky, cmulam tabletky, tak snad to prejde. V nedelu by som chcela prvykrat testovat, to bude 10dpo a ked nebude ciarocka, tak vydrzim aj kym nedojde ms 🙂 Ja obdivujem babule, ktore sa snazia uz dlhsi cas, mne by z toho asi siblo, kazdy mesiac vyckavat.