Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@dasiacik no to este presne neviem lebo budeme piect so svokrou spolu tak sa asi este dohodneme ale najskor tvarohovy struhany a opiteho frantiskana kedze tieto dva kolace moj drahy zboznuje a na vianoce sa viac menej pecie pre neho lebo u nas kolace velmi neficia 🙂
@dasiacik a ty co peces?
@tanickaskorokubikova
Ten prvy ani nepoznam 🙂 Vy byvate so svokrou?
Ja klasika-medovnicky,linecke,medove rezy,vinove,
take susienky,kokosove jeze,plnene kosicky 😀
A to sme len dvaja 😀
caute babule, tak ja by som mala mat dnes ovulku, tak ideme s drahym na to, len co prideme z prace 😀 tak drzte palce nech plavci najdu svoj ciel 😀
@dasiacik nie uz nie, byvali sme spolu tri roky, a ona je vdova takze na vianoce je stale s nami 🙂
dnes boli za mnou dve baby so ziadostami na dovolenku s dovodom 'interrupcia'...tak neviem ci som bola viac nastvana, znechutena alebo smutna.....dokelu vsak zasady bezpecneho sexu sa hadam ucia uz v siestej triede na zakladke 😠 ....co mi ostatne by sme dali za to......
@t1na nooooooooo aj my sme teraz vynechali 3 dni, včera som robila ovu test ale ukázal mi len machule a ráno nan kukám a krásne dve čiarky úplne rovnaké, tak dnes ideme naplno na to, aj spermijky budúúúúúúúúúúúú , tak dúfam že už nebude večer neskoro, spravíme si pekný Mikulášsky večer 😀
Ahojte kočky, tak ja som MS dostala včera úplne tak že som ani chodiť nemohla a mohla si dať rovno plienku a dnes už skoro nič 😕 tak neviem že či to je normálne.. Miška držím palce to vyzerá dobre 🙂
@rica1 moja a čo to??? dnes úpne nič??? nechápem čo to, a krv bola riadna či nie moc???? a ktory DC si?? diky moja, len neviem či sme to už neprešvihli, ale dnes na to idem, aj ked si myslím že to už môže byť neskoro, a sexík sme nemali len 2 dni pred tým, no ak sa zadarí tak to bude chlapček 😀
No včera strašne niečo čo sa zo mňa valilo a dnes skoro sucho len trolilililinku:( inak my sme to minulý mesiac robievali tiež iba po večeroch tentomesiac keď skončia krámy tak zmeníme systém🙂.
@misha1986 no včera som bola tak 35DC keď som ich dostala? testy mám nakúpené tak už len dostatok sexovať 🙂 a hlavne v správnom čase, ktovie ako to vlastne funguje aby sme sa trafili presne do toho času ovulku test ukáže ale kedy vajko putuje a kedy sa môže presne stretnúť:D no uvidíme.
@rica1 no môže byť, tak ty môžeš mať tiež dlhší cyklus ako ja a ovu mať neskor cca na 22-23 DC skús začať robiť testy od 16Dc tak ako ja a budeš vidieť kedy je ovulka no a trafiť sa to j teda fakt umenie, ale tak ja dúfam že dnes to vyjde aj ked ma mrzí ten včerajšok ale tak hádam ešte nie je neskoro
@tanickaskorokubikova
Jaa som tuuuuu 😀 My sviatkujeme sami,aj ked
moji rodicia by chceli,aby sme s nimi.Lenze,mne to
pride take nespravodlive voci rodicom mojho :-/
Tak sme radsej sami.Inak,ja mam presne na stedry
den pravdepodobne ovu 😀
@mirkamirkaa moja si tu??? tak ja konečne mám ovulku, len neviem či sme ju už neprešvihli ☹ bo sme nemali sexík 3 dni, ale dnes bude!!!!!
baby vy už sem asi nechodíte, je tu nuda- išla som na fórom,, začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13,,
@misha1986 neviem ci je dobre pozerat na vysledok po viac ako polhodine... teda aspon v pribalovom letaku je vzdy pisane, ze po viac ako 30 minutach na vysledok nepozerat, lebo ze potom uz nemusi byt spravny....
@lienka19881 hej čítala som to aj ja, ale ked ten test mi najprv machule ukázal a nikdy neboli tie čiarky jasné ani tá kontrolná čo tam má byť takže neviem čo t za testy a to mi dali tie drahé v lekárni
@misha1986 Dakujem, dufam aj ja, ze vyslo. Vcera si mala prvy den pozitivny? to je urcite sanca, lebo vajicko sa uvolni do 12-48 hodin, a este potom zije max. 24 hodin. Takze sanca je obrovska 🙂
Mna zacalo hrdlo boliet vcera, tak dufam, ze nebudem chora, pijem cajiky, cmulam tabletky, tak snad to prejde. V nedelu by som chcela prvykrat testovat, to bude 10dpo a ked nebude ciarocka, tak vydrzim aj kym nedojde ms 🙂 Ja obdivujem babule, ktore sa snazia uz dlhsi cas, mne by z toho asi siblo, kazdy mesiac vyckavat.

@tanickaskorokubikova
A co peces? 😀