Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova paráda moja držím palce teraz to už určite vyjde, ja tento mesiac bez hlieniku ☹
@misha1986 dakujem aj ja dufam ze to uz vyjde, mrchu totiz necakam na stedry den takze to by bol krasny darcek 😀 😀
Inak babulky este som sa chcela spytat ako je to u vas po snazeni, vyjdu z vas spermosky hned alebo sa vam uz stalo ze vyjdu az na druhy den? Idealne by bolo keby sa vyjadrili aj nejake tehulky, lebo na nete som citala ze to znamena ze spermosky mali idealne prostredie na to aby sa dostali tam kam maju... Dakujem 🙂
@tanickaskorokubikova no zo mna niekedy vyjdu hned to ked hned vstanem 🙂 a niekedy ani moc nie, posledné dva dni dozadu nevysli 😀 len trolinku a to som ležala až do rána
@misha1986 ja nikdy po sexe hned nelezim 😲 furt potom sprcha, ciga...a naposledy vyslo len trosku a zbytok potom pomali cely druhy den...tak neviem
@tanickaskorokubikova no to ja nie, no naposledy aj mne presne tak - tak hádam sa zadarilo, no moonica by nám o tom mohla povedať, aj ked si myslím že to dáko neovplyvní otehu 😝
@misha1986 no mohla,mohla..praveze ja som citala na nete vyjadrenie jednej gynekologicky ze to znamena ze spermosky mali idealne prostredie aby sa dostali dnu 😲
@tanickaskorokubikova ked vytiekli alebo ked ostali 😀
@misha1986 no ked ostanu dnu a postupne vychadzaju, lebo ak vyjdu vsetky naraz tak sa s velkou pravdepodobnostou vraj nedostali cez krcok maternice...a ak nevyjdu to vraj znamena ze sa dostali cez krcok a ak sa jedna dostane k vajicku tak ostatne odumieraju a vychadzaju...len neviem co je na tom pravdy a chcela som aby nejake tehulky sa nam k tomu vyjadrili 😀 😀
@tanickaskorokubikova noooooooo môže to tak byť 😀 ale tak u každeho je to inak.kedy sa ti to tak stalo, včera???
@misha1986 v utorok sme sa snazili a v stredu cely den vychadzali 😠
@tanickaskorokubikova a v utorok si kolky Dc bola???
@misha1986 áno hlien som mala práveže tak dva dni predtým ako sommala poz. ovu test, a v deň pozitívneho testu som hlien mala až taký vodový a veľa, a v deň pozitívneho testu ma aj veľmi pichal vaječník predtým deň ani potom už ma nič nebolelo.. a aj tak nám to nevyšlo aj keď som mala pocit že proste akurát nám to vychádzalo aj sex aj test aj hlien 🙂 som strasne zvedavá a nedočkavá na tento mesiac
@misha1986 8dc
aj podľa mňa lebo aj bolesti aj hlien bol najsilnejší a iba vtedy mi vyšiel jeden krát pozitívny ovutest takže som si bola istá že sme to robili v správnom čase aj keby som nemala ten ovutest tak sme to vlastne robili obdeň takže keby bolo všetko ok tak by sme sa mali trafiť, to uvidíme ako sa bude dariť tento mesiac. dnes idem kupiť ovu testy mám doma iba tri.
@tanickaskorokubikova a mrchu dostávaš na 22 -25 DC???
@rica1 a na druhy den nevychadzaju?
@tanickaskorokubikova nie ja keď idem na wecko tak proste vtedy mám pocit že víde všetko :(
@tanickaskorokubikova myslím hneď potom na wecko, ležím možno minutu a nedá mi to a idem cikať a vtedy víde vždy dosť von
@rica1 ja nemala ani hlienu moc a vyšiel mi pozitívny!!!!!!! no treba sa len trafiť do tých hodín kedy sa vajko uvolní a putuje, ale je to ťažkéééééééééééé 😝 a kolky DC ked už ideš začať robiť testy? ved ked vieš že máš neskor, tak ti stačí neskor zača&ť robiť. a aké testy kupuješ??? sú drahé však, lauritka predáva lacno asi kupim od nej ak mrcha dorazí
@rica1 hm..tak ja neviem potom asi som dajaka divna 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova ni enie si, aj mne na druhy den vyjdu ale len troška 😀
@moonica monička moja kde si? potrebujem tvoj názor 😉
no ešte nejdem testovať ale mám cestu okolo lekárne kde ich majú najlacnejšie tak pôjdem tam cca 4,20 stojí 5 kusov a kupujem rapi clear, a lauritka ich má po koľko? a testovať začnem až od 15DC a podľa toho ako sa budem cítiť lebo ja tak v strede cyklu začnem pozorovať aj hlien aj bolesti tak viem že sa čosi môže chystať, no sexovať aktívnejšie začneme od 14DC dnes som iba 4DC
@tanickaskorokubikova no skôr to je lepšie že vychádzajú aj na druhý deň, to skor ja som divna lebo ja niekedy aj potlačím aby vyšli všetky 🙂 lebo som si povedala že to je jedno že ak by mala byť jedna tá ktorá to všetko rozbehne tak tá sa tam dostane asi hneď nie? kokos ja už neviem

@mirkamirkaa
@dasiacik kde ste kocky?