Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@dasiacik tak ja nevim ja som lenv tejto teme takže neviem v sukromke som nebola
Píšem jak maďar 😀
@dasiacik s ludmi? robim mame s priatelom autoservis aj predajnu autodielov a ja pracujem v tej predajni
@dasiacik tonič
@mirkamirkaa
Ejha,podnikateľia 😀 Ľuďom nikdy nevyhovieš.
@mirkamirkaa moja a vieš spraviť súkromku??? to tu zž bude potom ticho, ved nemusíte sem všetko písať, kde robíte čo robíte, kedy sexujete atd.... čo ja viem, ak ju vytvoríte pridám sa 😉
babule tu je tá súkromka 🙂 ste tam🙂
@moonica a možme sa pridať aj na facebooku 😀
@tanickaskorokubikova nemozem sa pridat? 🙂 ak nie, nevadi 🙂
@lienka19881 si tam 😀 😀 😀 len mi dlho trvalo kým som zistila ako sa tam pridávajú další
@tanickaskorokubikova mozem aj ja? Ci? :D
coooo? to ste vsetky odisli? ☹
jeeej tak to my sme sa tu zrusili?? ☹
@mirkamirkaa ahoj Mirka, inak čo sa týka toho pošmatrania, ja som čítala to ako sa má kontrolovať krčok maternice ale to ja npr nedokážem:( ostane mi normálne z toho slabo, a moja sesternica normálne u gynekológa vždy odpadne a ja väčšinou tiež mávam také stavy že mu tam ledva obležim na tej koze keď už som tam. Dnes začínam s tými ovutestami a kúpila som si včera femibion 800 , predtým som mala obyčajnú kyselinu listovú teraz skúsim toto. a včera som vypila asi liter grepového džúsu lebo mi tak chutil a stále som bola smädná a vodu som nechcela, no neviem či už niesom prekombinovaná z toho všetkého 😀
no oki, dám foto, my máme v meste tri lekárne a v každej mali čo som sa pýtala ale ceny boli rôzne ja som ho kúpila za 11 eur, máme jednu taku kde majú všetky veci oveľa lacnejšie ako v iných. ale ten femibion je tiež listovka len tam ma ešte niečo pridané, tak ak Ťa nafukuje tak asi aj z tej bude, no ja zápchu mávam tiež ale ciga a káva to istí 🙂 nefajčím veľa skoro vôbec ale niekedy si dám. Som tak rozmýšľala že či to je vôbec potrebné, naše mamy nebrali počítam že žiadnu listovku alebo podobné veci.
@rica1 no veru určite nič nebrali a nebrali ani ATK tak to bbude asi tým............ ale ja si myslím, že na nás len zarábajú doberiem listovku čo mám a už nekupujem nič, až ked budem tehu......ale tá alchemilka má asi niečo do seba, skúsim ju teraz začať piť ak mrcha príde, nech sa mi troška upraví cyklus. škoda že nie je leto, by som si ju nazbierala čerstvú
tento femibion je že jedna tableta denne to sa dá ustriehnuť lebo inak som na to lajdak že zabúdam. ja som antikoncepciu brala len jednu dobu ale nie dlho, a cyklus som mala pravidelny ale ako som viackrát už písala teraz mi to začalo blbnúť, no a alchemylku som pila cca dva mesiace dozadu vybrala som tri krabičky tých čajov a inak v lete na našej záhrade sme jej mali spústu a vždy som ju akože trhala že si uvarím a nakoniec z toho nič nebolo ja som na toto neni, ja som komerčná radšej kúpim čaj a je to jednoduchšie ako umývať tie listy čerstvé potom to variť a tak 🙂 takto zalejem a mám 😀
INAK BABY NAJPRV KLIKNITE NA ODKAZ MOZNO TAM STE ANI O TOM NEVIETE 😀 😀 😀 😀
Ahojte baby,dufam,ze ma k vasej debate vezmete 🙂 snazilkujeme prvy mesiac {este tak neoficialne }. Bola by som stastna keby to vyslo hned ale neocakavam zazraky...Problem je vsak v tom,ze neviem kedy mi prebieha ovulacia kedze po vysadeni HAK je moj ciklus uz 9 mesiacov totalen nanic...bazalna teplota je vysoka a ja dostanem menzes..nechapem...uz 9mesiacov som na vyvolavackach a neviem dojst k svojmu cyklu...naposledy vsak mi prisla mrcha sama 2 tyzdne po tej z vyvolavacky ,tak dufam,ze to je uz ono...no a odvtedy sa snazime...menzes mi meska uz tyzden,ale neprikladam k tomu ziaden vyznam,lebo mne meska alebo sa nedostavi vobec bezne...takze neviem no...maly ste s tym uz niekedy skusenost? pekny dnik snazilky 🙂
@ceresnicka1990 apropo...posledne 2 tyzdne mozno aj viac ide zo mna hudty biely hlien a asi tyzden ma bolia prsia...prikladam to menzesu ale zatial nic ...brusko pobolieva raz za cas a vajecniky tiez...
@ceresnicka1990 ahoj, všetky snažilky najnovšie z tejto témy sa presunuli do súkromnej témy ktorú založila taniskaskorokubikova
@ceresnicka1990 moja nechod na vyvolávačky zakaždým ked ti mešká bo normálnej mrchy sa nikdy nedočkáš, ja byť tebou normálne počkala nech sama od seba príde aj ked mozno dlhšie budeš čakaať ale počkaj a doki to nijako nerieši?? niečo na úpravu cyklu po takej dlhej dobe by ti mohol dať......
ceresnicka1990...vitaj u nas...ja som vysadila ATK v septembri....cyklus nabehol na 30 dni, namiesto obvyklych 28, ale mrcha ma teraz dokaze poriadne potrapit....tak len dufam, ze uz pride iba par krat 😀 alebo najradsej vobec nie.
ahojte baby, vcera som bola na preventivnej kontrole u dokiho..a povedal mi, ze na 17DC sa mu zda maly folikul..tak mi dal Clostilbegyt a Duphaston...mate nejake skusenosti?? neviem, ci to zacat uzivat..ked zatial len 3 cykly sa snazime... 😒 . dakujem za vsetky rady.. 😉

@mirkamirkaa
Aj ty robíš niečo také? 🙂 Ja som tiež tento mesiac,asi prvý,predpokladám,že dobre vystihla ovu 😀