Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 ako teraz sa mi stalo prvy krat ze som netusila kedy ju mam. vobec nic mi nebolo. to to sa mi nikdy nestalo. stale viem presne kedy ju mam. a nevadi ak to vzdy zo mna vytecie ci nieco aj ostane vo mne i ked lezim aspon pol hodinu a aj si zadok podkladam vankusom
@anett6212 beriem kys. listovu, uskodit nemoze, a v zimnom obdobi neprijimam tolko zeleniny a ovocia, tak ju aspon takto doplnim, ked uz nic ine.
rozmyslam kedy zacat snazilkovat, minuly cyklus 6DC kopa hlienu, teraz 7 DC hlien nikde 🙄
@anett6212 no o grepovom dzuse sa tu daco pisalo, tak ze reku skusim, vypila som za tri dni asi 4 litre a akurat tak na tycku mi uz potom bolo, asi som bola prekyslena, ale niektore baby spominali, ze mali z neho pekny hlien. a alchemilka sa pije od zaciatku mrchy do zaciatku ovulacie, lebo tehotnym zenam skodi, tak aby naaahodou, kebyze sa zadari. lepsia je sypana, ale ak ti je pohodlnejsie kupit v nalevovych sackoch, kup tu
@palculienka2011 tak mne ten femibion robi dobre lebo som mala zle vysledky krvi a uz sa mi prestalo tocit v hlave a aj zelezo sa mi upravilo a ja nie som kamaratka s ovocim a zeleninou. jem to velmi malo.
@gelinka75 koki to si uz 6dc mala hlien?? my sme zacali pracovat hnedpo skonceni MS 🙂
@anett6212 no ked beries femibion, tak ti listovku ani netreba, na mna je femibion moc drahy, preto si hovorim, ze listovka mi musi stacit 😀 😀
@palculienka2011 vyskusam tu sypanu. a aj ten dzus vyskusam, ale budem ho pit len po pár pohároch denne aby ma žáha nezačala páliť. a to 100% džús?
@palculienka2011 ja som brala listovku, ale vraj mi telo tu kyselinu dobre nevstrebavalo tak mi bolo zle z toho. tak mi odporucil femibion
@palculienka2011 hej mala som od 6-12DC kopec toho bolo, takeho tahaveho, obcas sa menil na vodovy 🙂
@anett6212 mala som 100% aj 50%, 100% mi viac chutil (tesco ho ma-tesco znacka za 1,19e)-no nekup to 😀
@katuska54 my sa snažíme už asi rok, zatiaľ nič ☹ možno kvôli tým mojim malým folikulom.... teraz po liečbe som sama zvedavá, čo príde.... od víkendu ma bolia prsia, čo sa mi nestáva, začínajú ma bolieť až tak 2 dni pred mrchou a tá má príjsť v nedeľu až..,.. a tiež cítim vaječníky - oba, ako pred mrškou.... môže to byť však aj liekmi... radšej si nič nenahováram....
@palculienka2011 dobrá cena. uz viem ze zajtra nejdem do kauflandu ale do tesca 🙂 sice aj v kauflande isto nieco bude skusim aj tam pozriet 🙂
nás boli minulý týždeň pozrieť 3 kolegyne s ratolesťami, tiež to bolo ťažké.... som sa pomojkala so všetkými a v tichosti som im závidela... ale v dobrom 😉
@fifitko25 jeeej, tak mi budeme necakat na mrchu spolocne, tiez ma dojst nedelu/pondelok 😉
@palculienka2011 jeeeeeeeeeeeeeeeeej a ty už cítiš niečo teraz?
ahojte babenky, tak tu je moj dnesny graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
co poviete, kedy bola teda ta ovulka?
@purina12345 waaaaaaw , parada 😀 😀 😀 😀 a kôli čomu si dnes bola na kontrolu?
@fifitko25 tazko povedat, co su realne priznaky a co moja psychika 😀 😀 😀 😀 ale tak celkovo ma boli brucho jak keby som to mala dostat, hlavne rano a neskutocne ma bolia prsia tym "mojim predmrchovskym" sposobom, tot vse
@lucecita hej ja viem, ale nejak sa mi nechce 😀 😀 unavena som ... teplotku meriam http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 ty mas aky graf?
@palculienka2011 aaaaaaaaaaaaj mňaaaaa 😀 prsia ma začali bolieť cez víkend, sú citlivejšie na dotyk, také napnuté a tiež ma pobolievajú vaječníky ako pred mrškou..... toto mávam tak 2-3 dni pred mrškou, teraz sa to objavilo už o týždeň skôr....
@fifitko25 a zajtra si idem kupit tehu testy, nech som vyzasobena, dozvedela som sa, ze mamatest 10 je super a su tam rovno dva kusy, tak jeden spravim 17teho-lebo 17je moje stastne cislo a druhy 19teho 😀 😀 😀 😀

@lucecita co si tehotna? 😀 😀 😀 😀 😀