Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ovu test
baby takze takto:
test by sa mal robit 5 az sedem dni, ak mate napr 28 dnovy cyklus, cize ovulka by mala byt 14 tak zacnite 11 ale 12 a pokracujte az kym ukaze (potom sa uz nema)
kto ma 34 dnovy cize ovulka by mala byt 17 den zacne uz od 14,15
a kto ma nepravidelny vyberie si ten najkratsi cyklus za posledne 3 mesiace a robi podla toho
nema sa robit rano ale az po 10 a do vecera , staci jeden za den
ahojte babule. Dnes je krasny den 🙂 super na pozitivne naladenie 😉
@lenkaa33 ano mame ovulku aj MS cca narovnako.to by bolo keby narovnako aj zamiesime tento mesiac 🙂
ja som si robila kazdy den o 14:00 tie testy.od obeda som uz nic nepila pre istotu.len raz denne.iba raz som si pokusne urobila rano,naobed a vecer a bolo to tam fakt vidno. som zvedava ako ti vyjde ten progesteron,ked testik nevysiel a ani hlienik nebol..hm.a nebudes teda robit testy tento mesiac ci budes?
@lenkaa33 hej,krasny den!slniecko a oteplenie.kto ma ovu a snazilkuje sa dnes?priznajte sa??!!🙂
dnes som bola teda u gyn,zobrala mi krv.mam zavolat buduci tyzden ze co dalej.tak som sa moc nedozvedela...
sa ma opytala,ze naco to chcem-tak kukam na nu,ze ci je normalna 🙂)) dufam,ze hormoniky setky dobre dopadnu
@zuzuzu30 budem robit testy tento mesiac, jasne 😉 pokusim sa tento mesiac robit tie testy doslednejsie a kupim si asi aj ten na sliny a budem porovnavat 😉 Na tie vysledky progest testu som zvedava aj ja, ci ovula bola alebo nie. ja som dnes pozerala kalendar a ked som mala hlienik v minulych mesiacoch, tak bol na 12 den. to znamena, ze ovulujem na 13? Minuly mesiac som bola u doktorky na 13 den a povedala mi, ze ovula pride 36-72 hodin. a na 15 den som mala troska vyraznejsiu druhu ciarku na ovu teste. Kedy zacnes testovat? zacneme spolu 😎 ?
@zuzuzu30 budes vedeit vysledky buduci tyzden a bolo by fajn, aby si isla aj na ultrazvuk buduci tyzden, aby videla, ci mas vajicka a ake velke, reakcia tvojej doktorky je cudna. Povedala si jej , ze sa uz snazis dlhsiu dobu? normalne ich musis aj oklamat ( bohuzial ), ze sa snazis aj rok, aby to zacali riesit. Nastastie moja doktorka zbytocne neplytva mesiacmi a kazdy mesiac nieco nove. Tento mesiac mi chce pozriet, ci mam priechodne vajcovody, tak som zvedava. dufam, ze su priechodne 😉 Ja idem vo stvrtok, tak uvidim, ci su vajka a kolko a ake velke. A som celkovo zvedava, co mi povie, kedze som neotehotnela predosly cyklus aj napriek tym tabletkam, co beriem na podporu vajicok a ovulky. Ktory den mas zavolat na vysledky? Bolo by dobre, keby ta pozrela buduci stvrtok alebo piatok na ultrazvuk , ci sa vsetko pripravuje na ovulku. to je 2 minutova zalezitost. A buduci vikend obidve uz IDEME NA TO v plnom prude 😀 😀
@seraa no ty mas pred sebou pekny vikend ;) plny snazilkovania ...pijes aj grepovy dzus? ten podporuje plodny hlienik. Tak do toho!!! 😉 drzim palce, nech ti to vyjde . A je dobre sa snazit aj pred ovulkou, spermijky vedia prezit v tvojom tele niekolko dni, tak to pre istotu poistite 😉
dakujem 🙂
hehehe vidim ze aj ty si ready do boja 😀
ja, kyselina listova len tyzden, cajik 4 dni .. hehe ja viem som spomalena.
a dhupaston ano na predpis, lebo mam jeden hormon co mi zavcasu klesa
zatial len 2 cykli som ho brala teraz bude treti...
hm takze grep pred a ananas po , diiik 🙂
Dievčatá , odporúčam bylinky v tinktúrach od českej bylinkárky pani Podhornej. Veľa dievčat z okolia bralo tieto bylinky a s úspechom 😉 . tu je link na kúru, odkiaľ ja nakupujem http://www.zdravysvet.sk/kategoria/bylinkaren/g...
@lenkaa33 neviem presne ci ovulka je hned ako mas hlienik alebo az po..hm.ale pri ovu testoch je napisane,ze ked vyjde pozitivny,tak do 24-48hod dojde k ovulke.takze ja by som chcela zacat testovat 12 al 13DC,kedze minuly mesiac mi vysiel pozitivny test az 17DC (tzn ze ovu mohla byt as 18 al 19DC). jasneee,zacnime spolu testovat,aspon mozeme porovnat potom..
@eternity009 dakujeme za tip.tie kvapky nepoznam sice,ale ja mozem odporucit na upravu MS kvapky od Valovica.dostat ich v lekarni a spravidelnil sa mi cyklus z nich.a este sa z nich aj zvysuj libido haha.tak pekny wknd,snazilkujte sa poriadneeee 🙂
aká reklama ? Neviem ako napísať, alebo poradiť o tých bylinkách aby to nebola reklama 😉. Bylinky v tinktúrkach sú najsilnejšie. Naša neterka sa snažila o bábätko 8 rokov a nič no a po pólročnom užívaní tých byliniek od pani Podhornej otehotnela. Dnes má Ninka 3 rôčky 🙂.
@ babenky
ako dlho trva ovulacia, je to vzdy len jeden den? alebo viac?

@zuzuzu30 vyzera to, ze my dve mame ten cyklus rovnaky, z coho sa velmi tesim 😀 😀 Takze ovulku budeme mat rovnako alebo jeden den rozdiel. zajtra ti bude asi brat krv na ten hormonalny obraz ( alebo ako sa to vola ) . Ja som bola na ultrazvuku pred ovulkou. Mala som 3 vajicka. Nepovedala vsak ako su velke. To sa musim opytat tento mesiac. A potom som isla na 23. den na krv, aby mi zistila hladinu progesteronu, co vysledky este neviem, pretoze som jej nevolala, ale mi povie buduci tyzden 😉 Mam tabletky na podporu ovulky,preto som mala 3 vajicka. Uvidime, aky bude mat dalsi krok moja lekarka. Tak zajtra informuj ako dopadla navsteva gyn 😉