icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lenkaa33
9. feb 2013

@acerka11 anoooooo, 2 x za den, opytala som sa jej to dvakrat pre istotu. Povedala mi to minuly cyklus a aj tento. Hahaha. Bolo to velmi ZA BAAvneeee minuly cyklus u nas. Teraz to tak nebudeme robit, ziadne 2 x za den. Ak sa to ma vydarit, tak sa vydaria aj na jedenkrat. Ale budeme urcite poctivo snazilkovat, ale nie prehnano. 😝 A ty ako? Inak aj ked tvoj nema dobry spermogram, nikdy nemozes vediet, zazraky sa deju 😉 a moze sa podarit uz aj teraz 😉

lenkaa33
9. feb 2013

@zuzuzu30 😀 😀 😀 ja to nezohrievam, ale v navode je napisane, ze mam pockat, kym moc bude mat izbovu teplotu cca 20 mimut. A mam mat pri sebe hodinky alebo stopky 😀 . Asi aby som vedela vsetko nacasovat. Podla navodu z toho robia normalny projekt 😉 . Tiez mam poharik, no neviem, dnes nemam ani kedy urobit tie testy, sme v pohybe cely den. A este si odstopovat tie 2 hodinky bez pitia. Ja len dufam, ze budem ovulovat zajtra alebo z nedele na pondelok, pretoze inak mam technicky problem 😝 moj drahy je prec ☹ Tak vela stastia pri snazilkovani tento vikend. My sme zacali vcera rano, dnes chcem dat pauzu. Podam hlasenie o vysledku testu dnes vecer. paaaaaaa a pekny vikend

gabuliatko84
9. feb 2013

@lenkaa33 ahoj,no niekedy je to kazdy druhy niekedy kazdy treti.zalezi aj od toho ako unavena je polovicka a potom chodieva na tyzdnovky az desat dnovky obcas takze tym padom je to tahsie... 🙂 ale po tych niektorych pribehoch co tu citam tak to nevzdavam a verym ze sa mi to raz podary... 😀 nadej umiera posledna tak sa vravi..a neboj aj tebe sa to podari ....

acerka11
9. feb 2013

@lenkaa33 no a neuvažuješ zmenit doktorku ak je taka divna?......mozno by to za pokus stalo.....vies to mas tak ze co doktor to iny nazor......moj manzel chvalabohu nema problem s tabletkami ak mu to prikaze niekto v bielom plasti.......a su to aj tak len vitaminy takze uskodit mu to nemoze 🙂

acerka11
9. feb 2013

@lenkaa33 mysnazilkujeme tak raz za dva - tri dni.....ked som vravela doktorke ako je to unas tak ma pochvalila ze super len tak dalej snazilkovat.....vravela to v tom zmysle ze je velmi dobre ze niesme par ktorý caka len na ovulku a potom sexuje hlava nehlava.......neviem si celkom dobre predstavit sexovat každy den 2x za den......to by nas jednak veli nebavilo a neviem ocom by to vlastne bolo.....ved spermie preziju v tele aj 3 dni udajne....inac ja mam cyklus jeden mesiac 29-30 dni a druhy 34-35.....moja doktorka vravela ze je to v pohode tak neviem ale niekedy mi pride ako bosorka.....ked som unej bola v januari povedala mi den kedy bude ovulka (to este chapem videla na sone folikul) ale trafila presne den kedy mi pride mrcha (to som bola mimo ked mrcha dorazila kedze vidis podla cisel cyklu ako to lieta)

acerka11
9. feb 2013

@gabuliatko84 aj my snazilkujeme kazdy 2-3 den.......jasne nevzdavaj nic......vsetky budeme onedlho tehu len treba tomu verit......ja mam sice tiez stavy kedy uz tomu neverim ale to sa snazim rychlo zahnat prec a mysliet nato ako to uz oznami manzelovi je sa to podarilo

gabuliatko84
9. feb 2013

@acerka11 ahoj.to ano ale zakazdym to sklamanie mesiac co mesiac a zas ta mrcha dojde...teraz mi je divne uz dlhsiu dobu ale nadavam tomu velku nadej.potom co som citala tu tak to urcite nic nieje...no snazim sa a hlavne vyuzivam kazdu chvilu kym je doma a neodyjde prec...ale tiez nad tym v poslednej dobe rozmyslam ake by to bolo.a robis nieco preto aby sa ti to podarilo viac??beries nejake vitaminy alebo nieco.

acerka11
9. feb 2013

@gabuliatko84 viem presne ocom hovoris(myslim pocity sklamania).....ked si spomeniem kolko testov som uz obcurala tak mi je az do smiechu.......a ked si spomeniem ze som brala anti abi som neotehotnela tak z toho mi je zle dvojnasobne.....keby som to tusila ze to nebude take easy tak by som sa na HAK vybodla a nezrala ten bordel.....posledne 2 cykli som sa ani k testom nedostala co ma mrcha prekvapila.......aj ja sa nadejam kazdy mesiac a verim ze sa to uz podari.....citam stale neake noveclanky ako nato aby som otehotnela co najjednoduchsie a ako pomoct pomalsim spermiam (co je nas pripad zatial) k vajicku.......no specialne neorbim nic len beriem kyselinu listovu.......po kazdom sexe mam nohy min 15 min vylozene hore a podlozenu panvu vankusom......snazime sa snazilkovat vecer aby sa spermijky v noci mohli v klude pohybovat kam treba.....manzel berie vitaminy ktore mu boli nasadene po vysetreni spermiogramu.....

gabuliatko84
9. feb 2013

@acerka11 no ja som zacala brat kys.list.minuly tyzden.a citala som ze aj grepovi dzus je dobry...inac my tiez vedsinou skusame vecer a to mam nohy vylozene alebo lezim aj hodku v klude rovno ale trochu sa obcas nadvihnem... 🙂
ja som bola zozaciatku velmi sklamana,potom ma to na nejaku dobu preslo a teraz zas v poslednej dobe ma to chytilo,a myslim na to kadzy den a skoro kazdu volnu chvilu.a teraz som nasla tuto stranku tak si obcas precitam nejake pribehy.a ked to clovek cita tak si povie,sokazali to iny tak aj my...
k dk.by som mala ist na kontrolu v marci a ze ak nic nebude tak by mal ist aj priatel na spermo gram tak uvidime...

acerka11
9. feb 2013

@gabuliatko84 my ak neotehotneme za dva mesiace tak manzel pojde na kontorlny spermiogram ci tie tabletky co berie zabrali a az potom sa uvidi teda co dalej.......ale verim ze sa na ten kontrolny spg uz nedostane 🙂 a aj ty ked pojdes k dk v marci tak s dvoma čiaročkami 😉

gabuliatko84
9. feb 2013

@acerka11 to by som bola rada,ale ked sa kazdu chvilu vrham na priatela tak az zhrozeny zomna ze co sa to somnou dej.co ani ja sama neviem.bo nie vzdy som mala taku chut na sex ako tieto posledne dni...
ak sa smiem opytat kolko rokov mas??

eternity009
9. feb 2013

na víkend si kuknite úžasnú animáciu vzniku života 😉

https://www.youtube.com/watch?v=0A5qN3URxHU

odporúčam s hudbou 🙂

zuzuzu30
9. feb 2013

@lenkaa33 to vobec nemusis takto sofistikovane merat dla mna.ja som to merala obycajne,ocuras a hotovo a ukazalo mi vysledok.teraz som si robila,este tam nic nemam.ja myslim,ze mne to dojde v nedelu vecer alebo v pondelok vecer. sak a nakolko ide drahy prec? keby ste si dali "ciselko"🙂 pred jeho odchodom a ked pride,mozete to trafit 🙂 my sa chceme snazilkovat este cely byduci tyzden,kazdy 2.den.takze teraz sa budeme v nedelu vecer snazit🙂 a ovulka asi pride,lebo sa mi zda,ze nejako "opeknievam" haha.pekny wknd!!! A snazime sa podme podme 🙂

zuzuzu30
9. feb 2013

@acerka11 ja som na tom presne ako ty.tych ocikanych testov,posledne cykly ma MS prekvapila skorym prichodom a o tej svinskej HAK sa nebudem radsej ani vyjadrovat! ale uz sme na dobrej ceste a urcite sa coskoro zadari 🙂)) a ja skusim popracovat aj na tom,aby som na to stale nejako nemyslela - idem sa dat na cudzi jazyk. proste inym projektom skusim zamestnat moj mozocek 🙂

zuzuzu30
9. feb 2013

@eternity009 uzasne video! to je naozaj maly zazrak ten zrod zivota 🙂 a plne s tebou suhlasim,sme sucastou prirody a v prirode existuje na vsetko liek.syntetika je skor o biznise. ja preferujem bylinky a prirodne metody,vzdy ked je to mozne.

veeeron
9. feb 2013

Ahojte snažilky tak pridávam sa aj ja do tejto skupiny...držím nám všetkým silno palce aby sa nám to už tento rok konečne podarilo....🙂

sudabe
9. feb 2013

Ahojte snažilky ja sa s manzelom pokusam už cez 2 roky a nic stále to sklamanie keď pride mrcha má ničí tiež už kolko krát som si namyslala že už som tehu keď mi meskala zrobila som si test a nic...... manžel má problém zo spermiamy bral vitamini aj dajake antibiotika a nic idem to riesit umelym oplodnenim hoci stále dúfam že sa to podari normalne. držím palce vsetkym nech vám to vijde

tana85
9. feb 2013

smiem sa pridat? 🙂 je to uz nejaky mesiac, a preto ako veeeron, nech je tento rok uspesny

eternity009
9. feb 2013

@sudabe skúste s manželom spoločne gemmoteriapiu, už som tu o tom písala. Konkrétne manžel kúru K08 a ty kúru K05. Manžel aj ty aspoň 2 kúry po sebe. Aj keď to idete riešiť umelým oplodnením, aj tak je dobré brať tieto bylinky, aby boli dobré vajíčka a spermie 😉

acerka11
9. feb 2013

@sudabe ahoj.....manzelovi sa spermiogram nepolepsil ked bral tie lieky?........to si sa ty rozhodla ze to ides riesit cez umelko alebo vam to odporucil neaky lekar?......aky ma tvoj manzel problem so spermiami?....my mame tiez(mame ich trochu pomalsie) moj manzel tento mesiac zacal uzivat vitaminy na dva mesiace tak uvidime co bude na kontrolnom spg.....ale dufam ze tam nepojde a budeme tehotni.......nevzdavaj sa 😉

sudabe
9. feb 2013

@eternity009 a kde by som malá ist na tu gemoterapiu? o tom som ešte nepocula díky
@acerka11 manžel tam už ani nesiel ale prvý spermg mu rozbili a doktor povedla že ho má velmi zlý velmi málo spermií pomalé , vtedy nám už odporucil ume. opl. potom isiel ešte na nějaké vytery to bolo dobre a 3 mesiace bral vitamini a skusali sme to výše pol roka a nic tak som už objednana v centre asistovanej reprodukcie stále som dufala že tam nemusíme ist ale ideme mám už 30 tak už nechcem čakať

eternity009
9. feb 2013

@sudabe gemmoterapia to je liečba bylinkami (z latinského gemmos -púčik) - tinktúrami z púčikov rastlín. Kukni si dozadu príspevky (dve, tri stránky), písala som tam, kde sa dajú tieto bylinky zohnať a kde je aj poradňa s českou bylinkárkou pani Podhornou, ktorá ich vyrába. Gemmoterapia je najúčinnejšia forma fytoterapie, pretože sa bylinka zbiera, keď pučí. V púčikoch je najväčšia sila rastlinky. Púčiky obsahujú zárodočné bunky, preto sú tak mimoriadne účinná. Jednoducho sa užíva

permonca
9. feb 2013

@zuzuzu30 tak teda idem verit ze tento rok bude naozaj plodny🙂

kessica
9. feb 2013

19.DC sice este neni pozitivny,ale viac ovu testou doma nemam cize ratam ze zajtra bude pozitivny 🙂
Uvidime aka bude teplotka . . . bo dnes som klesla ako pred ovu 🙂

lenkaa33
10. feb 2013

@gabuliatko84 tak taky problem mam aj ja , ze mm niekedy nie je doma. Omto je to troska tazsie. Ale ved jedneho dna musime trafit ten spravny den 😉 Ked pocuj pripady, ze za akych okolnpsti niektore zeny otehotneli, tak ti poviem, ze verim aj na zazraky 😉 . Takze,,ked to ma prist, tak to pride. Len sa treba troska popasovat. Chodis k doktorke nejak pravidelne? na sono a tak?

lenkaa33
10. feb 2013

@acerka11 mne sa ta moja doktorka celkom pacila, ja som ju vymenila pred par mesiacmi,,len poslednu navstevu bola troska cudna. Uvidim buduci mesiac, ked k nej pojdem, ze aka budema asi sa jej budem vypytovat. Ja mam vzdy na nu otazky nejake 😀 😀 , ze a toto takto a vraj toto a na nete som citala tamto....lhaha

gabuliatko84
10. feb 2013

@lenkaa33 ahoj.no k doktorke mam ist az teraz po roku,kedze sme sa sacali snazit len pred rokom.tak uvidim co povie.
to ano niektore pribehy tu su naozaj super a vsetkym to moc prajem.ty sa uz kolko snazis?

lenkaa33
10. feb 2013

@acerka11 my sa tiez snazilkujeme aj mimo ovulky 😀 ibaze niekedy je mm prec, tak je to troska zlozitejse 😉 a to 2 x za den, to je ozaj uz velmi cudne. Na zaciatku vztahu by sme vedeli aj 5 krat denne, ale po niekolkych rokoch manzelskeho zvazku, uz je ten vztah aj o inom ako sexikovani 😉 a to je super, ze mas taku bosoracku doktorku 😉 kazdykrat ked ju vidis ma pre teba nejake riesenia ?moja mi da take velke rozpatie ovulky, ze 24-72 hodin 😀 , no to viem aj sama 😉 . Ja rozmyslam, ze jej na buduci mesiac, ked ju uvidim, tak navrhnem IUI, take cakanie ma uz nebavi. verim, ze by prisiel ten den aj prirodzene, ale kazdy mesiac to sklamanie 😖 😖 ....... troska tomu dopomozem 😉 ..... uvidim, co mi povie 😝 . ja mam tento vikend niekedy ovulku, tak mozno to vyjde. 😉

lenkaa33
10. feb 2013

@gabuliatko84 ja sa snazim od augusta 😠 . takze nie je to rok, ale nemam 20, aby som vyckavla, takze je som abehla k doktorke po 2 mesiacoch asi, ze sa nedari 😎 😎 . Ala by si ist k doktorke a zacat riesit, pretoze niekedy trva velmi dlhu dobu, kym zistia, kde je problem. a tvoj drahy by mal ist a spermogram, aby sa hned na zaciatku mohol vylucit jeho problem. Pretoze muzi sa tomu brania a potom zena chodi aj dva roky po vysetreniach a nakoniec je problem v muzovi. a treba len nejake vitaminy pre neho a moze sa to napravit 😉

lenkaa33
10. feb 2013

@zuzuzu30 takze vcera, v sobotu, som si za pochodu robila testy. dva. jeden okolo pol tretej a tam som mala aj druhu ciarku, dost tmava, ale nebola tmavsia ako ta kontrolna. brala som to ako uuuspech v porovnani , ked nemam nic. druhy test som robila o 18.30 aiba jedna ciarka. ta druha ciarka biela. ani duch. tak nechapem. skusim dnes okolo druhej urobit test a uvidime. Ty si vcera nemala ani dusika? Daj teda vediet aky budes mat dnes. Ano, zajtra rano ( pondelok ) snazilkujeme 😀 😀 a potom az v stredu vecer 😝 . tak som zvedavaaaaaaaa. tento mesiac nam to vyjde, ved robime vsetko ako sa ma a je aj ten februar, valentin ako si spominala