icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzuzu30
13. feb 2013

@lenkaa33
@acerka11 inak baby.ja uplne verim,ze to teraz vyjde! ale az by nahodou,tak mozeme mat novy plan.kedze sme sa poctivo snazili - bylinky,cajiky a nic,mozeme potom skusit opacnu metodu - nejaky pohodovy wellness wknd/dovolenka a opit sa s drahym a skusit tak,hm? to bude nas back up plan 🙂 ale urcite ho uz nestihnemeeee

mistisa
13. feb 2013

@veeeronno super tak budem drzat palceky aby sa co najskor podarilo 🙂 uz ked je vsetko oki nic tomu nebrani tak nech len nabehnu tie dve palice 🙂 takze ste neboli v ziadnom centre este?
@zuzuzu30 . my snazilkujeme skoro 5 rokov ale mam strasne PCOS vajecniky a velmi tazko priechodne vajickovody takze neni sanca prirodzeneho otehu.teraz cakame na nejake vysledky a doktor mi posle ziadanku a ideme dat na poistovnu na IVF.tak snad tam prvy pokus vide 🙂 a vy @zuzuzu30 kolko snazilkujtete? napisala som vas obidve nech to nerozpisujem dva krat 😀 😀

lenkaa33
13. feb 2013

@zuzuzu30 sme v tom, sme v tom, sme v tom .... 🙂 😉 🙂 😉 😀 😀 😀 a pre totreba cerstvy ananas 😉 konzerva je a nic. Cerstvy ananas na 5 casti a papat aj ten stred. papat 5 dni iba. netreba sa predavkovat. Jeden kusok denne je potrebna davka 😉 . nieze spapas cely ananas za jeden den. dodrzuj davkovanie 😉 a iba 5 dni 😉

sonika84
13. feb 2013

ahojte, uz treti mesiac snazilkujeme. No zatial nie moc uspesne 😒 . V piatok cakam mrchu dufam ze bude presna, a snazilkujem sa dalej. Dufam ze mozem zdielat svoje pocity spolu s vami, predsa mame len jedno spolocne 🙂 prajem vam skore kolajnicky

mistisa
13. feb 2013

@lenkaa33 gratulujeeem 🙂 tak super tak ananas robi zazraky . tak supeeeer posielaj tehu virusiky 🙂

mistisa
13. feb 2013

@sonika84 ahojkaj 🙂 zatial je to malinko nemusis sa bat 🙂 urcite sa podari budem drzat palceky. inak mavas presnu mrchu?

lenkaa33
13. feb 2013

@veeeron oki, len to neprezen davkovanim 😉 vsetko s mierou. ten stred ananasu hlavne obsahuje bromelain, ktory pomaha k uhniezdovaniu. dalej v tehotenstve vo velkom mnozstve uz nie je dobry, velke davkovanie ( 7 ananasov ) moze viest k negativnym ucinkom. Preto rozdel cerstvy ananas na 5 casti a kazdy den jeden. po dobu 5 dni. 😉 juuuuuuuj,sme to ale bojovnicky 😉

sonika84
13. feb 2013

@mistisa ahoj, ano je vacsinou presna, hore dole 2 dni. Viem ze je to kratucky cas, len tuzba je vacsia 😉 dufam ze aj tebe sa to skoro podari 🙂

mistisa
13. feb 2013

@veeeron super tak budem drzat palceky aby sa co najskor podarilo 🙂 uz ked je vsetko oki nic tomu nebrani tak nech len nabehnu tie dve palice 🙂 takze ste neboli v ziadnom centre este?
@zuzuzu30 . my snazilkujeme skoro 5 rokov ale mam strasne PCOS vajecniky a velmi tazko priechodne vajickovody takze neni sanca prirodzeneho otehu.teraz cakame na nejake vysledky a doktor mi posle ziadanku a ideme dat na poistovnu na IVF.tak snad tam prvy pokus vide 🙂 a vy @zuzuzu30 kolko snazilkujtete? napisala som vas obidve nech to nerozpisujem dva krat 😀 😀

mistisa
13. feb 2013

@sonika84 ved jasne moc moc budem drzat palceky daj vediet ako pokracujete 🙂 aj ovulku mavas ? no u mna je to horsie ale dufam ze ano ☹ my snazilkujeme uz skoro 5 rokov a chystame sa na prve IVF lebo prirodzene to nepojde.tak sa modlim a verim ze prvy pokus vide 🙂

lenkaa33
13. feb 2013

@zuzuzu30 uplne suhlasim s back up plan. hahahaha. ak to nevyjde, bududci cyklus to odlahcime nejakym vyletom a posedenim pri flaske dobreho vinka 😀 😀 😀 , ale budem asi pokracovat aj v bylinkach, dzusikoch a kupim si aj tu tinkturu, co mi poradila eternity ;) .......... ja verim, ze to vyjde, sme v tom, sme v tom, sme v tom,cakame babatko, cakame babtko, cakame babatko, nakupujeme vybavicku, nakupujeme vybavicku, kocikujeme , kocikujeme, kocikujeme, prebalujeme , prebalujeme, prebalujeme ..atd attd atd... 🙂 🙂 🙂

sonika84
13. feb 2013

@mistisa mne 4 roky neodporucali otehotniet zo zdravotnych dovodov, mam nervovo svalovu chorobu. Teraz je moj zdravotny stav celkom dobry na miminko, tak by som velmi chcela kym sa to nezhorsi ☹, lieky mam na cas vyradene kym sa to nepodari....tak len dufam.
To ma mrzi ze to nejde prirodzenou cestou, dufam ze to vyjde na prvy sup....budem drzat palceky

mistisa
13. feb 2013

@sonika84 joj no to ma mrzi.tak sa budem modlit aby sa vam podarilo co najskor 🙂 🙂 uvidis vide to 😉 😉 😉 dakujem no snad sa to podari.uz nech mam schvalenu ziadost potom uz to pojde rychlo.len nemozu mi vkladat hned oplodnene vajicka koli OHSS budem cakat 3 mesiace ☹ ale to uz bude rychlo potom.🙂 radsej pockam ako by sa malo nieco pokazit 🙂

lenkaa33
13. feb 2013

@mistisa dakujem za skoru gratulaciu 😉 , hahaha, smejem sa , pretoze to asi vyznelo inak, my so @zuzuzu30 piseme sme v tom, sme v tom, sme v tom, cakame babatko, cakame bababatko, cakamae babatko v ramci pozitivneho myslenia. 😉 😉 takze neviem este, ci ten ananas zabral, dam vediet o takych 12 dni 😉 ...zatial posielam len pozitivne myslenie virusiky 😉 😉 😉 a tebe tiez. vyjde ti IVF, necitaj ziadne pribehy na nete, kde pisu o tom ako nevyslo IVF. iba pozitivne prispevky. Moja kamaratka na prvy sup IVF zabralo. Tiez sa snazili 5 rokov. Uz si sa nacakala dost, teraz si na rade 😉 nabud sa pozitivnymi clankami o IVF. mozno si zaloz aj temu na MK, pozitivne vysledky ( IBA ) po prvom IVF a iba zeny s pozitivnymi skusenostami ti budu pisat a ty sa tes s kazdou dobrou spravou, nechaj sa navnadit 😉 alebo skus najst taku temu niekde na nete, kde iba pozitivne vysledky ivf su.

lenkaa33
13. feb 2013

@sonika84 mozno mrcha nepride 😉 daj vediet, drzim palce, aby ta mrcha obisla 😉

mistisa
13. feb 2013

@lenkaa33 chachacha jaj no vidis 🙂 a ja uz sa tesim ze si tehu 😀 😀 ale to sa da som teraz chora tak mam spomalene myslenie chichichi 😀 no ale tak mozno ta gratulacia sa postara o to aby to bolo uz teraz 😀 no ja som povedala ze z inym vysledkom z centra ani nejdem.proste budem tehu a hotovo 🙂 este ze mam strasne vela optimizmu po tatinovi 🙂 🙂 takze posielam vseeetkym OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOptimisticke virusiky 🙂 🙂 mne sa zasoby opat doplnia 🙂 🙂 jasne to ked sa bude clovek nervacit a mysliet tak ze to nevide tak just to nevide. takze to vide a bodka 🙂 🙂 🙂

lenkaa33
13. feb 2013

@mistisa tak! paci sa mi to! vyjde to a bodka. 😉 v den ivf si ides vlastne pre babatko. 😉 Vyslo inym, vyjde tebe. Trpezlivost ruze prinasa a ty si bola uz trpezliva tolko rokov 😉 Ja verim, ze ti to vyjde. Uvidis. Vyjde to. Doktori vyberu tie najsilnejsie spermijky, najkvalitnejsie vajicka, tak z toho bude krasne, silne babatko a mozno aj dve 😉

sonika84
13. feb 2013

@mistisa nech ti to rychlo ubehne, ja ti to velmi prajem....budem cakat len na pozitivne spravy od teba
@lenkaa33 ahoj, mrcha urcite pride 🙂, vcera som bola na preventivke u gyn. a vylucil tehotenstvo 😉

mistisa
13. feb 2013

@sonika84 dakujem urcite podam info 🙂 a ty nech tu co najskor aj s ostatnymi babenkami davate testy z palicami ako hrom oki? 😉

mistisa
13. feb 2013

@lenkaa33 no veru je tam velka pravdepodobnost na dve 🙂 chiichi to by bol gol. ze 5 rokov nic a zrazu hned dve 😀 😀 a vy kolko snazilkujete? neviem ci som sa ta pytala chichi teplota robi svoje 😀

sonika84
13. feb 2013

@mistisa rozkaz!!!! 😀

mistisa
13. feb 2013

@sonika84 som rada ze ma pocuvas 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzuzu30
13. feb 2013

@lenkaa33 normalne sa z teba pocikam od smiechu! 🙂 super,treba nam tento elan v tomto boji aj v tomto krasnom pocasiiii 🙂

veeeron
13. feb 2013

@lenkaa33 nie neboj nepreženiem to budem sa snažiť si to rozdeliť...alebo kupim džús...😀 nooo takúto podporu potrebujeme asi každá nie? že sa budeme podporovať navzájom

veeeron
13. feb 2013

@mistisa ďakujem no mm bol na spermiograme práve tam bol zádrhel...ale už je to v poriadku

acerka11
13. feb 2013

@lenkaa33 jasne ze takych pripadov je kopa.......a ta hlava robi velmi vela no len keby sa to dalo stale byt v pohode a nemysliet nato.......ale aj my to zvladneme a budeme tehu ianc dnes som zas citila svoje vajecniky.......no neviem neviem......pred dvoma dnami som mala take citlive prsia ze som ani na bruchu nemohla spat a teraz nic vobec ich nemam citlive....uz mi z toho sibe privela sa sledujem

acerka11
13. feb 2013

@lenkaa33 keby somvedel akde je na ceste tak mu pojdem oproti 😀 ......ale ano mas pravsu pride ked bude chciet prist.....ja sa teraz chodim pravidelne vytesovat ku naj kamoske.....ma 2 mesacne babo tak tak chodim aspon raz tyzdennetak sa u nej vyzivam.....a test jasne nebudem robit skor......sklamania uz bolo dost

acerka11
13. feb 2013

@lenkaa33 suhlasim dnes som obzrela ako vyzera skatulka....pokrocila som 😉

acerka11
13. feb 2013

@eternity009 uz pockam tento cyklus dokonca uz to je len par sni a ak nam to zas nevyslo slubuje tomuto foru ze budem niektore bylinky uzovat 😉

acerka11
13. feb 2013

@zuzuzu30 a kedy sa dozvies ako si natom ci to vyslo alebo nie?.....ja by som mala mat mrchu okolo 17-teho