Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@veeeronno super tak budem drzat palceky aby sa co najskor podarilo 🙂 uz ked je vsetko oki nic tomu nebrani tak nech len nabehnu tie dve palice 🙂 takze ste neboli v ziadnom centre este?
@zuzuzu30 . my snazilkujeme skoro 5 rokov ale mam strasne PCOS vajecniky a velmi tazko priechodne vajickovody takze neni sanca prirodzeneho otehu.teraz cakame na nejake vysledky a doktor mi posle ziadanku a ideme dat na poistovnu na IVF.tak snad tam prvy pokus vide 🙂 a vy @zuzuzu30 kolko snazilkujtete? napisala som vas obidve nech to nerozpisujem dva krat 😀 😀
@zuzuzu30 sme v tom, sme v tom, sme v tom .... 🙂 😉 🙂 😉 😀 😀 😀 a pre totreba cerstvy ananas 😉 konzerva je a nic. Cerstvy ananas na 5 casti a papat aj ten stred. papat 5 dni iba. netreba sa predavkovat. Jeden kusok denne je potrebna davka 😉 . nieze spapas cely ananas za jeden den. dodrzuj davkovanie 😉 a iba 5 dni 😉
ahojte, uz treti mesiac snazilkujeme. No zatial nie moc uspesne 😒 . V piatok cakam mrchu dufam ze bude presna, a snazilkujem sa dalej. Dufam ze mozem zdielat svoje pocity spolu s vami, predsa mame len jedno spolocne 🙂 prajem vam skore kolajnicky
@veeeron oki, len to neprezen davkovanim 😉 vsetko s mierou. ten stred ananasu hlavne obsahuje bromelain, ktory pomaha k uhniezdovaniu. dalej v tehotenstve vo velkom mnozstve uz nie je dobry, velke davkovanie ( 7 ananasov ) moze viest k negativnym ucinkom. Preto rozdel cerstvy ananas na 5 casti a kazdy den jeden. po dobu 5 dni. 😉 juuuuuuuj,sme to ale bojovnicky 😉
@veeeron super tak budem drzat palceky aby sa co najskor podarilo 🙂 uz ked je vsetko oki nic tomu nebrani tak nech len nabehnu tie dve palice 🙂 takze ste neboli v ziadnom centre este?
@zuzuzu30 . my snazilkujeme skoro 5 rokov ale mam strasne PCOS vajecniky a velmi tazko priechodne vajickovody takze neni sanca prirodzeneho otehu.teraz cakame na nejake vysledky a doktor mi posle ziadanku a ideme dat na poistovnu na IVF.tak snad tam prvy pokus vide 🙂 a vy @zuzuzu30 kolko snazilkujtete? napisala som vas obidve nech to nerozpisujem dva krat 😀 😀
@zuzuzu30 uplne suhlasim s back up plan. hahahaha. ak to nevyjde, bududci cyklus to odlahcime nejakym vyletom a posedenim pri flaske dobreho vinka 😀 😀 😀 , ale budem asi pokracovat aj v bylinkach, dzusikoch a kupim si aj tu tinkturu, co mi poradila eternity ;) .......... ja verim, ze to vyjde, sme v tom, sme v tom, sme v tom,cakame babatko, cakame babtko, cakame babatko, nakupujeme vybavicku, nakupujeme vybavicku, kocikujeme , kocikujeme, kocikujeme, prebalujeme , prebalujeme, prebalujeme ..atd attd atd... 🙂 🙂 🙂
@mistisa mne 4 roky neodporucali otehotniet zo zdravotnych dovodov, mam nervovo svalovu chorobu. Teraz je moj zdravotny stav celkom dobry na miminko, tak by som velmi chcela kym sa to nezhorsi ☹, lieky mam na cas vyradene kym sa to nepodari....tak len dufam.
To ma mrzi ze to nejde prirodzenou cestou, dufam ze to vyjde na prvy sup....budem drzat palceky
@sonika84 joj no to ma mrzi.tak sa budem modlit aby sa vam podarilo co najskor 🙂 🙂 uvidis vide to 😉 😉 😉 dakujem no snad sa to podari.uz nech mam schvalenu ziadost potom uz to pojde rychlo.len nemozu mi vkladat hned oplodnene vajicka koli OHSS budem cakat 3 mesiace ☹ ale to uz bude rychlo potom.🙂 radsej pockam ako by sa malo nieco pokazit 🙂
@mistisa dakujem za skoru gratulaciu 😉 , hahaha, smejem sa , pretoze to asi vyznelo inak, my so @zuzuzu30 piseme sme v tom, sme v tom, sme v tom, cakame babatko, cakame bababatko, cakamae babatko v ramci pozitivneho myslenia. 😉 😉 takze neviem este, ci ten ananas zabral, dam vediet o takych 12 dni 😉 ...zatial posielam len pozitivne myslenie virusiky 😉 😉 😉 a tebe tiez. vyjde ti IVF, necitaj ziadne pribehy na nete, kde pisu o tom ako nevyslo IVF. iba pozitivne prispevky. Moja kamaratka na prvy sup IVF zabralo. Tiez sa snazili 5 rokov. Uz si sa nacakala dost, teraz si na rade 😉 nabud sa pozitivnymi clankami o IVF. mozno si zaloz aj temu na MK, pozitivne vysledky ( IBA ) po prvom IVF a iba zeny s pozitivnymi skusenostami ti budu pisat a ty sa tes s kazdou dobrou spravou, nechaj sa navnadit 😉 alebo skus najst taku temu niekde na nete, kde iba pozitivne vysledky ivf su.
@lenkaa33 chachacha jaj no vidis 🙂 a ja uz sa tesim ze si tehu 😀 😀 ale to sa da som teraz chora tak mam spomalene myslenie chichichi 😀 no ale tak mozno ta gratulacia sa postara o to aby to bolo uz teraz 😀 no ja som povedala ze z inym vysledkom z centra ani nejdem.proste budem tehu a hotovo 🙂 este ze mam strasne vela optimizmu po tatinovi 🙂 🙂 takze posielam vseeetkym OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOptimisticke virusiky 🙂 🙂 mne sa zasoby opat doplnia 🙂 🙂 jasne to ked sa bude clovek nervacit a mysliet tak ze to nevide tak just to nevide. takze to vide a bodka 🙂 🙂 🙂
@mistisa tak! paci sa mi to! vyjde to a bodka. 😉 v den ivf si ides vlastne pre babatko. 😉 Vyslo inym, vyjde tebe. Trpezlivost ruze prinasa a ty si bola uz trpezliva tolko rokov 😉 Ja verim, ze ti to vyjde. Uvidis. Vyjde to. Doktori vyberu tie najsilnejsie spermijky, najkvalitnejsie vajicka, tak z toho bude krasne, silne babatko a mozno aj dve 😉
@lenkaa33 jasne ze takych pripadov je kopa.......a ta hlava robi velmi vela no len keby sa to dalo stale byt v pohode a nemysliet nato.......ale aj my to zvladneme a budeme tehu ianc dnes som zas citila svoje vajecniky.......no neviem neviem......pred dvoma dnami som mala take citlive prsia ze som ani na bruchu nemohla spat a teraz nic vobec ich nemam citlive....uz mi z toho sibe privela sa sledujem
@lenkaa33 keby somvedel akde je na ceste tak mu pojdem oproti 😀 ......ale ano mas pravsu pride ked bude chciet prist.....ja sa teraz chodim pravidelne vytesovat ku naj kamoske.....ma 2 mesacne babo tak tak chodim aspon raz tyzdennetak sa u nej vyzivam.....a test jasne nebudem robit skor......sklamania uz bolo dost
@eternity009 uz pockam tento cyklus dokonca uz to je len par sni a ak nam to zas nevyslo slubuje tomuto foru ze budem niektore bylinky uzovat 😉

@lenkaa33
@acerka11 inak baby.ja uplne verim,ze to teraz vyjde! ale az by nahodou,tak mozeme mat novy plan.kedze sme sa poctivo snazili - bylinky,cajiky a nic,mozeme potom skusit opacnu metodu - nejaky pohodovy wellness wknd/dovolenka a opit sa s drahym a skusit tak,hm? to bude nas back up plan 🙂 ale urcite ho uz nestihnemeeee