icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
12. dec 2011

@aknedz bodaj by to vyšlo !! 😉

aknedz
12. dec 2011

@fifitko25 tak tak, vsetkym styrom!!!

gelinka75
12. dec 2011

@roka84 sikulka, vyzera to na ovulku 24DC 🙂 skoda, ze neni viac teplot pred

roka84
12. dec 2011

@aknedz
@fifitko25 kiež by to tak bolo.... ja som bola na v sobotu na vianočných nákupoch a jasné, že som neobišla detské obchody.... 😀 už mi to ide trošku na mozog.... ale povedzme si úprimne, komu nie???? 😉 😀

aknedz
12. dec 2011

Baby tak kolke to testujeme cez vikend 😲 akosi sa nas tu zbiera 😅

gelinka75
12. dec 2011

@lucecita no dufam, ze uz nebudes dlho trpiet, to som nevedela, ze to takto prebieha, kedy budu vysledky?

fifitko25
12. dec 2011

@roka84 mne už takto "zašibkáva" dlhšiel..... už v lete som chcela kúpiť jedny dupačky, čo boli nenormálne rozkošnéééééé 😵 no mm sa na mňa pozrel tak divne, tak som to radšej nechala tak 😀

delideli
12. dec 2011

@gelinka75 : tak to mame podobne, tiez mavam ovu asi tak..v tom pripade sup, sup, snazit sa 🙂

aknedz
12. dec 2011

@roka84 ja ich zatial uspesne obchadzam ale ked vidim babätko, tak to hned je na mne vidiet ale som rada ze uz aj na manzelovi badam, ze sa rozplyva nad drobcami 😉

roka84
12. dec 2011

@gelinka75 neva, budem merať, pokým nebudem tehu. 😉 poctivo sme snažilkovali, tak dúfam, bude aj výsledok 🙂

gelinka75
12. dec 2011

@delideli xixi ano ano ideme nato uz dnes, uz som upovedomila muzika, ze je cas, tak mu zasvietili oci 😀 😀

delideli
12. dec 2011

@roka84 : drzim palce 🙂
@aknedz : tak dufam,ze najblizsie ta uvidime v telke uz s bruskom 🙂

lucecita
12. dec 2011

@gelinka75 dneska je to lepšie, ale v robote som to ani tak nepociťovala ako teraz keď som v kľude doma...uvidíme neskôr, výsledky majú byť do dvoch troch týždňov, tak neviem či mám zavolať pred Vianocami, alebo až po nich...aj keď mi obaja doktori nezávisle od seba povedali, že je to nezhubné, tak mám strach a bojím sa ako to dopadne...

gelinka75
12. dec 2011

@aknedz ja som vcera drzala v naruci 3tyzdnove, take je prtate, malinke ale krasne, som si predstavovala ake by bolo moje takto drzat 😀

roka84
12. dec 2011

@aknedz ani mi nehovor, ja som tiež z babatiek na mäkko, vo štvrtok som bola pozrieť jednu malú 3týždňovú slečnu a bola som hotovááááá

lucecita
12. dec 2011

@gelinka75 @delideli baby, tak šup šup na to , nech máte pekný novoročný darček 😉 😉 😉 😉 nemali ste spoločný aj minulý cyklus?

roka84
12. dec 2011

@delideli ďakujem ti a tebe podobne.... jáááj, tak pekne sa tu podporujeme 😉

gelinka75
12. dec 2011

@lucecita ja by som isto pred, nemala by si kludne vianoce a ked ti dvaja povedali, tak by to malo byt ok 🙂

delideli
12. dec 2011

@lucecita : neboj bude to v poriadku, si mlada a isto aj zdrava..ja sa obavam,ze mna coskoro caka nieco podobne,mam nejaku cystu,co sa zvacsila a ak si to nerozmysli a nesplaskne,tak po novom roku ma tiez pichnu..boeee... 😠 😠 😠
tak nech mas skoro po bolestiach a mozes sa sustredit na prijemnejsie veci 🙂

gelinka75
12. dec 2011

@roka84 prajem ti aby to vyslo, za dobru pracu treba odmenu 😀 😀 😀

palculienka2011
12. dec 2011

teraz som nasla na fertilityf graf, kde babe ukazalo //ciary uz 6DPO 😲 😲 😲 😲

delideli
12. dec 2011

@lucecita : trocha posunuty, @gelinka75 predbieha 🙂 ale ved ja ju dobehnem 🙂 .. @kikaneu ma skoro taky isty 🙂 no uz len aby z nas boli pekne naraz bruchanky 🙂

roka84
12. dec 2011

@gelinka75 ďakujem, veď snáď sa skoro dozvieme odpoveď.... nechcem si namýšľať, ale veľmi si to prajem!

aknedz
12. dec 2011

@delideli to uz mam teraz 😀 😀 😀

gelinka75
12. dec 2011

@lucecita mali sme s delideli skoro spolocny cyklus, len mna dostihla ta svinucha skor 😠

aknedz
12. dec 2011

@gelinka75 jeeeej to muselo byt nadherne!!! ja som najmensie drzala tusim 5tyzdnove 😉

delideli
12. dec 2011

@palculienka2011 : to cumim a velmi nechapem..HCG by sa mal zacat tvorit az po uhniezdeni a to byva od 6DPO..tak bud je priroda nevyspytatelna,alebo tam iekto zaznacil omylom ovutest do tehu.. 😖 😵

gelinka75
12. dec 2011

@delideli ozaj a kde zmizla @kikaneu byt spolocne bruchana by sa mi pacilo 😀

lucecita
12. dec 2011

@delideli @gelinka75 díky baby, aj manžel si to myslí, tak hádam máte všetci pravdu 😉 😉 no @gelinka musí byť proste prvá, ale som zabudla, že aj @kikenau to s vami drží, tak som zvedavá ktorá zahlási prvá // 😀 😀 😀

delideli
12. dec 2011

@gelinka75 : @kikanue upratuje a musi si svihnut,lebo len co doprace doma caka ju nas byt 🙂 🙂