icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kessica
14. feb 2013

Vcerajsi ovu test a dnesny graf 🙂 🙂 🙂

macusa03
14. feb 2013

@minerwa ahoj tak aj mi sme to skúšali prvý mesiac a neviem sa dočkať už som sa aj ja testovala a nič test bol negatívny asi je ozaj príliš skoro a ani sa necítim že by som bola v tehu lebo príznaky mám skôr na mrchu..
ale držím nám palce 🙂

11miuska11
14. feb 2013

Ahojte kockyyy...tak aj ja sa k vam uz s radostou pripajam. Dnes som konecne po 2 mesiacoch dostala MS a tesim sa na snazilkovanie. Uz mesiac som si merala BT a vychadza mi aj krasna ovulka, ale sme sa vtedy nesnazilkovali 😒 takze tento mesiac hura do toho. Uz aj prave grep ranajkujem. Na tie dzusy s konzervantami sa nahovorit nedam, ale cerstvy grep, to ano 🙂 Viete, kolko toho treba za den vypit? A moze byt aj obycajny grep? alebo iba cerveny? 🙂 dakujem za odpovede 😀

Snazilka Miuska

luciana789
14. feb 2013

@macusa03 a kedy nemáš dostať mrchu 🙂

jesika26
14. feb 2013

@macusa03 počkaj pokial nebude meškať mrcha, vyhneš sa zbytočným stresom 😉 a zase ja som mala tiež príznak ako pred mrchou, trošinku som krvácala a prestalo to. Na druhý den urobila test a vyšli //. Takže držím palce 🙂 🙂

macusa03
14. feb 2013

@luciana789 mrchu mám dostať 17-tého februára čiže o 3dni

macusa03
14. feb 2013

@jesika26 Ďakujem 🙂 snažím sa na to nemyslieť ale je to ťažké 😒 no tie tri dni už nejako budem musieť vydržať

jesika26
14. feb 2013

@macusa03 ja viem presne čo prežívaš, síce nám to vyšlo už na druhý cyklus, ale ten prvý som preplakala ako malé dieťa a ten druhý, ked som začala krvácať, tak tak isto, no a na druhý den som plakala od radosti 😉 . Držím palce 😉

macusa03
14. feb 2013

tak my sme ešte len začali a je asi viac pravdepodobné,že na prvýkrát to asi nevyjde ale ja by som sa veľmi potešila 🙂
Tak sa teším s Tebou,že sa vám to podarilo 🙂 už viete čo to bude?alebo sa necháte prekvapiť?

macusa03
14. feb 2013

@jesika26 tak my sme ešte len začali a je asi viac pravdepodobné,že na prvýkrát to asi nevyjde ale ja by som sa veľmi potešila
Tak sa teším s Tebou,že sa vám to podarilo už viete čo to bude?alebo sa necháte prekvapiť?

jesika26
14. feb 2013

@macusa03 nám to vyšlo na druhý krát (a to mám 31 rokov) a sestre, ktorá je v 36tt na prvý krát, takže nezúfaj a neboj vyjde to 😉
Čakáme dievčatko

macusa03
14. feb 2013

@jesika26 Tak gratulujem a prajem aby ste boli zdravé a krásne 🙂 a ďakujem za podporu 🙂

vardzikova
14. feb 2013

Z času na čas tu k vam trošku nakuknem ... ja už dávno niesom prvosnažilka ale pred rokom a pol som bola ... čitam tu niektore vaše prispevky a spomínam nato ako som to prežívala ja bolo to krásne obdobie .. všetkym vam želam aby sa vam to podarilo a aby ste si našli tie vytužené dve koľajničky //

zuzuzu30
14. feb 2013

@kessica fiha ten j paradny 🙂 takze idete nato! pekne snazilkovanie 🙂 nech tu o 2 tyzdne das obrazok tehu testu s // 🙂

zuzuzu30
14. feb 2013

@macusa03 drzim palce! a daj vediet ako si dopadla 🙂 nech su tu uz nejake radostne zvesti 🙂

zuzuzu30
14. feb 2013

@baby a dnes je Valentin! Takze vsetkym snazilkam vela lasky,az tolko lasky,ze z toho budu coskoro male mimca 🙂 😲

macusa03
14. feb 2013

@zuzuzu30 ďakujem a dám určite vedieť 🙂

majka21rk
14. feb 2013

@acerka11 noooo dnes som malaa ist k doktororiv lenze ma dovolenku takze idem bududci tyzden a akurat to zacinam riesit, mam snubenca s ktorym sa budeme brat takze rpeto to aj chceme riesit aby bolo vo vsetkom jasno ..... no a on sa ide objednat na spermiogram k uroogovi takze som zvedava ako to svetko dopadne, ja ma cysty na vajecniku bojim sa ze mi zistia endometriozu

kessica
14. feb 2013

@zuzuzu30 no uz sme vcera poistili a hadam aj dnes na valetina 😀 posnazime ♥

19mirka24
14. feb 2013

ahojte baby dnes som 25 dc a 10dpo .... uz par dni mi byva zle a hlavne cez obed ... myslite ze by test uz nieco ukazal ... nemate niektora skusenosti. mrchu mam dostat az v utorok 😒

acerka11
14. feb 2013

@majka21rk moj manzel uz ma za sebou spermiogram.....mame trosku pomalsie spermie ako by mali byt tak papa vitaminy.......preco si myslis ze endometriozu.....nemysli hned na zle veci....cysty este nemusia znamenat endometriozu.....mas problemy aj s mrchou?

acerka11
14. feb 2013

@19mirka24 ja si osobne myslim ze je na test priskoro ale jeden nikdy nevie 😉

majka21rk
14. feb 2013

@acerka11 noo od zaciatku ako som zacala mavat v 14 tich menzes tak som mala vzdy silnu a bolestivu menstruaciu, vzdy mam pri nej hnacku a je mi na zvracaniee ja som nechodila vzdy prva dni ked som mala menzes ani do skoly lebo sa nedalo,,,, aaa furt na pohotovosti lebo som mavala hrozne krce teda aj mavam. plus tie cysty aa stale som prechladnuta odspodu a mamto chronicke takze s abojim ze tam bude prave toto :(

acerka11
14. feb 2013

@majka21rk no tak to je uz teda na lekara.....ked sa k nemu dostanes tak uvidis teda co by mohlo byt vo veci......ja mavam tiez strasne silnu menstruaciu.....niekedy mam pocit ze sa zomna vyplavi pol maternice......krce, zimnica, tiez pocit na zvracanie, ale bola som s tym uz aj u mojej gynekolkogycky este davno a ta to neak neriesila ze ak budem mat taku silnu mam si pristnechat pichnut injekciu na zastavenie.......ale nebola som este len trpim......posledne ma to najhorsie zastihlo cez vikend tak som si len odtrpela......ale kazdy mesiac sa nadejam je uz budem tehu alebo ze ta mrcha nebude ako ta posledna

majka21rk
14. feb 2013

jj no nie ej to normalne podla mna ,,tak sa to posnazim poriesit,, lenze vies ked mas lekara ako ja ze ti nieoc vypise ledva sa stebou porpozprava .... je ot take,, neviems i najst nikoho kto by mi vyhovoval....uvidim no co mi povie tento a kedsa to prinom nejak nepohne a zacne namna ze som mlada a ze je to normalne asi to zacnem riesit s hladanim noveho gynekologa

acerka11
14. feb 2013

@majka21rk to ano ak to na teba vytiahne ze si mlada tak si najdi ineho......s lekarom bymala byt zena spokojna si myslim.....to nieje vseobecny lekar ze ti vypise paralen a ides domov.......toto je ovela osobnejsie a aj jeho pristup by mal byt profesionalny

majka21rk
14. feb 2013

vies trebars ja mamlekara de my nevyhovuje ani rozdelenie jeho ordinacie,,, rada by soom sa slekarom porpozpravaala o samote no on ma ambulanciu spojenu so sestrickou aa ajkedma vysetruje tak stol sestricky je rovno oproti koze takze sestricka mi cumi presne vies kam :O fakt neviem najradsej by som si nasla ineho len nepoznam nikoho moc tu a aneviem ktory je taky v pohode kamaratsky sktorym sa da pokecat aa mas aj sukromie :(

lenkaa33
14. feb 2013

Babule krasneho Valentina prajem vsetkym! Nech dnes je laska vo vzduchu a vsetky vysielame baby vibracie 🙂
♥♥

lenkaa33
14. feb 2013

@zuzuzu30 ja mam za sebou 3. davku ananasu 😨 Ked si ten tvoj rozkrojila, dufam, ze bol zlty 😉 Tak dnes je u vas velke valentinske juchacha 😉 😉 . dnesje mozno ten magicky vecer 😉 tak sup do toho ...

lenkaa33
14. feb 2013

@zuzuzu30 inak mas nejake priznaky? pretoze ja nic necitim.... aj ked je sice skoro asi ..... teraz to cakanie 😝