icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lenkaa33
14. feb 2013

@seraa hlasim, ze u mna este nic 😀 , teraz mame za sebou obdobie snazilkovania , tak teraz cakame na den, ked si budeme robit testik,ze aky bol tento mesiac magicko uspesny 😉 ....a ty si v akom stadiu ?

lenkaa33
14. feb 2013

@11miuska11 ahoj, ten cerveny je lepsi. myslim, ze jeden pohar stavy z grepu staci. tak 2 - 2,5 dl 😉 ....

lenkaa33
14. feb 2013

@19mirka24 pockaj radsej, kym ti bude meskat aspon 1 den. ale priznaky to podla mna mozu byt 😉 ...niektore zeny citia, ze su teho este pred MS. drziiim palce a daj vediet ;)

acerka11
14. feb 2013

@majka21rk skus na nete vyhladat a spytat sa niektorých zien, že ake maju skusenostia referencie o lekaroch

acerka11
14. feb 2013

mrcha jedna mrchata........moje nervy zas je tu.......a zas sme sa ani k testu nedostali.......strasne sklamanie ☹

zuzuzu30
14. feb 2013

@lenkaa33 ahoj leni.nastastie ananas je zrely,chuti mi,mna mnam.davam si ho poctivo ako ty 🙂 praveze necitim vobec nic. ale ani sa nechcem nato sustredit,lebo fakt som raz mala vsetky tehu priznaky a nebola som. no a to hrozne cakanie... skusam sustredit pozornost inam,aby to rychlo ubehlo 🙂 dufam,ze testneme spolu! a dnes este ideme valentisky snazilkovat! aj ked uz je asi po,ale nevadiiii.pre istotu 🙂

zuzuzu30
14. feb 2013

@acerka11 to ma mrziii :( a kolko ste sa snazilkovali cez ovu? ale este je cely rok 2013 pred nami vsak?

acerka11
14. feb 2013

@zuzuzu30 my sa shazime kazdy druhy den bez ohladu ci je ovu alebo nie....prastavku mame len cez mrchu.....zajtra musim kupit tu alchemilku a zacnem to pit......pri takom sklamani meiac co mesiac mi to ide dobre na mozog.......nieco podobne som si vravela min. roku ze je este kopa casu do konca roku 2012 a urcite sa to do konca 2012 podari....je tu uz 2013 😠 .....

lenkaa33
14. feb 2013

@eternity009 ahoooj, len ti chcem povedat, ze som si zakupila kuru K05, ktoru si mi poradila z webstranky Zdravy Svet, co si mi poslala link 😉 . Tak hadam mi pomoze, a ak ju nahodou nebudem potrebovat do dalsieho cyklu, tak ju darujem nejakej snazilke 😉 . Len som ju chcela zakupit uz teraz, aby som bola pripravena, keby naaaahodou ....

lenkaa33
14. feb 2013

@zuzuzu30 tak super, papaj ananasik a aj ten stred, ten je najdolezitejsi, obsahuje najviac toho enzymu 😉 ... jasne, ze testneme spolu, uz sa tesim na tie // 😉 😉 😉 cakame babatko, cakame babatko, cakame babatko ......... 😀 My sme sa snazilkovali vcera, takze dnes iba nejaka romanticka vecera a pohlady 😀 😀 ...ale vy to este troska poistite, nech vieme, ze sme robili vsetkompre to.......a robila som si len tak dnes ovu test ( pre istotu ) a cisty, ani len dusik. takze uz je urcite po ovulke. Uz sa nieco zamiesalo. cakame babatko,cakame babatko, cakame babatko...... 😉

lenkaa33
14. feb 2013

@acerka11 sakra! tak dosla predsa? 😠 😠 😠 Viem si predstavit to sklamanie. A este prisla aj o par dni skor, potvora. Mne minuly mesiac aj slzy vybehli a bola som chvilku neprijemna k mm 😖 .... no nic, hlavu hore dievca moje. Ak chces, tak si poplac. Ulavi sa ti, dostanes zo seba stres a tlaky von a pekne od zajtra 2 x denne alchemilkovy caj a kup si aj caj ostruzina malinova ( tiez na zenske organy a podporuje aj kvalitu vajicok ) a pi aj ten aspon raz za den. Aspon si vylepsis pitny rezim 😉 ? kup si ten caj sypany. ten porciovany nema az taky ucinok, vzdy tie sypane su lepsie. Ak by som isla aj ja do dalsieho kola, tak tiez zacnem aj tu ostruzinu pit. Kedy mate ist na ten manzelov kongrolny spermogram?

acerka11
14. feb 2013

@lenkaa33 uz som si poplakala inac to neslo.......vnutorne tlaky sklamania to prebili......idem na ten caj.....budem to pit co by som grcala.......a to ze este skor prisla ma zas zaskocilo ale tie vajecniky to uz napovedali........ale taka som ja ze verim a dufam do poslednej chvile......kontr. spg by mal mat manzel az v aprili tak uvidime co dovtedy......inac aj ja sa treaz drzim dalej od mm.....nerucim za svoje reakcie a nechcem pred nim plakat zase......musim verit ze to buduci mesiac hadam vinde.......ty kedy budes v ocakavani na vysledok cyklu?

seraa
14. feb 2013

@lenkaa33

ahoj ahoj, aj ja som po snazilkovani a teraz cakam , no ja nemam ms presnu takze od
4 po 7,8 dni este ... tak uvidime 😕
inak nic necitim tiez je asi skoro len mam od ovulky nafuknute prsia a bolia trosku ale to posledny rok stale...
no som zvedava , tento raz to musi vyjst! lebo ak nie musim ist ku gynek. lebo mi skoncil treti mesiac co uzivam duphaston 7 dni pred ms.
povedal mi ze ked nic nech dojdem ☹
tak leni drzim palce no nech sa tu vytesujeme spolu !!
kto tiez uz ma snazilkovanie zasebou a caka?
@zuzuzu30 ? snazilkujes ci uz mas po tom?

lenkaa33
14. feb 2013

@acerka11 az v aprili ide? som myslela, ze o 2 mesiace si spominala a ze to uz ta doba je niekedy teraz. No nic, kup mu zinok tabletky aspon 😉 , ak bude chciet jest. Ja do mojho nic nenatlacim, velmi je nezodpovedny v tomto 😖 . Poplakat je si dobre, sa ti ulavi a vyventilujes sa troska. Ja tiez verim do poslednej chvile tiez 😖 Tak ja som teraz 19DPO sa mi zda a cyklus mavam 28-30 dni. Takze este nieco vyse tyzdna cakania. Tak, zahaj pekne boj. Alchemilku pi a skus aj ten caj z ostruziny malinovej, aby si mala kvalitne, dobre vajicka 😉 . Samozrejme kyselinu listovu kazdy den ( ja sa nou pcham kazdy den uz asi 10 mesiacov. Zacala som ju brat este pred snazilkovanim ). a ten zinok je dobry inak aj pre teba. Potom ten grepovy dzus 5 dni pred ovulkou, 5 dni po ovulke cerstvy ananas a kup si tie ovu testy. Cez ebay vychadzaju okolo 5-6 eur a je ich tak 30, alebo majunaj 50ks. Su tie testy otravne trocha, ale robis ich iba par dni, 1/3 cyklu 😉 . Bojovnicka si a zvladnes aj ocikavanie testikov. Hlavu hore. Ber to tak, ze tvoje babo nebude aspon v znameni Skorpiona 😉 . Najdi nejake pozitivum, viem, ze je to tazke, ale vyjde to. Chod plnou parou do noveho cyklu a pripravena!

lenkaa33
14. feb 2013

@seraa ja mam troska viac dni sice, my s @zuzuzu ovulkujeme spolu 😎 , ale mozno na nas pockas a otestujeme spolu, clovek nikdy nevie 😉 Ja pojdem tiez k lekarke, ak to teraz nevyjde! Pretoze uz mi to prerasta cez hlavu. Neviem, kde by bola chyba, ak by to opat nevyslo, tak nech lekarka da nejake dalsie riesenie. Predbezne som sa objednala na rontgan vajecnikov, ci su priechodne, aby som sa tu ja nesnazila neviem ako dlho este a potom mi zrazu zistia taketo nico, tak to cchem vylucit. odfajknut 😉 ale musi to vyjst! cakame babatko, cakame babatko, cakame babatko .....pozitivne myslenie 😉

acerka11
14. feb 2013

@lenkaa33 aby som ti to vysvetlila s tym spg.......mm bola na spg koncom januara.....a na kontrolny ma ist po 2 mesacnej kure tych vitaminov.......teraz som mu bola pozriet balenie kolko ich tam este ma....tak ma este po 13 tabletiek z prveho balenie (prvej kury kde je 30 tbl)......takze mne to akosi vyslo hrubim pocitanim na april.....a poslem ho cez obdobie mojej mrchy.....som mu vravela ze pocas cyklu eeee lebo to je mrhanie spermiami 🙂 .......a musi abstinovat 4 dni takze pocas cyklu ziadne vysetrenie spg........kupim si aj ten grep aj cerstve hoc cely mesiac to budem jest......moj chvalabohu nema problem s tabletami papa pekne kazdy den.......okrem tych vyzivovych komplexných som mu dokupila vitamin E zevraj ten je dolezity a L karnitin tak papa......ja tiez tu kyselinu listovu jem asi od juna min roka.......tie ovu testy obzriem ale nezarucujem ze to kupim......u mna je ta ovu jasne viditelna a kedze kazdy druhy den sme aktivni tak myslim ze to nieje treba.....musime sa uz trafit.........bud tyzden budem v ocakavani aku spravu zahlasis.......dufam ze mi tu tie lomitka vybiju zrak 😉

lenkaa33
14. feb 2013

@acerka11 pekne je muzicek vyzbrojeny a super, ze zodpovedne papa vsetko. Mozno by si mohla ist k doktorovi a nech ti urobi nejake dalsie vysetrenia. alebo aspon pred ovulkou pozrie ako sa ti robia vajicka, ci dozrievaju a maju dobru velkost a tak. inak tebe ten grep staci 5 dni pred ovulkou 😉 , to je na hlienik. ja si tu analyzujem, ze pre oto nevyslo doteraz a ze tento mesiac by uz malo, ved vsetko robim spravne ..... tak uvidimeeeee, urcite budem informovat s vysledkom, len teraz to cakanie este 😖 Zajtra ta skontrolujem, ci si kupila ten alchemilkovy caj a ci pijes, 2 x denne.... 😉

majka21rk
14. feb 2013

@acerka11 ahoj mrzi ma to zeee ta nepotesila pozitivna sprava :( ako vididm vy pijete a papate zeny tu vsetko ja ani neviem co tae pomaha ten alchemilkovy caj pijem aj ja a berem kyselinu listovu ale to je asi tak vsetko poradte mi co mam urobit :(

eternity009
15. feb 2013

@lenkaa33 Super 🙂. Prajem ti, aby sa tvoje sny čo najskôr naplnili. Verím, že to bude už čoskoro 😉

eternity009
15. feb 2013

@acerka11 odporúčam aj tebe radšej tinktúry z púčikov, presne tú istú kúru K05, akú si zabezpečila @lenkaa33 .A pre manžela minimálne kotvičník s brezovými jahňadami (tieto dve byliny sú zodpovedné za množstvo a kvalitu zrelých spermií. Tak ako som už písala, čajíky sú len doplnková forma fytoterapie. Treba ísť jednoznačne do tinktúr z púčikov, ktoré obsahujú zarodočné bunky. Zober si, že čaj luhuješ vo vode 10-15 min a tinktúra sa luhuje v liehu zhruba 2 - 3 mesiace, čiže najsilnejšom rozpúšťadle, ktoré nie je zdraviu škodlivé (v malej miere) 🙂. V tinktúrach z púčikov je aj ostružina malinová 😉. Poznám prípad, že som odporučila práve túto kúru K05 a po 2 týždňoch volá mi kočka, že či ju má doužívať, lebo je už síce tehotná a nevie..., tak som jej povedala, že už nemusí, že ju brala kvôli otehotneniu 😀 , ale že neublíži, keď ju doužíva, že dvojité tehotenstvo mať nebude 🙂. Niekomu stačí využívať pól kúry, niekto užíva dlhšie, ale ver mi, že po týchto tinktúrach od pani Podhornej sa narodilo už veľmi veľa detičiek 😉

eternity009
15. feb 2013

@majka21rk Veľa výživových doplnkov funguje len na príbalovom letáku. Kyselinu listovú pokiaľ neužiješ v prírodnej forme ( listová zelenina, špenát, brokolica, kapusta, kel, šalát, ale aj cvikla, strukoviny a v ovocí, jablka, pomaranče - a nie vo výživovom doplnku, tak ti je na dve veci... a potom ešte robí problémy. Preto sa radšej treba snažiť zvýšiť príjem zeleniny a z nej sa 100 percentne vstrebe a nebude ti zle, ako ju jesť vo forme výživového doplnku.

zuzuzu30
15. feb 2013

@lenkaa33 tak ake boli zamilovane pohlady vcera? 🙂 tak ja uz som odfajkla posledne snazilkovanie a teraz "uz" len cakat. cakame na // samozrejme 🙂 ja sa tak tesiiiiiim!jak blcha!!! Ani neviem z coho...asi mam pocit,ze to tento mesiac vyjde! a to vsetkyyyym

zuzuzu30
15. feb 2013

@seraa cauko seri,no uz sa o bliiiiizi u teba 🙂 // samozrejme.budem ta tu vykukavat,ze ake novinky budu 🙂 ja som tiez uz po ovulke,dosnazilkovane a teraz s lenkou cakame.// samozrejme tiez. ale este mame dalekooooo
kolko ste snazilkovali?len cez ovulku?ci aj po?aj pred?
inak nejake stastne tehulky by tu mali potom napisat,ze kedy a ako robili 🙂

majka21rk
15. feb 2013

@eternity009 ake puciky to odporucas? ja vobedz neviem o co sa jedna a radsej do seba napcham prirodne veci ako nejak hormony 🙂 porad mi prosim ta dakujem

seraa
15. feb 2013

@zuzuzu30

no pred 3 dni pred a na ovulku a jeden alebo dva po len neviem teda kedy presne bola
asi 5 krat okolo ovulky
len myslim ze som to mala este poistit aj 2,3 den po len sme cestovali a uz nebolo casu
no uvidime ak sa ma stat stane sa aj z jedneho razu ! 😉
tak zuzu nech sme uzvsetke v teme "tehulky", tento krat !

acerka11
15. feb 2013

@lenkaa33 ano moj manzel je poslusny a papa tie naordinovane zalezitosti....ja som uz doktorke ohladom neakych vysetreni volala ale povedala ze mame pockat co bude smm po tej dvojmesacnej kure a ze potom sa uvidi......tak musim vydrzat resp....musime dovtedy otehotniet.......a teraz POZOR......prave ti pisem a mam vedla seba caj s alchemilky 😉 (nieje to az take strasne) dam to v pohode.......ostruzinu malinovu nemali tak kuknem zajtra v inej lekarni........a ten grep tiez bude nato dozrie mm.......to je jeho oblubene ovocie......no ja dufam ze ti to vinde a aspon sa potvrdi co vsetko pomaha na pocatie a tu alchemilku budem normalnes radostou pit 😉

acerka11
15. feb 2013

@majka21rk no uz co teraz uz sa to nezmeni a mrchu musim prekonat.......a potom zas odhodlane do boja....... 🙂

jakam
15. feb 2013

Ahojte tento mesiac aj my zacinme 🙂, od vcera ma manzel povolene 🙂, trenujeme bambulku 😀

lenkaa33
16. feb 2013

@eternity009 dakujem 🙂

lenkaa33
16. feb 2013

@zuzuzu30 hahHa, tie pohlady boli teda nebezpecne 😉 ... ale nie sranda bola vecer vcera. Povedala som mu, ze hej, mali by sme dat nejaky valentinsky sexik na poistenie. Chudak, to si mala vidiet tie vystrasene oci , co na mna pozreli, hahahaha... ze: ved sme vcera poistovali .... hahahha, ja som len zartovala, ale chudak, este traumu nejaku z toho bude mat. hahaha. Takze teraz sme vo faze relaxiku, ziadne tlaky a len cakame , tak ako aj vy. Ja som si omylom vyhodila z chladnicky posledny kus ananasu, takze zajtra idem kupit 😖 , nech si dam poslednu davku 😉 .....a nejake pocity mas, ze sa drobec zabyva 🙂 ? ja ziadne. sem tam si nieco namyslam ..... uz sa tesim na testik. Kedy budeme testovat? 😀 ja viem, ze este mame cas na to, ale kedy mas termin MS?