Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenkaa33 jeeej, tak to mas super, ze ti presne stanovili ovulku 🙂 teraz budes mat urcite dve ciarky 😀 ako dlho este budes cakat na kolajnicky? 😉 ja neviem presne, kedy budem mat ovulku, tak uz pre istotu pijem ten grep, lebo cert nikdy nespi. Minule som mala 60 dnovy cyklus, co som nikdy predtym nemala a ovulovala som 45 DC, cize ako keby mi jeden cely cyklus preskocil a presne v 30 den zacal dalsi, uz normalne s ovulkou 😠 Ale idem aj na folikulometriu tento mesiac, tak snad budem pocut rovnako dobre spravy, ako si pocula pri tvojej ovulke ty 🙂 nic nenecham na nahodu, tento mesiac sme si povedali, ze sa budeme lubit kazdy druhy den 😀 a nie len po ovulku, proste stale 🙂 lebo minuly mesiac sme to presvihli, kedze som nevedela, ze ovu moze byt aj inokedy, ako 14.ty den 😉 velmi sa tu s vami tesim a netrpezlivo cakam na vase kolajnicky, lebo to nam ostatnym snazilkam doda strasne vela energie pozitivnej 🙂
@seraa aj tebe krasny tyzden a teda cakame na kolajnicky 😎 nech uz je to zajtra, alebo v piatok 🙂
dakujem dievcata ja ked nooo dnes mi je blbo a vyzerato na ms ☹
akoby sa mi uz mala spustit aj minule to iste...
no uvidime
@seraa v kazdom pripade, sme tebou 😉 vzdy je lepsie, ak by si nahodou nebola tehu, ze MS pride, ako nebyt tehu a nepride ani MS 😉 viem, o com hovorim. Asi by sa ti nechcelo cakat dalsich 45 dni, aby si sa mohla zase zacat snazit 🙂 najhorsi scenar je, ze o dva tyzdne zase snazilkujes o sto sest 😉 a to nie je zla vizia 🙂 I ked, je tu megamoznost, ze budu kolajnicky, taaaaaaakze obe moznosti su stale OK 😎
čaute babule takže na par dní som bola off... u mňa to momentálne vyzerá tak že máme na tento mesiac dosnažilkované ovu je preč...tak už len čakať na deň kedy si začnem robiť test...ALE začínam mať od včera bolesti žalúdka, sem tam sa mi točí hlava...a je mi zle( ale nie rano)...tak snááád sú to už tie pozitííívne príznaky tehu...🙂 som zvedavaaaaa
@lenkaa33 ahoj tak prvé výsledky sú celkom ok, na budúci pondelok idem na ďalšiu krv a ďalšie testíky tak dúfam že zas bude všetko ok 🙂
@11miuska11 tak hlavu nevešám len ma to trošku mrzí,že to nevyšlo na prvý krát...tak ako som spomínala možno na budúce 🙂
@11miuska11 ahoj ja ma dnes 5DC takze sme natom podobne......ja si nemeram bazalnu teplotu ani nepouzivam ovu testy.......cez ovu citim vajecniky a hlien je viditelny.......moja dr. mi pozrela folikuly takze ovulujem.....v tom som mala aj stastie kedze som tam nebola presne koli tomu ale nahoda......niekedy citim aj vajecnik na ktorom ovulujem......kedze my sa s manzelom snazime pravidelne cely cyklus okrem mrchy kazdy druhy den tak si myslim ze do ovu sa trafime co by co bolo........ja jem kyselinu listovu pijem caje s alchemilky a ostruziny maliny a tiez striedam cerstve grepy s dzusom.....manzel berie vitaminy na zlepsenie spermii kedze sme tam mali neaku mensiu vychylku v pohyblivosti......my verime kazdy mesiac ze to konecne vinde no zatial nic tak verim ze tento rok sa vsetky budeme pisne chvalit //
@seraa
@11miuska11 velmi pekne to mius napisala.keby bolo najhorsie,mozeme sa snazit znova.horsie je ked koli psychike alebo nej zdravotnym problemom MS nepride :( ale nevesaj hlavu seruska,stale mozes byt tehu,mozes dostat aj slabu MS.. drzim silno palce!!!
@lenkaa33 vies co,to bude aj o tom,ze sa aj bojime uverit,ze by to uz konecne mohlo
vyjst. ale zase sme zdrave,urobili sme naozaj vsetko preto,aby sme to podporili,tak preco by to malo nevyjst??
ja mam zmiesane pocity,vobec neviem. Nechcem sa sledovat a sustredovat nato,ale sem tam ma prepadne taky mini smutok,ze dokelu co ak zase nie...tiez sa neviem dockat testovania!ale vies co? Vyjde to hovorim ti!!! budeme si tu posielat // ina moznost ani neni!!! 🙂
babenky prajem NÁM všetkým zo srdca aby sa to podarilo 😀
@acerka11 ja som tiez 5 DC a idem tento mesiac na folikulometriu, ako som uz pisala, tak mi tu ovulku snad potvrdia 😎 na spmg sme este neboli, povedali sme si, ze este par mesiacov si dame cas 🙂 a ja sa modlim za pravidelny cyklus aspon, ale verim, ze tento mesiac to bude ok a ak mi tak pekne vyjde BT, ako naposledy a trafime sa do ovulky, tak to proste musi vyjst 🙂 velmi sa tesim, od zajtra zaciname snazilkovat 😉 Ako dlho uz skusate? My budeme mat tento mesiac vlastne ako keby prvy pokus. Vysadila som HAK sice v septembri, ale nic som si nesledovala a ani sme sa moc casto necukrovali a tak sme si povedali, ze ideme do toho naplno odteraz 😀 to mas super, ze vies, kedy ovulujes, ja absolutne nic necitim, iba z BT mi to pekne vychadza 🙂 tak si dlzime palce a grepujeme 😉
@macusa03 co mozno, urcite 🙂 my ideme uplne na ostro a planovane tento mesiac, tak snad nam tu v tejto diskusii bude vsetko priat ku // 🙂 pekny den prajem 🙂
@seraa ešte neveša hlavu...hlavu hore čítala som že aj ked test vyjde negat. a ms nechodí testuj sa dalej...možno ti to ukáže o niečo neskôr..nemusí ti to ukázať hned v prvy den vymeškanej ms..držím palce...ja ma dostat mrchu 26.2. tak som zvedavá dúfam že nepríde...zle od žalúdka mi je aj teraz...nebolí ta po pažami, to je tiez príznak tehu
@lenkaa33 no uz je chvala bohu na ustupe......nemam rada toto obdobie....neznasam to celkom v pohode.....dakujem za pochvalu.......fakt som si tie caje predstavovala 100 nasobne horsie......cyklus mam tak 30-35 dni takze jeden z tych dlhsich......aovu je zhruba v stredeako pises......a ty si ako natom.....este ziadne pocity, prznaky a tak?
@lenkaa33 to ano deticky si treba uzivat.....uz sa nejdem dockat neterky......moja sestra zije v anglicku a teraz pride domoskoro po dvoch rokoch.......vtedy mala moja neterka 8 mesiacov a teraz ma uz skoro 2,5 roka tak sa nejdem dockat polky marca ked pridu.......vikend bol celkom v pohode az na tu mrchu.......tie najhorsie dni boli cez vikend tak som si musela obcas svihnut ibalgin a v noci som zle spala ale inak ok.....to male babatko urobilo krasny vikend........ty si ako vikendovala....vonku bolo celkom teplo dalo sa ist aj von
dakujem ale no ja uz nedufam ani ☹
no mne je strasne zle ale kedze to som mala aj minule tak viem ze je to pred ms,
berieem duphaston toto je treti cyklus a odkedy ho beriem som nafuknuta uz v strede cyklu a je mi tyzden
pred ms strasne zle
minule som si uz myslela ze som v tehu kvoli tomu a dnes mi bolo extra zle ale si myslim ze to ej zase pred ms
@11miuska11 cyklus mavam tak 30-35 dni takze dost dlhy.....nie ten klasicky......ovulku mavam zhruba v strede cyklu neviem ti povedat kedy presne
@11miuska11 my sa snazime uz 9 mesiacov.....nikdy som nechcela verit tomu ze to bude tak dlho ale co uz dnesna doba je sialena.....dnes otehotnie bez problemov len ciganka......my skusame kazdy druhy treti den cyklu......takze verim tomu ze sa trafime.....na valentina to bolo strasne sklamanie ale uz som sa otriasla trochu a ideme za chvilku zas nato......ja by som si bazalnu teplotu nemerala mne sa to nechce......mozno aj k tomu sa dostanem no ale nechce sa mi
@acerka11 meranie BT nie je tazke, ja som tiez dlho vahala, ale mala som teraz az dvojmesacny cyklus, tak som si po 40.tich dnoch zacala merat a neviem si to vynachvalit. Krasne sa mi ukazala ovulacia v tej druhej polke a presne na 15. den od ovulky mi prisla mrcha. Cize teraz dufam, ze mi ovulka pride nacas a my to pekne postihame. Nesnazili sme sa kazde sva dni, lebo sa nam to nedalo tak naplanovat a preto sme aj presvihli tu moju ovulku. Teraz ideme kombinovat curkovanie kazdy druhy den a meranie BT, tak to snad vyjde. A bola si aj na folikulometrii? Drzim palce a nazdravie s ruzovym grepom 😉
@acerka11 30-35 cyklus je super, co by som ja dala za taky, jedno ako dlhy, hlavne, ze pravidelny, od vysadenia HAK to mam vselijako, tak dufam, ze uz sa mi to ustali od tohto mesiaca ☹
@11miuska11 ja som bola na ultrazvuku aj mesiac predtym a NIC 😖 , tiez mi povedala, ze ovulka bude 48-72 hodin a mam ist domov a snazilkovat sa 2 x denne cely tenc as okolo ovulky. bolo to vycerpavajuce, psychicky viac ako fyzicky 😕 .... a vysledky ziadne, dokonca som mala aj potvrdene, ze k ovulke prislo na zaklade krvnych testov. Ale nevadi, tento cyklus som brala celmi poctivo, cajiky, grep, ananas ... a doktorka mi povedala, ze mam 4 vajicka na pravom vajecniku pripravene.... a opat mi povedala, ze snazilkovat 2 x denne 😠 , ale tentokrat som si povedala, ze nie. ze pekne kazdy druhy den a dva dni sme si dali po sebe. no a termin ms mam v sobotu, nedelu ...ja mam celkom presnu. Tak som zvedavaaaaaaaaa 😵 😵 😵 .....akoto, ze si mala taky dlhy cyklus? to ozaj vyzera, ze ten jeden si mala bez ovulky a bez MS a druhy ti zacal hned a bol akoby spravny 30 dnovy a v 15. dni ovulka .... ty mas cyklus taky dlhy? alebo toto bolo prvykrat? a este sa chcem opytat, ze co si spominala, ze veries nejaku cinsku medicinu na krv, to je dobre na otehotnenie? alebo mas problem s krvou? no tak potom radsej pre istotu pi ten grepik kazdy den, ved je to ovocie a je zdravy a prisun vitaminov 😉 .... pekne informuj kedy sa ti blizi ovulka a tak ;) a teplotu si uz zacala tiez?

@acerka11 ahoj, akurat citam, ze si na Valentina dostala mrchu 😒 to ma mrzi ☹ aky mavas cyklus? ja som dostala tiez na valentina, tak dufam, ze to je znamenie /den zamilovanych, potencialny oficialny zaciatok tehu/ a tento raz to vyjde 🙂 predsalen, pocitat si tehu od Valentina je celkom mile, aspon nezabudneme 😉 Kedy mavas ovulku?