icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

seraa
19. feb 2013

@lenkaa33
@zuzuzu30
@veeeron

babule ms dorazila prave isto a pomalicky ☹
takze zase nabuduce 😝

lenkaa33
19. feb 2013

@seraa no mrzi ma to ☹ , ze nakoniec predsa len prisla ☹ , ale hlavu hore. pekne zacni pit alchemilkovy caj, pripadne aj ten caj ostruziny malinovej, mandle, avokado, viac zeleninky a ovocia a sup do dalsieho kola. raz to vyjst musi. a mozno uz prave tentokrat 😉 a hlavne k lekarke ist a pozistovat, ake dalsie kroky navrhuje.

lenkaa33
19. feb 2013

baby, mala som zivy sen, ze som si robila test a // , ked som sa prebrala,prvych par sekund som si myslela, ze je to pravda 🙂 🙂 .... idem sa ja radsej sustredit na nieco ine. Pekny den prajem vsetkym snazilkam.

lenuskaa33
19. feb 2013

@lenkaa33 Ďakujem, ved ked budem vediet dam dalsie info...dufam,ze vsetko bude ok 🙂

11miuska11
19. feb 2013

@lenkaa33 aj tebe pekny den, lenka 🙂

sonika84
19. feb 2013

ahojte, takze nova sanca predo mnou kedze to minuly mesiac nevyslo. Dnes 4dc a o tyzden snazilkovanie, ovu testiky a nakoniec tehu testiky 😵 rovnako ako minuly mesiac, dufam ze sa to podari uz teraz. Babulky ako ste na tom? nejake nove kolajnicky nepribudli?
@acerka11 ahojcek ako sa mas?

zuzuzu30
19. feb 2013

@lenkaa33 to vidim jasn na // !!!! verim tomuuuu

acerka11
19. feb 2013

@lenkaa33 ja sa nerozculujem ale je to ako pises nefer ze ti co nechcu resp. neplanuju tak maju.....no ale aj my budeme mat takze neva.......obzriem tie dzusy cez vikend ale viem co myslis a ano v kazdom tescu maju asi rozmiestnenie rovnake......inac ty ako?.....stale nic nove? 😵

acerka11
19. feb 2013

@veeeron ty si v akej faze cyklu?

zuzuzu30
19. feb 2013

@seraa no to je v keli! skodaaa :( a uz je poriadna alebo len troska?lebo ked len troska,este je nadej...
ale zase novy cyklus,nova ovulka,ze? esteze mame aspon tu ovulku a ne len tu mrchu mrchavuuu

acerka11
19. feb 2013

@11miuska11 ja sa tiez snazim byt v pohode ziaden stres klidek tabacek a snazim sa aj manzelovi dohovarat aby bol v klude.......urcite stres znizuje sance na otehotnenie.......no uvidime aky bude tento cyklus ale davam do toho vsetko tak uvidime 😉

buxus24
19. feb 2013

ahojte snažilky
aj ja budem snažilkovať s vami...oki.. 🙂 .ako pozeram niektoré sa sledujete až velmi.. prečo..ako viem že to strašne chcete aj ja..ale to že sa tak kontrolujete vám velmi nepomôže.....
niekedy som aj ja trávila každu chvílu v lekárni a nič len tehu testy kupovala..ale potom som povedala dosť.... na psychike mi to nepomahalo.. tak nato musím s inej strany 😉 ale už sa teším 😀

acerka11
19. feb 2013

@sonika84 ahoj celkom to ujde.....mrcha je uz na ustupe tak sa neviem dockat noveho snazilkovania.......tento mesiac pijem aj alchemilku a ostruzinu malinu......to predtym umna nehrozilo....papam grep a aj pijem dzusik.......vies uz sa mi nechce cakat......uz chcem byt tehu ako my vsetky 😉 .....ta sa mas ako?

acerka11
19. feb 2013

@buxus24 no snazime sa vsetki otehotniet a robime preto co najviac......niektore uzmame vyssi vek a nechceme uz cakat kedy budeme tehu.....chceme tomu trosku pomoct......vies osobne pre mna je dost neprijemne si predstavit ze ked moje dieta bude mat 20 tak ja budem uz mat vise 50-siat

11miuska11
19. feb 2013

@acerka11 stres zvysuje hormon prolaktin a ten, ked je zvyseny, zabranuje OVULACII!! dnes som sa to docitala. A ja v decembri bez ovulky a MS (vyhodili ma z prace a chora som bola), tak tomu celkom verim. Tento mesiac sa budem stale oba usmievat a nic ma nerozhodi 🙂 budem sice ako truba vyzerat, ale neva 😎

acerka11
19. feb 2013

@seraa aj man to mrzi........ta mrcha je ale riadna mrcha.......ja som taketo sklamanie mala pred 5 dnami.......nebud smutna ja som sa uz otriasla a uz sa tesim na nove snazilkovanie......coskoro nam to vinde vsetkym 😉

11miuska11
19. feb 2013

@buxus24 no, ja som tiez nechcela nic sledovat, ale ked mi vynechala MS pred mesiacom, tak som bola nutena merat si BT, aby som vedela, ci je so mnou vsetko v poriadku. Cize niektore sme nutene sa sledovat. A kedze sme zodpovedne snazilky, robime vsetko preto, aby nase telo bolo co najlepsie pripravene na pripadne tehu. Ak si narazala na caje, grepy, ci ananasy 🙂 pre kazdu zenu je dobre vediet, ci ma ovulaciu, ked sa snazi otehotniet, lebo moze sa aj na hlavu postavit taka zena a ked ju nema, neotehotnie. Lenze ked to zisti vcas, moze to zacat riesit 🙂 Prajem ti, aby si sa sledovat nemusela, ale neodsudzuj nas iba preto, ze my to robime inak, ako ty 😒 Drzim palce, nech si cim skor tehu, nech si tymto nemusis prechadzat, ako my 😒

11miuska11
19. feb 2013

@sonika84 ahoj, ty si so mnou a acerkou na tom rovnako, tak drzim palec v tomto cykle 🙂

acerka11
19. feb 2013

@11miuska11 aj ja sa budem usmievat a budem sa snazit mylsiet na pekne veci.....jedna z peknych bude urcite to ze v marci pride na slovensko moja sestra s mojou 2, rocnou neterkou....... 😉 ....takze mam dovod na radost a usmev

acerka11
19. feb 2013

@11miuska11 prave som to povedala manzelovi otom prolaktine.....tak len krutil hlavou ze kolko aspektov zabranije prirodzenemu otehotneniu.......ziaden stres a nervozita

11miuska11
19. feb 2013

@acerka11 jeeeej, to mas super 🙂 ja sa pojdem asi k nejakej kamoske pohrat s babatkom, nech sa na mna nalepia babatkovske vibracie 😀 😀 kazdy den si predstavujem, ake to bude krasne, ked budem raz mama. Jedine, ked sa rano zobudzam, tak sa tesim, ze vstavam, kedy chcem 😀 😀 😀 😀 ale rada sa toho zrieknem.

Ziaden prolaktin na nas nema, nedame sa 😠 Aj s tebou sa podelim o moju babatkovsku kolaz, co mam na ploche PC. Vraj pozitivna vizualizacia je silna carodejka, tak skusam aj to. Vzdy, ked idem spat, tak sa tak pousmejem a idem buvat s peknymi myslienkami 🙂

buxus24
19. feb 2013

@11miuska11 prepáč ja som to nemyslela takto......ja by som vam hned priala babatko a aby ste mali to po čom tak tužite važne....viem že nie každej to ide jednoducho a že niektoré sa dosť natrápia a preplaču kým to príde..prosím neber to že vas odsudzujem..fakt to tak nie je ..prepáč

buxus24
19. feb 2013

@acerka11 dufam a verím v to že sa ti to v najbližšej buducnosti splní..prajem ti to aby tvoja snaha bola odvdačená uzlíčkom šťastia..prepáč ak som sa ta dotkla tým vyrokom...nemyslela som to zle...

11miuska11
19. feb 2013

@buxus24 v pohodeee...asi som uz aj ja precitlivela a som inak zareagovala, ako by sa patrilo. Tak prepac aj ty mne 😒 V akom si stadiu teraz ? 🙂

buxus24
19. feb 2013

@11miuska11 tak u mna sa moc o štadiach hovoriť neda..robím vonku a doma som len dva týždne ... aaj v ten čas mam kramy.. taže.......u mna to tiež nieje až tak jednoduche..hladam tu nejake navody ako tomu ešte pomocť....

zuzuzu30
19. feb 2013

@11miuska11 pravdu mas!!! znama mala zvyseny prolaktin stale (asi nie zo stresu) a musela brat lieky nato,aby bola tehu. no vidis,kolko robi psychika - vsetko! drzim palce nech si jak masielko na chlieb - klido piiido

zuzuzu30
19. feb 2013

@11miuska11 krasna kolaz! Uz ju mam medzi svojimi oblubenymi fotkami 🙂) dakujeme

veeeron
19. feb 2013

@acerka11 ahoj ja som momentálne 21 DC...ale bolesť hlavy žalúdka, v nedelu sa mi hlava točila...tak netuším čo mi je

veeeron
19. feb 2013

@acerka11 no tak to už ten stres asi niečo ma do seba. bo my zatial byvame u svokrovcom a neni to dobre...takze som stále v strese...☹ a preto asi nie som ešte tehu

zuzuzu30
19. feb 2013

@lenkaa33 kedy sa testneme???????? ja mam tiez hromadu testov a nemozem uz vydrzat!!!! myslis,ze by uz mohlo byt nieco vidno? ja som dnes 25DC, teoreticky 9/7/5 DPO kedze nemam presny cyklus ..alebo to vydrzime???? Porad