icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sonika84
19. feb 2013

@11miuska11 ahoj, no tak ideme na to odznova, dufam ze uz bude snazilkovanie uspesne, tak velmi nam to prajem.... 🙂
@acerka11 tu alchimilku budes pit cely mesiac? alebo? nieco som zazrela ze pomaha pri opl. Ja este som PN s tymi moc. cestami ale uz je to fajn, pripravena a zdrava do dalsieho cyklu 🙂

seraa
19. feb 2013

@zuzuzu30

ahojky, no uz uplna ms takze skusam nabuduce , nabuduce to uz vyjde som si ista,
baby ani neviem ci vyjde je y alebo i hehehehe (dlhe roky v zahranici 😉

@veeeron
no tak byvat u svokrovcov je teda riadni stres, my sme byvali chvilu predsvadbou a po a zle to dopadlo
teda akoze este svadba k tomu stres a hadka na svete, teraz je to ok ale preto ze sme daleko hehehe

@11miuska11
mame sa co od teba ucit ! dobra energia ide z teba 🙂

@lenkaa33
noo dufam ze to nebol sen ale prorotstvo !! tak drzim palce!

seraa
19. feb 2013

@acerkka11

dakujem 🙂 , nabuduce dame // 😉

simullka
19. feb 2013

ahojte...ak dovolite zaradim sa k vam aj ja 🙂 s manzelom sa snazime asi 8 mesiacov a nedari sa...moj manzel chodi na tyzdnovky pride domov v piatok a odide v nedelu...je pre mna velmi tazke pocuvat rady typu sex kazde 2-3 dni, pocitanie plodnych dni ked u nas to nie je mozne...stale si nahovaram, ze mozno preto sa nam nedari, ale bojim sa, co ak je v tom nieco ine...ked som bola na gynde a povedala co a ako, "odbili" ma prave tym, ze co ja chcem, ked sa podla nich ani nesnazime...neviem co mam robit?...mam to skutocne nechat na prirodu a netrapit sa tym? :(

11miuska11
19. feb 2013

@simullka no ved smola je to, ze vy sa vlastne naozaj nesnazite. Lebo rok snazenia sa z lekarskeho hladiska berie vtedy, ak je pravidelny sex minimalne 2 krat do tyzdna pocas celeho roka. Tym padom to mate fakt blbe 😒 a merias si BT, aby si vedela, kedy mas ovulku? Mozno by ste to vedeli nejako vyspekulovat, ze by si ten tyzden prisla za muzom na "navstevu" 😎 lebo takto strielat na slepo a este dva dni po sebe a 5 dni nic, to nie je moc dobre. V kazdom pripade, urcite si zdrava, ked ti to lekar povedal. Podla mna, keby ste zmenili nejako nacasovanie "lubenia sa", tak vam to urcite vyjde. Keby presne vies, kedy mas ovu, tak to date lavou zadnou 🙂

11miuska11
19. feb 2013

@buxus24 dolezite je, ked to mas takto komplikovane, aby si vedela kedy mas ovulaciu a naplanovala si to obdobie, aby si bola doma a aby ste sa "lubili". Mas pravidelny cyklus?

11miuska11
19. feb 2013

@zuzuzu30 jeeeej,tak to som rada, ze potesila ta kolaz. Ja ju milujem a tuzim po takom dievcatku, ake su v rohoch dolu 🙂 uplne babiky 😀 Presne tak, zaklad je psychicka pohodicka..a tu si my tu vytvorime a basta 😀 ina moznost nie je. Akurat si pijem moj prvy odvar na harmonizaciu hormonov pred ovulkou. Juchuuu 🙂 cely den sa skerim jak opica, a funguje to aj na ludi okolo, normalne sa tiez zacnu usmievat.

11miuska11
19. feb 2013

@sonika84 alchemilka sa ma vraj pit iba do 14 DC do ovulky. A stavu z cerveneho grepu tiez 🙂 Vela zdravicka prajem, nech si coskoro fit 😉

lenkaa33
19. feb 2013

@lenuskaa33 oki, budem cakat na infosky 😉 drzim palce,,nech je vsetko ok 😉

lenkaa33
19. feb 2013

@sonika84 do toho 😉 , nech sacim skor zadari 😉

lenkaa33
19. feb 2013

@zuzuzu30 haha, dnes sa ma pytal mm, ze ci si myslim, ze sa vydarilo..ci uz mam pocity, ze mozno som prego .povedala som mu, ze co sa mi snivalo, tak sa smial 😀 😀 😀 no neviem, co ten sen znamenal, ci len to, ze som na to nejako intenzivne myslela alebo nejake znamenie ....hehe, asi skor to,prve

lenkaa33
19. feb 2013

@acerka11 tak tak , aj my budeme mat. A krasne si to tehulkovanie vychutname a potom aj materstvo ... nie ako ti ti ti .... loptosi 😝 ... ja nic nove, len to, ze sa mi snivalo o tych // na teste 😀 😀 , a dnes cez den som citila akoby MS sa blizila o,par dni. A mozno si to uz namyslam. Takze musim trpezlivo cakat teraz uz. Horim nedockavostou robit si testik, ci tam najdem // , ale zaroven sa hrozim sklamania. Inak co by si chcela dievcatko alebo chlapceka? a tvoja polovicka?

lenkaa33
19. feb 2013

@buxus24 ahoj, vitaj a vela stastia, nech sa zadari. Niekto musi uz pretrhnut to vrece s tehulkami. Mozno to budes prave ty 😉 . Uz dlho tu nik neoznamil //. teda okrem ovulacnych // 😀 . Ja uplne suhlasim s @acerka11 , keby som mala 25, tak sa urcite nesledujem a nezaoberam tym tak ako teraz. Vies, cely zivot sa ludia chrania pred tehotenstvom a ked uz sa nechcu branit, tak to akosi nejde. A tych pribehov snaziliek, ktore niekolko rokov sa trapia je coraz viac a viac, kedze je to sposobene dobou, v ktorej zijeme. A vek tomu nepomaha. Tiez to nechcem bratna lahku vahu, ze hopsa tra la la a zacnem to riesit vaznejsie neskor a bude mozno neskoro. Takze u nas, tych, co nemame 20 su to troska ine tlaky... 😖 A tiez suboj s casom 😠 . Ale mas pravdu, vela robi aj psychika, ale hadam to tak nebrehaname 😀 😀 alebo zeby? 😉

lenkaa33
19. feb 2013

@11miuska11 jej to sa mi pacia tie babatka .... jemnucke, vonavucke

lenkaa33
19. feb 2013

@veeeron mozno si tehu s tymi vsetkymi priznakmi ... 😉 😉

lenkaa33
19. feb 2013

@zuzuzu30 😀 😀 😀 😀 ...poradiiiiim, testmime sa v piatok, len tak pre zabavu 😵 a mozno budeme prijemne prekvapene a ked nie, stale je tam obrovska sanca, ze este budu // o par dni ... alebo myslis, ze piatok je prilis skoro. Tak mozme v sobotu alebo nedelu. Ale do utorka cakat, ved pozri, mne sa uz sniva o // teraz, co ude do utorka? este budem namesacna a unesiem nejake baby nejakej susedke 😉 ja chcem ocikavat test uuuuuuuuz 😵 😵

lenkaa33
20. feb 2013

@zuzuzu30 ja som 24DC ( utorok ) , vlastne teraz uz je hodinku streda, takze teraz som 25 a ty 26 . Mozme kludne aj skor ako ten utorok. ak piatok je skoro, mozme v sobotu alebo nedelu. vikendova ranna pohodicka s testikom na wc 😉

lenkaa33
20. feb 2013

@seraa dobre si napislaa vyjde 😉 , ja som tiez kedysi bola100% tna v gramatike a teraz tiez tie roky v zahranici urobili svoje 😖 , obcas vaham pri niektorych slovach s Y alebo I ...MS v plnom prude uz. 😠 😠 😠 tak, hlavu hore. Ides do dalsieho kola, pekne nasad alchemilku urcite , sypany caj ale, nie porciovany. a pekne dosledne pi a k tomu by si mohla aj tu ostruzinuuuuuuuuu malinovu sypany caj tiez. sup, sup...a mlieko, jogurty. ziadne nizkotucne, plnotucne su vraj vhodnejsie pre snazilky. Apolovickezinok hlavne. Ak to aj mne nevyjde, moj mm bude musiet tiez troska doslednejsie pristupovat k tomu odteraz....

lenkaa33
20. feb 2013

@simullka ahoj. mas to troska komplikovanejsie s tym, ze tvoj je prec. ale inak aj mm stale cestuje. Vies, tie spermijky vedia vydrzat aj niekolko dni vraj. ved kolko zien je takych, ze si davali pozor a mali sex raz, dvakrat a vydarilo sa. Kedy si bola u lekara? teraz niekedy? Ak ti mozem poradit, tak ak im povies takto, ze tvoj manzel je prec, tak e e . Klamat sa nema, ale niekedy ak chces, aby sa lady pohli, musis troska pridat, nepovedat pravdu. Bud by som isla k nejakej novej lekarke a povedala, ze sa snazis uz 8mesiacov a nic. objednata na sono pred ovulkou a bude vidiet ako ti dozrievaju vajicka... pohnes sa vopred. Uz by mohol tiez ist na spermogram. Pi tie cajiky, nech mas zenske organy pekne nabudene 😉 a skus si odsledovat ovulku. ci uz hlienikom alebo testami. a ked pride na vikend, tak hned vo dverach sa vzdy na neho vrhni 😀 a snazilkujte kazdy den cez vikend a pred odchodom opat krasne na rozlucku 😉 . Ale skus ist k lekarke a povedz, ze sa snazite uz dlhsie, nespominaj, ze muz chodi na cely tyzden prec. nech sa zaujima. a vies, ak sa nezadari a vsetko bude u vas ok, tak mozes ist na IUI, kde zoberu jeho spermijky a vstreknunich do teba a moze to vyjst tak. Hlavne musis troska lekarom zaklamat, co sa tyka toho ' casu' . Aj ja som 😉

kessica
20. feb 2013

Pekne ranko 😀

buxus24
20. feb 2013

@11miuska11 tak o to sa snažím .....pravidelny? raz to príde 2í,raz 30 niekedy až 34... taýe ani nie...a tabletky som brala ale tie mi to skôr rozhádzali a mala som z viacerých nežiaduce učinky...

buxus24
20. feb 2013

@lenkaa33 ahojky
dakujem za privítanie a za odpoved. 🙂 .. vieš ja ani žiadna babula to nebereme na lahku vahu..každy ma niečo čo ho brzdí...a samozrejme vek tiež hra rolu..a dosť často....vieš nedavno som tu niečo napísala a baby ma skoro ukamenovali... ja viem že velmi chcu to každa z nas..len vieš ak ja by som mala teraz ešte pozerať kedy tu ovulku mam alebo nemam a stale sa nad tým zamýšľat a nech mi vyjde vtedy ked nesom doma..som na nervy a male nemame nikdy..vieš...to len za seba oni to inak pochopili..ospravedlnila som sa...ale tak... treba skušať a nie len to ale treba sa prihovoriť aj tam hore 😉 😉 a verím tomu že to príde

sonika84
20. feb 2013

@11miuska11 takze ju skusim pit, hadam prinesie stasie a hor sa na nakup grepov, ked je tolko snaziliek aby sa mi usli 😀
@lenkaa33 raz to musi prist, skor ci neskor urcite, velmi sa na to tesim a vsetkym to strasna prajem 🙂

lucianellamartin
20. feb 2013

Ahojte žienky 🙂 ak smiem rada sa k vám pripojím 🙂 S priateľom veľmi túžime po bábätku tak sme to prvý mesiac skúšali a už to vyzeralo na zahniezďovanie keď na druhý deň už som mala výtok hnedočervenej farby a oveľa silnejši. Nakoniec poobede zo mňa vypadli doslova hrudy krvy. Zisťovala som si čo a ako a aj kočky tuto ma ukľudnili, že vajíčko asi bolo slabučké a tak sa neuhniezdilo a preto sa vyplavilo a vraj lepšie ako keby mám potratiť neskôr a aspoň viem, že môžem otehotnieť. S priateľom sme študovali na internete a rozhodli sme sa brať vitamínky ja užívam kyselinu listovu a alchemilkový čajík pijem a priateľ užíva selén + zinok 🙂 až skončí mrška budeme skúšať šťastie či sa náš uzlíček lásky uchytí a zabýva sa 🙂 to by sm e si želali zo všetkého najviac na svete 🙂 preto aj vám ostatným snažilkám držím zo všetkých síl palčeky aby to všetko dopadlo tak ako si želáte 🙂

seraa
20. feb 2013

@lenkaa33

dakujem, noo vidis ze si mi to pripomenula , 🙂 cajik uz mam pit vlastne teraz az po ovulku.
som uplne zabudla, hned si ho uvarim ked pridem z prace

lenuskaa33
20. feb 2013

@lenkaa33 Ďakujem a Ty si teraz ako na tom?

11miuska11
20. feb 2013

@lucianellamartin vitaj 🙂 tak si sa pridala k nam ,co zaciname tento mesiac zase dufat 🙂 Drzim palce 🙂

11miuska11
20. feb 2013

@lenkaa33
@zuzuzu30
vy dve ste svetoveee. 🙂 Normalne sa tak rehocem, ked citam tie vase rozhovory o palickach. Normalne vidim seba o take 2 tyzdne 😀 😀 😀 😀 Drzim palce, kocky 🙂

11miuska11
20. feb 2013

@buxus24 tabletky, myslis antikoncepciu? Ja som kvoli nej tiez mala problemy, ale verim, ze uz tento cyklus bude OK. No ale aj tak to mas rozpatie iba 5 dni, kedy by mohla prist MS. Tak si od 29 odpocitaj 14 a od 34 odpocitaj 14 a to rozpatie mas potencialne plodne dni, keby si ovulovala 🙂 Drzim palec silno 🙂 kolko mas rokov?

11miuska11
20. feb 2013

@sonika84 haha, presne toto som aj ja hovorila 🙂 podla mna, keby sa postavis do obchodu a pozeras na zeny, tak vies podla nakupu urcit, ktora snazilkuje 😀 😀 😀 Mna by si teda urcite spoznala 🙂 🙂 🙂 drzim palec, silno 🙂