icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzuzu30
20. feb 2013

@kessica inak ja sa grafom moc nerozumiem.vidim,ze ovulka asi bola,ako stupla teplota ale co teraz ta stupajuca teplota?co to znamena ze mozes byt tehu?

lenkaa33
20. feb 2013

@lucianellamartin mrzi ma tvoja skusenost, ale je ozaj lepsie prezit taketo tzv biochemicke tehotenstvo akoby to malo byt neskor. to by boli horsie. Pekne vitaminiky. a kup si v lekarno mozno aj cajik sypany ostruzina malinova, ten podporuje funkciu zenskych organov a tiez ma dobre ucinky na kvalitu vajicok ;) . Takze sup sup do dalsieho cyklu a pozitivne naladena 😉

lenkaa33
20. feb 2013

@seraa no vidis, dufam, ze uz mas salku caju za sebou. Mala by si pit aspon 2 x denne. A najlepsie ten sypany, ma lepsie ucinky. ;) .....

lucianellamartin
20. feb 2013

@lenkaa33 Ahoj Lenka ďakujem za povzbudenie 🙂 si zlatá 🙂 papáme vitaminky obaja a kúpila som si alchimilkový čajík vraj je dobrý tak ho pijem 🙂 Uvidime budeme sa snažiť keď mrška odíde a snáď sa podarí 🙂

lenkaa33
20. feb 2013

@lenuskaa33 ahojky....no ja som po ovulke a vo faze cakania 😕 . Tento vikend by som uz mohla vediet, ze ako dopadol tento mesiac. Ak nedopadne ok,tak idem na rontgan tzv prefuky vajcovodov, je to dost neprijemne, bolestive vraj, takze by som radsej brala // na testiku, aby som sa tomu vyhla .... 😉 Kedy mas ist na dalsie testy?

lenkaa33
20. feb 2013

@lucianellamartin ano, alchemilka je tiez dobra, pila som ju aj ja. tak cakam na vysledok. Ak nevyjde, tak do dalsieho cyklu pijem aj ostruzinu aj alchemilku 😉 . Nech som vybavena a pripravena 😉

lenkaa33
20. feb 2013

@11miuska11 inak s tymi sluzobkami aj ja mam problem kazdy mesiac 😖 . Ak pojdem do dalsieho kola, tak asi budem musiet ist na jednu sluzobku s mm v obdobi ovulky, zbalim sa mu do kufra, hahaha. a najhorsie je to, ze ten stres z prace , co ma.... 😖 ....alebo mat pauzovy mesiac .... 😠 ...no uvidime, v sobotu podavam hlasenie celemu MK, aky mam vysledok na teho teste 😝 ....bud tam dam zopar smutnych smajlov 😢 alebo 100 takychto 😅 😵 🙂 😀 😎 😅 kadejakych.... 😀

lucianellamartin
20. feb 2013

@lenkaa33 tak to je super 🙂 a verim, že to víde uvidiš 🙂 ja ju pijem prvý krát a tiež som zvedavá či to má niečo do seba ak ano tak jej urobim celosvetovu reklamu 😀

lenkaa33
20. feb 2013

@lucianellamartin hahaha.... 😀 .... som zvedava aj ja , ci zabrala. Aj ked ja som mala tento cyklus 4 vajicka, ktore cakali na tie vyvolene spermijky, ale mala som ich vyprodukovane vdaka clomidu ( to je ako clostil ) , takze uvidime. U lekara si bola kvoli tej neprijemnej prihode, co si mala?

lucianellamartin
20. feb 2013

@lenkaa33 nebola som pýtala som sa tu kočiek a dve či tri mali presne to isté ako ja a poradili mi čo treba, že to nie je nič vážne preto som nasadila vitamínky a čajík a tento mesiac sa posnažíme a uvidime ak by sa to nedaj boh zopakovalo pojde k lekárovi a uvidime ak oto dopadne ...každopádne verím, že sa uzlík zabýva až do pôrodu 🙂

lenkaa33
20. feb 2013

@lucianellamartin ved ano, nie je to nieco take, co potrebuje nejake lekarske zasahy. To nie. Len tak, ja ked som sa zacala snazit, ja som isla k lekarkovi, aby sa pozrel, ci je vsetko ok. Aj ked sice som vtedy zrovna mala rocnu prehliadku. Ale je dobre znamenie, ze si otehotnela, aj ked to tak nestastne dopadlo ☹ . Tak pockaj par mesiacov, myslim, ze ked hned na prvykrat sa takto podarilo, tak coskoro budesmat krasne // a aj to vydrzi. Vies telo niekedy vie, preco ten plodik vyluci z tela, nieco by tam nebolo v poriadku. Takze podla mna sa vam to skoro podari. Len pekne zdravo papkaj. a aj kyselinu listovu ber.

lucianellamartin
20. feb 2013

@lenkaa33 neboj zlatík papáme zdravo a aj kyselinu užívam pravidelne denne 🙂 aj priateľ papá vitaminky selen+zinok tak snad sa nejakej šibalke podarí poriadne sa zahniezdiť 🙂 po ničom inom netúžime len po dvoch // a aby nám pani dr. povedala ano je to tam čakáte drobčeka 🙂 Silno v tom verím, že to víde a budeme sa tešiť 🙂 Veľmi to prajem aj všetkým, ktoré sa snažia a túžia po bábätku tak ako my 🙂 Ďakujem naozaj veľmi pekne za podporu a tak isto vám držkáme palčeky aby ste sa čoskoro radovali 🙂 a možno sa budeme tešiť aj spolu 🙂

lenkaa33
20. feb 2013

@lucianellamartin dakujeme 😉 .... no vidim, ze ste krasne vyzbrojeni 😉 a ze aj priatel sa postavil k tomi tak zodpovedne je supeeeeeeer. ma 1* 😉 . Vyjde nam to. Vsetkym. Ja uz len cakam, kedy konecne niektora oznami // v tejto teme, dlho to tu uz nebolo 😉 ...

lucianellamartin
20. feb 2013

@lenkaa33 hej hej vyzbrojili sme sa a dokonca zo dňa na deň odhodil cigarety, že bude papať vitamíny aby mal dorbček všetko čo potrebuje a nič mu neškodilo 🙂 tak sa aj ja hrozne rada 🙂 neboj bude to tu čoskoro určite to niektorej z nás vííííde a dúfam, že všetkým 🙂 🙂

lenkaa33
20. feb 2013

@lucianellamartin wooooow. tak to ma 1***** za tie cigarety zo dna na den. To je krasne mile od neho 🙂 🙂 dufam, ze vam to coskoro vyjde uz 😉 a pred ovulkou grepovy dzusik 100% , 5 dni pred ovulkou, aby bol dobry hlienik a spermijky sa lepsie klzali 😉 a po ovulke 5 dni ananas cerstvy nakrajany na 5 casti a kazdy den jednu cast a hlavne ten stred je dolezity, ten je taky tvrdsi, obsahuje bromelain, podporuje uhniezdovanie oplpdneneho vajicka 😉 😉 😉 .

lucianellamartin
20. feb 2013

@lenkaa33 jeeej ĎAKUJEM moc moc moc za rady 🙂 veľmi si to cením takže 5 dní pred ovulkou grepový 100% džusik a po ovulke papať 5 dní ananas a každý den kusok ale celý aj zo stredom?Dobre som to pochopila???

11miuska11
20. feb 2013

@lenkaa33 ja dufam u teba v tu druhu moznost 😵 ze sa do ziadneho kufra skladat nebudes musiet 😎 ja tam asi s nim nepojdem, nechce sa mi tak daleko trepat a zabit tam sama 4 dni, iba kvoli tomu, aby sme snazilkovali 😒 ked to ma vyjst, tak to vyjde. Ale uprimne, som z toho smutna, ze to takto vypalilo ☹

11miuska11
20. feb 2013

@zuzuzu30 😀 ja sa uz tesim, ze to tu niekto prelomite a budete vytrcat ocikane palicky jedna radost 😀 😀 😀 jasne, treba sa odreagovat nejak. Moj muzik len pozera, ze co sa tak hihnem pri PC, ze ci si s nejakym fesakom nevypisujem, co ma rozosmieva 😀 😀 😀 je to tu velmi super a som rada, ze som MK nasla 🙂

11miuska11
20. feb 2013

@lucianellamartin uz sa tesim, ked sa nam ten status zo "snazi sa" zmeni na "caka dieta 5 tt" 😀 az mi motyle v bruchu zacali poskakovat, ked som to napisala 😎 presne tak, ked to ma vyjst, vyjde to aj napriek sluzobke. 🙂

11miuska11
20. feb 2013

@buxus24 presneeeee. Ja sa tiez usmievam jak pripecena . ale ludia sa celkom chytaju, myslia si, ze na nich a tiez sa zacnu usmievat 😀 😀 😀 pometene snazilky 😎 haha

buxus24
20. feb 2013

@11miuska11 že pripečena a ešte pometená..pekne vyrazy 🙂))) nevadí... aj tak sa mam rada 🙂) aj na mna sa usmeju ale niekedysa zamračia z vyrazom že o čo mi ide 🙂))) ta čo už pometená snažilka...odpoved 🙂)

lenuskaa33
20. feb 2013

@lenkaa33 držím moc palčeky...v pondelok idem znova na krvičku....tak uvidiíme 🙂

mistisa
21. feb 2013

@zuzuzu30
@veeeron
@sonika84
@lenkaa33 Ahojkajte kocenky no co ako sa mi mate? co mate nove? mne dosli uz papiere idem zajtra na poistovnu a budem cakat na schvalenie ziadosti 😀 😀 a vy ako? 😉 😉 😉

veeeron
21. feb 2013

@mistisa no tak to držím palce nech to dobre dopadne...no ja momentálne čakám na mrchu ...má príst budúci týždeň ale tak dúfam že nepríde...cítim sa tak ako som písala naposledy nič sa nezmenilo....bolesť bradaviek to asi najviac žalúdok dneska trocha poslúchal ale uvidíme večer..včera som myslela že mám teplotu...bola mi strašná zima bolela ma hlava...od dneska začínam byť dosť unavená, začínam tiež posmrkovať ako keby som mala mať nádchu...bolesť krížov a ani podbruška necítim ..tak zatial len čakám chcela som si kúpiť aj test ale neviem či by mi už niečo ukázal 😒

mistisa
21. feb 2013

@veeeron nooo moja uvidis a kolky si den po ovulke? dakujeeeem snad ano ale ja som povedala ze proste bez akychkolvek pochybnosti sa to podari a hotovo 😀 😀 budem moc moc drzat palcekyyyyyyyy najviac ako sa da 🙂 😉 😉 😉

veeeron
21. feb 2013

@mistisa som 23 DC no dakujem ..navzájom sa budeme podporovať...a čím viac sa budeme podporovať tým to bude lepšie...bude lepšie myslenie pozitívnejšie a nakoniec všetky budeme tehu...🙂 aj ja teraz začínam myslieť pozitívnejšie aj som si povedala ze sa nebudem tolko sledovať ale akosi sa to nedá ...ked sa uz blízi tá mrška

acerka11
21. feb 2013

@11miuska11 ta koláž je super......my mame na lpoche tiez dietatko....nasu neterku.......vcera som bola tu kamoskinu malu strazit lebo oni museli behat po uradoch a nemal ju kto postrazit tak som si to uzila min. na 150%. Uz od zajtra zaciname zas snazilkovat tak sa neviem dockat.

acerka11
21. feb 2013

@buxus24 to nie nedotkla si sa ma vobec....mozno ten moj komentar vyznel hrubo ale nebolo to tak mylsene.......boli to len moje pocity a nazor preco vlastne chcem byt co najskor tehotna......ale viem ze to male babtko nebude zaujimat ani moj nazor ani pocity ono pride ked sme bude chciet..... 🙂

acerka11
21. feb 2013

@veeeron tak to mas este casu nato aby si skusila test.....a nelezie na teba neaka viroza?.......ktovie aj vycerpanie v praci kadeco to moze byt.....aj tehu 😉 😉 .....drzim pacleky

acerka11
21. feb 2013

@veeeron to poznam aj my sme tak rok byvali a nervy mi tiekli........v malo ktorej rodine kde takto spolu byvaju je to ok