icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
12. dec 2011

@lucecita : no ked sme tak pekne zladene, idealne by bolo zahlasit to naraz 🙂

kikaneu
12. dec 2011

@delideli tak, tak 🙂 my sme tu riadna trojka 🙂 ja som dnes 4DC 🙂 uf a skončila som s upratovaním 🙂 dve izby mám, ešte dve mi treba 🙂 to si nechám na iný deň 🙂
@gelinka75
a inak vy ste na mäkko z bábetiek, no ja už len keď počujem, že niekto v mojej blízkosti nejaké čaká, tak som namäkko a stále rozmýšľam, prečo to nie som ja.....no nič to, budúcu stredu idem na prehliadku ku gynekologičke, taaaak to dúfam nejako poriešime, nejaké vyšetrenia, lebo ja už chcem vedieť či sme v poriadku alebo kde je problém

roka84
12. dec 2011

@delideli no drahé, odbehnem si aj ja na chvíľu, treba mi požehliť zopár vecíííí.... ale mám to tu pod kontrolou, občas kliknem na refresh 😀 😉

gelinka75
12. dec 2011

@delideli najlepsie na silvestra pri pripitku 😀 😀 😀 ze tak tento rok budeme traja 😀 😀

kikaneu
12. dec 2011

@gelinka75
@delideli kočky, kočky...viete, že pri upratovaní sa zabúda na bežné starosti a čistí sa hlava, tak šup handru do ruky, vysávač do druhej a pred Vianocami nech sa bytík leskne 🙂 a aj mne by sa páčilo byť s vami naraz "v tom" 🙂

gelinka75
12. dec 2011

@kikaneu ako vsetci sa tvaria aj okolo nas, ze to je malina pocat dieta, ale mne sa to nejako nezda 😀 😀

fifitko25
12. dec 2011

@roka84 tiež viažem mašličky na stromček a refreshujem 😀

delideli
12. dec 2011

@kikaneu : no dobre, dobre,tak ja uz idem .. 🙂 🙂 nech tu do vianoc nezapadneme prachom 🙂 🙂

palculienka2011
12. dec 2011

@delideli tiez som cucala,ale mala pozitivny aj na 7 a 8 DPO, tak bud zacala stupat hladina HCG brutal prudko okamzite po uhniezdeni alebo jej graf oznacil ovulu neskor ako mala, ale ovu testy suhlasili s oznacenim ovuly grafom, zaaazrak 😀

kikaneu
12. dec 2011

@gelinka75 no, ja len nechápem, keď ja mám cyklus celkom dobrý, pravidelný, maximálne 33 dňový a kamoška aj na vyvolávačky musela chodiť a pred dvoma týždňami hlásila, že čakajú bábatko.....toto je pre mňa tiež záhada 😒 ja jej doprajem, len som si vždy myslela, že to nebude problém, keď je pravidelnosť.....

kikaneu
12. dec 2011

@delideli už nechoď, nechaj to na zajtra 🙂

gelinka75
12. dec 2011

@kikaneu no to mas tak, ze kazdemu sa dari, len nam nie, asi sme tak nastavene, mozno aj to vplyva 🙄

kikaneu
12. dec 2011

@gelinka75 možno, ale ako to zmeniť?

momamo
12. dec 2011

Kocky moje dalsie 2 tehu testiky ..Horny robeny v piatok rano a spodny vcera vecer, slabsia ciarka si myslim pretoo lebo som si ho robila vcera vecer a predtym som vypila litre vody, cize moc bol velmi zriedeny vodou🙂 Co poviete..???

kikaneu
12. dec 2011

@momamo krásne 🙂

palculienka2011
12. dec 2011

kto mozte, zapnite si national geographic wild 😉

kikaneu
12. dec 2011

@palculienka2011 a čo tam dávajú? my už tento kanál nemáme, šetríme 🙂

palculienka2011
12. dec 2011

@kikaneu ide serial V lone-dnesna cast o tehotenstve zralokov a klokana, neuveritelne veci

momamo
12. dec 2011

@kikaneu a myslis ze to bude tym co som pisala ze na tom spodnom testiku ciarocka je slabsia ako na prvom??

kikaneu
12. dec 2011

@momamo myslím, že hej....asi nie nadarmo píšu, že robiť ráno, predsa len máš po spánku koncentrovanejší moč a teda aj hormóny v ňom 🙂

kikaneu
12. dec 2011

@momamo zbožňujem takéto dokumenty 🙂 pozerala by som to od rána do večera 🙂

momamo
12. dec 2011

@kikaneu Tak to ti verim a verim aj v tom ze coskoro sa budes takto vytesovat z vlastnych 2 ciarok🙂 😉 Som si ista ...

kikaneu
12. dec 2011

@momamo vďaka za podporu 🙂

momamo
12. dec 2011

@kikaneu aj aj dakujem🙂

palculienka2011
12. dec 2011

@kikaneu najneuveritelnejsia vec, aku som kedy videla v tomto serialy: zena otehotnela a oplodnene vajko neslo smerom dolu do maternice, ale opacne, hore, do vajecnika, cez ktory preslo do brusnej dutiny a uhniezdilo sa z vonkajsej strany maternice!!!!!a tam sa normalne vytvorila placenta, plodovy obal a dieta vyrastlo doslova medzi crevami-mama mala neuveritelne bolesti, doktori nechapali preco a zistili to az ked dieta bolo celkom vyvinute, povedali, ze kedy to ziatili skorej, ukoncili by tehotenstvo, lebo babo nema sancu. a to dieta sa narodilo cisarakym uplne v poriadku

kikaneu
12. dec 2011

@palculienka2011 mňa by zaujímalo, prečo sa také veci v našich telách dejú, prečo to vajíčko išlo opačne? ....hm, ktovie...

lucecita
12. dec 2011

zemiaková kašička, prepečená jaternička a k tomu niekoľko kyslých uhoriek.....mňamky mňam a teším sa na konzumáciu 😉 😉

roka84
12. dec 2011

majte sa kočky, idem ja off..... ideme kukať nejaký dobrý filmoš s mojím mužíčkom 😝 😀

palculienka2011
12. dec 2011

@lucecita mnaaaaaaaaaaam, zboznujem jaterniceeeeee 😝

kikaneu
12. dec 2011

@lucecita dievčatá, ja nechápem ako môžete jesť takto neskoro 🙂 mne by bolo celú noc zle 😉