Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli tak, tak 🙂 my sme tu riadna trojka 🙂 ja som dnes 4DC 🙂 uf a skončila som s upratovaním 🙂 dve izby mám, ešte dve mi treba 🙂 to si nechám na iný deň 🙂
@gelinka75
a inak vy ste na mäkko z bábetiek, no ja už len keď počujem, že niekto v mojej blízkosti nejaké čaká, tak som namäkko a stále rozmýšľam, prečo to nie som ja.....no nič to, budúcu stredu idem na prehliadku ku gynekologičke, taaaak to dúfam nejako poriešime, nejaké vyšetrenia, lebo ja už chcem vedieť či sme v poriadku alebo kde je problém
@delideli tiez som cucala,ale mala pozitivny aj na 7 a 8 DPO, tak bud zacala stupat hladina HCG brutal prudko okamzite po uhniezdeni alebo jej graf oznacil ovulu neskor ako mala, ale ovu testy suhlasili s oznacenim ovuly grafom, zaaazrak 😀
@gelinka75 no, ja len nechápem, keď ja mám cyklus celkom dobrý, pravidelný, maximálne 33 dňový a kamoška aj na vyvolávačky musela chodiť a pred dvoma týždňami hlásila, že čakajú bábatko.....toto je pre mňa tiež záhada 😒 ja jej doprajem, len som si vždy myslela, že to nebude problém, keď je pravidelnosť.....
kto mozte, zapnite si national geographic wild 😉
@palculienka2011 a čo tam dávajú? my už tento kanál nemáme, šetríme 🙂
@kikaneu ide serial V lone-dnesna cast o tehotenstve zralokov a klokana, neuveritelne veci
@kikaneu najneuveritelnejsia vec, aku som kedy videla v tomto serialy: zena otehotnela a oplodnene vajko neslo smerom dolu do maternice, ale opacne, hore, do vajecnika, cez ktory preslo do brusnej dutiny a uhniezdilo sa z vonkajsej strany maternice!!!!!a tam sa normalne vytvorila placenta, plodovy obal a dieta vyrastlo doslova medzi crevami-mama mala neuveritelne bolesti, doktori nechapali preco a zistili to az ked dieta bolo celkom vyvinute, povedali, ze kedy to ziatili skorej, ukoncili by tehotenstvo, lebo babo nema sancu. a to dieta sa narodilo cisarakym uplne v poriadku
@palculienka2011 mňa by zaujímalo, prečo sa také veci v našich telách dejú, prečo to vajíčko išlo opačne? ....hm, ktovie...
zemiaková kašička, prepečená jaternička a k tomu niekoľko kyslých uhoriek.....mňamky mňam a teším sa na konzumáciu 😉 😉
majte sa kočky, idem ja off..... ideme kukať nejaký dobrý filmoš s mojím mužíčkom 😝 😀
@lucecita mnaaaaaaaaaaam, zboznujem jaterniceeeeee 😝

@lucecita : no ked sme tak pekne zladene, idealne by bolo zahlasit to naraz 🙂