Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenkaa33
@lenkaa33
@lucianellamartin baby dakujem vam za podporu,strasne ste zlate 🙂 normalne som tak pookriala,ze co tu stresujem a vyvadzam,no tak mozno vyjde nabuduce...ale poviem vam,najprv som sa rozculila dobre,ze co som zase urobila zle,potom som si aj poplakala,jaka som ja chuderka haha a potom som ostala uplne kludne.az mi to bolo podozrive 🙂 takze vyventilovanie emocii asi pomohlo alebo pomohol aj nejaky podvedomy pocit,ze robite vsetko dobre a uz sme na najlepsej ceste... 🙂 este ze vas tu mam! Krasny vikeeeend
@lenkaa33 strasne si zlata leni,s tym tipom si ma tak potesila,ze mi bolo normalne do placu 🙂 lebo ja som mala tiez tip,ze to budeme my dve naraz // a ze potom budeme vsetkym radit super metodu grep&ananas&cajiky&cakame babatko 🙂))
najviac sa ma asi dotklo to,ze ta mrcha MS sa vobec ale vobec nijak neohlasila vopred...clovek si robi potom falosne najdeje.a vzdy predtym som vedela,ze ide MS,mam nejake tie priznaky...a ona pekne potichucky,zakerne..
tak ides do toho testu? juuuj budem strasne dufat,aj ked je mozno skoro na testik..hm
@veeeron ahaaa, tebe uz byva zle, takze je mozne, ze si teho 😉 to ze ti test nic neukazal este nic neznamena, robila si ho dost skoro, takze uchovavaj si este nadej 😉 . aj ja som robila a NIC! 😖 . Ani len duch. Tak ja mam taku intuiciu uz dlhsie, ze to nevyslo tento mesiac, len mam este nejaku nadej, ze mozno patrim k tym60% zenam, co im test tak skoro neukaze niz, az ked den meska. takze testujem v pondelok, ak ma vsak dovtedy nenavstivi uz mrcha mrchata. 😉
@baby no musite sem uz niektora dat // tehu virusik potrebujeme rozsirit ako sol 🙂 ja mam sice krv,hormony,sono vsetko ok aj drahy ma ok spermiogram,ale rozmyslam,ci neni lepsie si asi zaplatit v nejakom centre "komplexne" vysetrenie,kde aj ten spermiogram je predsa ovela podrobnejsi ako od klasickeho urologa.Vsetky vysetrenia urobia naraz a nie kazdy mesiac nieco...co myslite?mate s tym niekto skusenot? lebo stale vlastne neviem ci sme 100% zdravi a problem je "len" ze kedy to pride alebo mame nejaky problem o ktorom nevieme...hm
@ babule ....TAKZE TEST NIC! zatial ani mrcha neprisla, ale ona ma termin navstevy az zajtra, najradsej by som jej buchla dverami pred nosom nejakym testom s //, ale zial jedna ciarka, ani len duch!!! Tak mam este mini nadej, ze mozno som testovala o den skor, tak este nezachytilo nic. Budem testovat v pondelokm este, ak vsak dovtedy nedorazi. takze panika a smutok ma velmi zatial nechytil. idem sa ja pomagorit do snehu troska. 😉 Citim sa akoby boli vianocne sviatky 😉
@lenkaa33 nepride nepride nepride a nepride ma zakaz velikyyy !!!! Aj k tebe aj k @veeeron ma prisny zakaz 😉 no my sme boli u mojich rodicov byvaju asi o 4 ulice od nas nizsie tam prsi a teraz sme dosli domov a my tu mame tatry brutsl snezi 😉 sranda a sme na jednom sidlisku len nasi nizsie a my vyssie 😉
@zuzuzu30 nemam s tym skusenosti zuzi. ale neviem, ci to urobia vsetky testy v jeden den. To by bolo dobre zistit. Ja mam zatial taky plan, ze ak pride MS si idem dat pozriet , ci mam priechodne vajcovody, ak sa po tom opat nepodari a su priechodne, tak chcem doktorke navrhnut IUI. Som zvedava, co mi povie. Toto by ma teda nenapadlo, ze taketo vysetrenia budem musiet postupovat . Inak mne sa najviac pozdava helios v brne. Ja ked som am volala asi pred 2 rokmi, ze si chcem dat zamrazit vajicka ( uz vtedy som si bola vedoma, ze o par rokov su vajicka uz starsie, menej kvalitne ) ,tak boli mili a vysvetlili mi a aj to, ze vajicko je jednobunkove a preto je tam mensia sanca prezitia pri rozmrazova i ako uz oplodnene vajicko.
@zuzuzu30 opat pekne vsetko nasad, este aj ten caj z otruziny malinovej, tiez do ovulky pi. A zavolaj lekarke, ze kde moze byt problem. Co dalej navrhuje. Nech tiurobi test aj po ovulke, ci k nej naozaj doslo. Aj ked sice si mala pekny ovu testik. hlavu gore. to vyplakanie aj mne pomohlo minuly mesiac. Aaaaach ja som zvedava uz na zajtra alebo pondelok.
@mistisa ano, nepride, navstevy typu MS neprijimam, nie sme doma, vymemene zamky.... nedostane sa! 😉 juuuuj, len uz menej a menej tomu verim, ale nadej mam stale hahahhaha. Aledakujeeeem , 😉 . S tym s ehom je to zaujimave. Ja milujem. idem ja pekne von troska do snehu ;) .....krasny vikend zelam a papkanie toho avokada nezabudni 😉
Krasny viiiiken zelaaam!
Babuleeeee, dnes som si dala nohavicky s leopardim vzorom na zahnanie MD 😀 😀 😀 , vyslovene som si ich vybrala kvoli tomu, aby MS mala strach z Leoparda!!! GRRRRRR 😀 😀 😀 😀
@lenkaa33 😀 hm no bodaj by si mala pravdu ze bude jeden z tych ktorý v noci prebali........ale ak bude pokakane no neviem on ma taky slabsi zaludok na pachy........NIČ? ☹ .......no dufam ze nedorazi ta mrcha mrchata.......budem ocakavat tvoje komenty ako si natom.....pevne verim ze sa to chytilo ale este sa to nechce ukazat 😉
@lenkaa33 drzim silno palec, nech sa to prelomi tu uz. Pre nas snazilky, ste teraz tie, co mozu rozsievat tehu virusiky 😀 😀 😀 tak tfuj tfuj tfuj, nech je v utorok dialnica jak hrom 😎
@acerka11 ahoooj, ako pokracujete? My zatial dve cukrovania za sebou tento cyklus, snazime sa davat si aspon den pauzu, nech sa stihaju vyrabat fesaci 🙂 Grepik odstavujem kazdy den aspon 2 ks a pocitvo pijem odvary na vyzivu krvi a meriam BT. Papame obaja coenzym Q10, a ja tehu vitaminky, muz muzske vitaminky 😀 Vsetko zatial podla planu a o take 4 dni ratam, ze asi pride ovulka 😀 a musim to poriadne naplanovat na buduci tyzden, kedze drahy odchadza vo stvrtok strasne skoro rano na sluzobku na 4 dni. To je ako na potvoru 😀 tak ho este "vyuzijem" vo stvrtok pred odchodom a v nedelu v noci hned, ako pride. Snad to nebude vadit, ze budeme mat 3 dni pauzu, akurat v plodne dni. Slak ma ide trafit z toho 😅
@veeeron aj tebe drzim palec na dialnicu 😀 pekne nam ju potom ukazte, nech vieme, ako vyzeraju dve palicky 😎 tfuj tfuj tfuj 😉
Ahoj my mame za sebou tiez dvoje snazilkovanie.......no uvidime ako to bude tento cyklus......ja papam tu kysleinu listovu pijem caje z alchemilky a ostruziny malinovej......pijem grep dzus resp. jem cerstvy (podla chuti)......a manzel papa vitaminy na zlepsenie pohyblivosti FertilMan (som zvedava na dalsi spermiogram ci to nieje len marketingovy tah) plus papa koenzim Q10 a vitamin E.......no a nohy vykladam na stenu preventivne po snazilkovani.....jaaaaj a este by som zabudla dnes som si rano prvy krat merala BT......nastavila som si budik ako do prace a podarilo sa to.....tak dufam ze budem merat ajnadalej podctivo.......musi to uz vijst ved sa tu vsetky snazime o sto šesť. 😵
@acerka11
@11miuska11
@veeeron
baby drzim palce - tym co snazilkuju,aby dobre zamiesali a tym co (ne)cakaju,by nedosla MS a boli krasne //!
No to som naozaj zvedava,ktora nam to tu prva prelomiiiii!
pekny vikend babule
@mistisa jasan, ziadne pochybnosti sefe 😎 ... tak leopardie nohavicky ma vcera uchranili predMS, dnes zatial neprisla, ale uz kazdeco citim, takze ja neviem neviem ...... neviem si ani predstavit to dalsie sklamanie 😖 ...... zajtra rano podam hlasenie 😉 ......uz ste podali ziadost a ako dlho trva to kym vam poistovna schvali IVF?
@acerka11 no hlasim, ze MS este nedorazila. Ale opat som si sadla a citim kadeco... tak ja neviem, dnes bol jej termin, aj ked niekedy 1 alebo 2 dni inak, tak zajtra a utorok je este strasne rizikovy! a citim uz podbrusko!! ozaj na nervyyyyyyyyy. Ked ma prist, tak mala byt uz tu dnes, nech ma takto nenatahuje a nedava mi nadeje 😠 . Neboj sa, bude prebalovat ocikane teda 😉 😉 😉 Tak aky bol viiieknd? Kedy ides do ovulacneho obdobia?

@lenkaa33 uz si to budem pamatat s tym cajikom, grepom a ananasom.......grepy sme dnes kupili cerstve aj stavu takze zatial sme zasobeny dobre a aj cajik pijem....inac mm bol dnes rano zlaty ked vstal......isiel mi urobit kavu to je nas ranny ritual cez vikend ako prve pijeme kavu ale zalial mi aj cajik 🙂 .....krical mi ked ja som este v posteli lezala s nohami na stene 😀 ze: A to ktori ten cajik ti mam zaliat(mam ich vedla seba tak nevedel)......takze zuzuzu30 je z kola von.......joooj to je strasne to mi je luto.....ale este si stale v hre.......no co testovala si ako to vyslo?....som aj ja rada ze je vikend ale unas od rana prsi....vcera snezilo ako za prvu ligu a dnes dazd.......hnusne pocasie mame ale ked je zle pocasie je dost casu na romantiku 😀